Geri Dön   MsXLabs Hi-Tech Forum > :: GLOBAL :: > Bilgisayar (PC) Oyunları
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 09-02-2008   #1 (mesaj-linki)
San Andreas için Copland Modu San Andreas için Copland Modu
[Resim]

[Resim]

MOD Hakkında:

300 e Yakın Araç.
Grove Street deki CJ in Adamlarının Yerine Değişik Adamlar Konuldu.
Arabaların Hızı Maximum Hıza Çıkartıldı.
Los Ventarus Daki Hava Limanına Asvalt Yol Yapıldı ve Garaj Büyütüldü.
Oyuna F1 Yarış aracı Konuldu ve Hızı Bütün Araçlardan Çok Daha İyi Bu Arabayla Haritayı 5 dk İçinde Dolaşbilirsiniz.
Deniz Suyu Değiştirildi.
Gece Olduğunda Ay ve Yıldızlar Değiştirildi.
Cj'e Yeni Elbiseler Ayakkabılar ve Pantolonlar verildi.
Ve daha Birçok Sayamayacağımız Özellik
Ve Gece 12:00 da Mezarlıkta Olun Cj Annesinin ve Kardeşlerinin Ruhunu Görün
Hot Coffe Modu'dankı Hatalar Düzeltildi.
Oyun Setup Halindedir Yüklemek İçin Sadece Tıklayıp Kurmanız Yeterlidir

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 09-02-2008   #2 (mesaj-linki)
Cvp: Gta San Andreas [ Copland M0D ] Cvp: Gta San Andreas [ Copland M0D ]
acaba vista ya uyumlu mu bu_?_?
Eski 09-02-2008   #3 (mesaj-linki)
Cvp: Gta San Andreas [ Copland M0D ] Cvp: Gta San Andreas [ Copland M0D ]
Bilmiyorum bana bilgisayar alıcağım zaman bilgisayarcı vista'yı tavsiye etmem oyunlarda sorun çıkarıyor demişti ama internet cafede oynanırken gördüm bilgisayar vista ve bir sorun yok san andreas'ta ?
Eski 12-02-2008   #4 (mesaj-linki)
Cvp: San Andreas için Copland Modu Cvp: San Andreas için Copland Modu
Bence turkıye modu cok daha guzel, ayrıca mezarlıkta cj nın annesı ve kardeslerının ruhu fılan yok. Eskı bır yapım.Garaj bosuna buyutulmus, asvalt yol turkıye modundada var. f1 aracı hatalı Walton la bıle daha hızlı gezerım, ay ve yıldızlarda da bır degısıklık gormedım.Benden soylemesı bx...
Eski 24-02-2008   #5 (mesaj-linki)
Cvp: San Andreas için Copland Modu Nasıl Kurulacak Cvp: San Andreas için Copland Modu Nasıl Kurulacak
yaa kardeşim modu göndermişsin iyi güzel de 2 saatte yükledim ama kurulmuyo nasıl kurcaz bi anlatsana sutup lu ama olmuyo
Slim Cream
Cevap Yeni Konu Aç
En fazla yapılan 15 arama
Bu Sayfa İçin Yapılan Aramalar
gta sa araç modları gta sa araç modu gta sa copland gta sa copland mod gta san andreas bütün modlar gta san andreas değişik arabalar gta san andreas elbise şifreleri gta san andreas elbise şifresi gta san andreas en güzel modları gta san andreas garaj gta san andreas vista san andreas bütün modlar san andreas vista san andreas yollar sanandreas mod
Konu Araçları

Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 05:25
Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2007, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.18647695 saniyede (77.04% PHP - 22.96% MySQL) 7 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR