| | #1 (mesaj-linki) | |
| ![]() ![]() MOD Hakkında:
Oyun Setup Halindedir Yüklemek İçin Sadece Tıklayıp Kurmanız Yeterlidir San Andreas Copland 2006 - FileFront.com File Size 754.64 MB Son Düzenleyen RuffRyders; 13-02-2009 @ 13:47. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Gta San Andreas [ Copland M0D ]acaba vista ya uyumlu mu bu_?_? | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Gta San Andreas [ Copland M0D ] Bilmiyorum bana bilgisayar alıcağım zaman bilgisayarcı vista'yı tavsiye etmem oyunlarda sorun çıkarıyor demişti ama internet cafede oynanırken gördüm bilgisayar vista ve bir sorun yok san andreas'ta ? Son Düzenleyen Captain; 09-02-2008 @ 01:27. Sebep: Yazım yanlışı özür diliyorum . | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: San Andreas için Copland Modu Bence turkıye modu cok daha guzel, ayrıca mezarlıkta cj nın annesı ve kardeslerının ruhu fılan yok. Eskı bır yapım.Garaj bosuna buyutulmus, asvalt yol turkıye modundada var. f1 aracı hatalı Walton la bıle daha hızlı gezerım, ay ve yıldızlarda da bır degısıklık gormedım.Benden soylemesı bx... | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: San Andreas için Copland Modu Nasıl Kurulacak
yaa kardeşim modu göndermişsin iyi güzel de 2 saatte yükledim ama kurulmuyo nasıl kurcaz bi anlatsana sutup lu ama olmuyo | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Cvp: San Andreas için Copland Modu
oyun vistada çalışıyorsa; modda çalışır.
| |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
yha nerden indircem
| |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |||||||||
| |||||||||
|
| | #10 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
![]() |
| Etiketler |
| andreas, copland, modu, san |
| gta san andreas kar sifresi, gta san andreas mod, |
San Andreas için Copland Modu Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Aaron Copland (Aaron Copland Kimdir? - Aaron Copland Hakkında) | ThinkerBeLL | Müzik ww | 0 | 25-05-2009 13:08 |
| San Andreas için Türkiye Modu | INIFERNO | Bilgisayar (PC) Oyunları | 94 | 09-07-2008 18:23 |
| Andreas Köpke (Andreas Köpke Kimdir? - Andreas Köpke Hakkında) | estudiantes | Spor ww | 1 | 01-07-2008 18:12 |
| Andreas Achenbach (Andreas Achenbach Kimdir? - Andreas Achenbach Hakkında) | KisukE UraharA | Sanat ww | 0 | 29-03-2008 22:53 |
| GTA San Andreas Kar Modu | emrela | Arşive Kaldırılan Konular | 5 | 07-02-2007 08:11 |