| | #1 (mesaj-linki) | |||||
| Satılık PC ve PC Donanımları (Üyeler Arası)
asker'e gitmeden önce "oyun oynamanın keyfine varayım" diye aldım. şimdi de asker'e gideceğim için satılığa çıkartıyorum. dün ikinci taksitini ödedim. iki ay olacak alalı. oyun muş program mış bana mısın demiyor. düşünen arkadaşlara detaylarını veririm, kısaca özellikleri şöyle: 4 Çekirdek (Quad Core) 4 GB Ram 1 GB Ekran Kartı 512 Bit! 1 TB HardDisk Ekran Kartının Tanıtım videosu: http://www.donanimhaber.com/Video.aspx?Id=409&from=forum En güzel özelliklerinden birkaçı: 1)) PS3'den dahi daha hızlı LOADING yapıyor. Terminator 4, Prototype, Wolverine ve PES 2009 oyunlarıyla TEST edildi. 2)) Açılışı sanki bir TV gibi! Power tuşuna basmanızla neredeyse Vista anında açılıyor. 3)) istediğiniz işletim sistemini aynı anda yükleyebiliyorsunuz. Birbirinden bağımsız olarak çalışıyor. Sanki sadece 1 işletim sistemi varmış gibi. Açılınca tek tuşla istediğinizden başlayabiliyorsunuz. Kafanıza göre, ister XP den açın ister Vista'dan... 4)) Sanki dizel bir araba gibi, kasadan neredeyse -hiç- ses çıkmıyor, bazen "bu kasa çalışıyor mu?" diye soran arkadaşlarım oluyor, kasa fazla ısınmıyor... 5)) Kendi tarafımdan -Modifiye edilmiş Vista- kullanıyorum şu anda. XP'den daha hızlı diyebilirim. 2 aydır henüz Reset tuşuna basmadım... 6)) Kasa sanki bir DVD Player veya bir müzik seti (deck) gibi. Küçük, Kullanışlı, Heryere sığabiliyor ve LCD TV'niz varsa bir DVD Player gibi altına veya yanına koyabilirsiniz... ve bunun gibi birçok extra özellikleri var... Yanında hediye olarak vereceklerim: kablosuz PlayStation kolu (Tüm oyunlarla bire bir uyumlu & Titreşim) Kart okuyucu (Kasaya dahil) Bluetooth kulaklık ve dongle Creative 2.1 hoparlör (Yeteri kadar iyi) AirTies Modem UPS Güç kaynağı Philips kulaklık (Fazlasıyla iyi!) Samsung WebCam İşte kasanın resimleri: ![]() ![]() fiyat için bana ulaşınız. iletişim: dgkn@msn.com
Son Düzenleyen SATILIKCANAVAR; 26-06-2009 @ 01:09. Sebep: ekleme yapıldı | |||||
|
![]() |
Satılık PC ve PC Donanımları (Üyeler Arası) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| K-90 - Satılık Beat`ler | K-90 | Beat (Alt Yapı) | 2 | 2 Hafta Önce 23:05 |
| İkince El Satılık Araçlar (Araba-Motor) / Üyeler Arası | virtuecat | Otomobiller - Arabalar | 11 | 17-09-2009 14:24 |
| İkinci El Satılık Cep Telefonları / Üyeler Arası | syts24 | Cep Telefonları (Mobil Dünya) | 10 | 15-02-2009 10:05 |
| Paralel port ile çalışan donanımları ve markaları nelerdir? | eray ılhan | Soru-Cevap | 2 | 19-12-2008 23:28 |
| Satır Arası - Satır Arası Nedir - Satır Arası Hakkında | nünü | X-Sözlük | 0 | 08-01-2008 10:46 |