| | #1 (mesaj-linki) |
Prince of Persia Prince of Persia Prince of Persia, 1989 yılında Jordan Mechner tarafından geliştirilen Platform türünde bir oyundur. Bu oyun ile ilk defa insan vücudunun hareketleri günümüzde 'Motion Capture' denilen teknolojinin atası ile bilgisayara aktarılmıştır. Günümüze kadar yayınlanan birçok değişik versiyonunun genel adı ve ilk versiyonudur.![]() Oyunun ilk kez 3D olarak; Prince of persia 3D adıyla çıkarılmıştır. Oyun çoğu eleştirmenden düşük not almış, beğenilmemiştir. 2003 yılında Ubisoft firması Prince of Persia sersinin telif haklarını alarak Prince of Persia the Sands of Time, prince of persia Warrior Within, Prince of Persia the Two Thrones adıyla çıkarmıştır. Son olarak Ubisoft The Two Thrones oyununu Wii adlı oyun konsolu ve PSP adlı el konsoluna Prince of Persia Rival Swords adıyla çıkartmıştır. ![]() | |
|
| | #2 (mesaj-linki) |
Prince Of Persia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
|
| | #3 (mesaj-linki) |
Cvp: Prince of Persia Yaa ben oynadımda Zeka oyunu Geldim geldim Bi ip var ona asılıp karşı kapıyı acmak lazım ama atlıyom Yetişmiyo ipe anlatamam Oynamak lazım baya ilerledim orayı gecemeyince bırakdım Tek biteremediğim oyun God off war gibi Buda Oynayan bilir. | |
|
| | #4 (mesaj-linki) |
Cvp: Prince of Persia Bende bir Prince of Persia ( türkçesi İran Prensi ' ymiş .. ) hayranıyım.. Fakat hiçbir oyununu oynamadım.. En kısa zamanda Prince of Persia the Sands of Time, prince of persia Warrior Within, Prince of Persia the Two Thrones .. alıp bitireceğim... | |
|
![]() |
| En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
|
| pirince off persia, prens off persia 3, prince of persia, prince of persia (1989) download, prince of persia resimleri, prince off persia, prince off persia resimleri, prince off resim, prınce off persıa 2008, |
| Konu Araçları | |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||