Geri Dön   MsXLabs Hi-Tech Forum > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > Bilgisayar Bileşenleri (Hardware)
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 14-06-2007   #11 (mesaj-linki)
Cvp: Driver (Sürücü) İstekleri Cvp: Driver (Sürücü) İstekleri

Alıntı:
paprika adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
slm benim bilgisayarima virus girmis ve bilgisayarda bir dosya actigim zaman bir uyari isareti veriyor access violition at address 03CEDF5E.write of address 03CEDF5E diye bir uyari isareti veriyor :
1:acaba bu uyari ne anlama geliyor
2:bu uyari neden cikiyor

ve bu uyari cikmaya basladigindan bu yana google dan arama yaptigimda hemen hemen tum baslik linklerini tikladigimda surekli farkli basliklar cikiyor ve DRIVE CLENIER SITESI ACILIP KENDI KENDINE CALISIYOR

ben cok fazla bilgisayar sisteminden anlamiyorum ve bana bu konuda yardimci olursaniz cok sevinirim

http://dnl-us3.kaspersky-labs.com/tr....0.2.614en.exe

indirin, kurun, taratın. Virüs ve trojanları temizleyecektir.
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 20-06-2007   #12 (mesaj-linki)
DERİN_DEVLET
Trident 4dwave-dx ACİL DRİVER Trident 4dwave-dx ACİL DRİVER

ARKADAŞLAR ÇOK ACİL BU SES KARTI DRİVERINA İHTİYACIM VAR SAYGILAR
TRİDENT 4DWAVE-DX SOUND CARD DRİVER
Eski 20-06-2007   #13 (mesaj-linki)

Trident Microsystems .65850 driver - Trident Microsystems Sound Card Drivers - .65850

üye olup indirebilirsin.
Eski 08-07-2007   #14 (mesaj-linki)
RAM RAM

slmun aleykum benım sorunun RAM hakkında benım RAM 512 lik ne işe yara bu ben RAM i buyutmelımıyım yardıma ıhtıyacım var
Eski 23-07-2007   #15 (mesaj-linki)

Nvidia GeForce 6200 TurboCache güncel driver ini bulabilirmisin
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
4dwave-dx driver, trident 4d, trident 4dwave, trident 4dwave driver download, trident 4dwave dx download, trident 4dwave dx driver, trident 4dwave xp driver, trident 4dwave-dx, trident 4dwave-dx driver, trident 4dwave-dx driver download, trident 4dwave-dx drivers, trident destek, trident driver, trident microsystem 4d wave, trident microsystems,
Konu Araçları

Driver (Sürücü) İstekleri - Teknik Destek Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Minnie Driver (Minnie Driver Kimdir? - Minnie Driver Hakkında) NoRanynn Sinema ww 2 14-07-2008 09:45
Sürücü Adayları için Ehliyet Dersleri ve Bilgileri RuffRyders Otomobiller - Arabalar 10 09-04-2008 00:47
Trafik işlemleri P.u.S.u Otomobiller - Arabalar 0 08-04-2007 16:04
Ata Kablolar vain Bilgisayar Bileşenleri (Hardware) 0 02-04-2007 09:43
CD ve CD-ROM sürücü NoRanynn Bilgisayar Bileşenleri (Hardware) 0 21-02-2007 22:04
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 19:54Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.17987394 saniyede (43.06% PHP - 56.94% MySQL) 9 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR