Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Sponsor Bağlantılar
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 03-07-2008   #56 (mesaj-linki)
Cvp: Driver (Sürücü) İstekleri - Teknik Destek

arkadaşlar bana sony ccd-tr511e kameranın driveri lazım olan arkadaşlar varsa gönderirse sevinirim şimdiden teşekkürler.
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 03-07-2008   #57 (mesaj-linki)

Alıntı:
dodor adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
arkadaşlar bana sony ccd-tr511e kameranın driveri lazım olan arkadaşlar varsa gönderirse sevinirim şimdiden teşekkürler.

Ne yazık ki resmi sitesinde bunun için herhangi bir program veya driver bulunmamakta. Ancak siz vereceğim linkle birlikte SONY uzmanına sorabilir veya mail atarak yardım isteyebilirsiniz. Ayrıca aramak istediğinizde kısayol olması açısından seçim yapmak isterseniz Video Kameralar > Video Kameralar V8 >
ccd-tr511e diyerek kendi ürününüzü ya da yandan CCD-TR511E yazarak bulabilirsiniz.

SONY Destek Bölümü
Eski 04-07-2008   #58 (mesaj-linki)

Alıntı:
torchbearer adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle

Ne yazık ki resmi sitesinde bunun için herhangi bir program veya driver bulunmamakta. Ancak siz vereceğim linkle birlikte SONY uzmanına sorabilir veya mail atarak yardım isteyebilirsiniz. Ayrıca aramak istediğinizde kısayol olması açısından seçim yapmak isterseniz Video Kameralar > Video Kameralar V8 >
ccd-tr511e diyerek kendi ürününüzü ya da yandan CCD-TR511E yazarak bulabilirsiniz.

SONY Destek Bölümü

ilgi ve alakanız için çok teşekkürler
Eski 05-07-2008   #59 (mesaj-linki)

ay çok eğitici bilgiler verdiniz çoook tşklr ayrıca ihtiyacım olduğunda doğru adrese uğreyeceğim saolun
Eski 25-07-2008   #60 (mesaj-linki)

slm arkadaşlar bana packard bell mh 35-u-034 notebook wepcam driver i lazım ama acil yardımcı olursanız sevınırım şimdiden tşkler
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
ccd-trv428e driver, driver sürücü yapma, sony ccd -trv428e sürücü, sony destek, teknik araba sürüşü videolu,
Driver (Sürücü) İstekleri - Teknik Destek Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Trafik İşlemleri P.u.S.u Otomobiller - Arabalar 1 02-09-2008 15:03
Minnie Driver (Minnie Driver Kimdir? - Minnie Driver Hakkında) NoRanynn Sinema ww 2 14-07-2008 09:45
Sürücü Adayları için Ehliyet Dersleri ve Bilgileri RuffRyders Otomobiller - Arabalar 10 09-04-2008 00:47
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 15:29Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.12407804 saniyede (62.03% PHP - 37.97% MySQL) 9 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR