Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Sponsor Bağlantılar
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 24-07-2007   #16 (mesaj-linki)
Cvp: Driver (Sürücü) İstekleri

Alıntı:
bulutbeyunus adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
slmun aleykum benım sorunun RAM hakkında benım RAM 512 lik ne işe yara bu ben RAM i buyutmelımıyım yardıma ıhtıyacım var
İşlemlerinizi daha hızlı yapmanız için diyebiliriz. Raminiz ne kadar yüksekse o kadar iyi randıman alımınız artar.

Alıntı:
sahmelik adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Nvidia GeForce 6200 TurboCache güncel driver ini bulabilirmisin
WinXP/2k - (71.89)

alternatif

Nvidia Forceware Driver Download - Gezginler
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 12-09-2007   #17 (mesaj-linki)

EVEREST SG-1200 1 PORT ADSL MODEM CD LAZIM ACİL LÜTFEN.
Eski 23-09-2007   #18 (mesaj-linki)
ercie
Apache kamerası hakkında yardım lütfen

Arkadaşlar bende apache kamerası var fakat göstermiyor.Nedenini bilemiyorum sizce neden olabilir acaba?
yüklemede herhangibi bir problem çıkmadı kamerayı taktığımda gayet güzel algılıyor pc ama deneme için açtığımda sadece karanlık başka birşey yok.
yardımcı olursanız çok sevinirim saygılar...

Eski 30-09-2007   #19 (mesaj-linki)

Merhabalar toshiba Satellite L40 model bir dizüstü aldım işletim sistemi vistaydı ama visteyı kullanamadığım için xp yükledim ama ekran kartının driverını toshibanın sitresi de dahil hiçbiryerde bulamadım intel gma 900 256 mb eger yardım edebilirseniz çok mutlu olurum şimdiden herkese teşekkür ederim...
Eski 21-10-2007   #20 (mesaj-linki)
atı driver ubdate

arkadaşlar resimdeki ekran kartına sahibim fakat ekran kartını güncellemek istiyorum...atı den indiriyorum en güncel ubdateyi kuruyoruum fkt ubdate mevcut progamımın üstüne kurulmuyor...eskidenki herşey gidiyor(atı control center,atı ürünleri) yerine ufacık bir demosu geliyor yani eskisini(200 mb) siliyor ve 40 mblik yeni birdemo kuruyor ne yapmalıyım yardım please

Son Düzenleyen burakkcbyk; 21-10-2007 @ 12:07. Sebep: ynlış girdi
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
everest sg 1200 driver, everest sg 1200 modem driver, everest sg-1200 download, everest sg-1200 driver, everest sg-1200 modem driver, intel ekran kartı download, intel gma 900 driver, intel gma 900 driver download, toshiba l40 driver, toshıba satellite l40 driver,
Driver (Sürücü) İstekleri - Teknik Destek Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Trafik İşlemleri P.u.S.u Otomobiller - Arabalar 1 02-09-2008 15:03
Minnie Driver (Minnie Driver Kimdir? - Minnie Driver Hakkında) NoRanynn Sinema ww 2 14-07-2008 09:45
Sürücü Adayları için Ehliyet Dersleri ve Bilgileri RuffRyders Otomobiller - Arabalar 10 09-04-2008 00:47
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 13:04Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.11737990 saniyede (46.04% PHP - 53.96% MySQL) 9 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR