The Sims 2: Pets Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: GLOBAL :: > Bilgisayar (PC) Oyunları
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 14-11-2006   #1 (mesaj-linki)
INIFERNO
The Sims 2: Pets

Sims serisi şüphesiz, EA Games'in oyunculuk dünyasına bir armağanı. Yaşam simülasyonu, hayatımız boyunca içimizde kalmış ukteler ile harmanlanmış, ve ortaya daha önceden yapmak isteyip de, yapamadığımız şeyleri yapma imkanı veren bir oyun olarak karşımıza çıkmıştı. Özgürlük insanın doğasında olan bir duygu olduğundan Sims serisi de oyunculara epey samimi geldi. Ama bir noktadan sonra insanların karakterlerine göre oyunun da, manipule edilmesi lazımdı. Kimi insan oyunda, gece hayatını yaşamak isterken, diğer insan ise evinde oturup, bütün gün ev tasarlamaya kalkışmak isteyebilirdi. Ya da bir diğeri gerçek hayatta mutluluğu yakalayamadığı aşk hayatını, bu oyunda sanallığın yardımıyla kusursuz hale getirmek isterdi. Her neyse, Will Wright ve arkadaşları, iyi birer gözlemci olmalılar ki, oyuncuların Sims'den beklentilerini karşılayabilmek için, onların ortak noktalarını konu eden Genişleme paketlerine yöneldiler. İlk olarak University paketi, kampus hayatı zorluğu ve oda arkadaşlığının iyi/kötü yanlarını, Ebeveyn baskısından kurtulma düşüncesiyle tüm yelkenlerin suya indirilmesi takdirinde ders notlarının pek iç acıcı gelmediği gibi gerçekleri yüzümüze vurmuştu. Ve hayatın ne kadar acımasız olduğunu. Sizi ağlayarak uğurlayan babanız nerden bilebilirdi ki, evine döndüğünde biricik kızının direk kokteyl partilerine adapte olacağını. Üniversiteye gidiyordu halbuki. Ama elbette sorumluluklarından ödün vermeden sosyal hayatını da iyi bir şekilde kotarabilirdi. Daha sonra Nightlife paketi çıktı. Bu paket de ise gece hayatının ışıltılı atmosferine tanık olduk. Gittiğimiz bir club'da, DJ kabinine geçip insanları coşturduk, Ya da pist de yaptığımız o özel danslarımızla bir çok kadını etkiledik. Bazen de bir bar taburesine oturup, bir ağır abi edasıyla o güzelliklere ırak olduk. Ama sonunda öğrendik ki, asıl mutluluğun evimizde oturup, karınızla beraber bir köşede romantizmin doruğuna çıkmak ve onlar için aldığımız salıncakta sallanan biricik evlatlarımızı izlemek olduğunu. Ardından Open For Business geldi. Akademik kariyer'in getirisi olan branş mesleklerini bir kenara bırakıp serbest meslek olayına giriştiğimiz paketti bu. Bazen açtığımız restoranda bizzat çalıştık, bazen ürünün tanıtımını baltalayan promotörlere giriştik. Bazen de bıçak kemiğe dayandığında, evimizdeki eşyaları satılığa çıkarıp karnımızı kıt kanaat doyurabildik. Böyleydi Sims'in ek paketleri. Her yaştan herkesin içinden bir parçasına hitap ediyordu...

Bir giriş yazısı için fazla uzun ve dokunaklı bir yazı oldu bunu kabul ediyorum. Tabi eğer bütün bu tasvirlerden uzaksanız, Konsolu açıp ard arda defalarca motherlode hilesini aktif hale getirmiş, ya da "Yemişim aspiration'u" diyerekten maxMotives şifresine abanmış olmalısınız.

Aslında Maxis, Pets için biraz karışık bir politika takip etti. Oyun hakkında hiçbir resmi açıklama yokken E3 fuarında video gösterimi yapılmasıyla herkesin hafızasına "4. paket Pets olacak" şeklinde kazındı. Ancak bunu planlamadığından mıdır bilinmez, Oyuncuları bilgilendirmek amacayla Maxis, oyun hakkında bir tarih belirledi. Ancak bu tarih Maxis'e göre sadece oyunla ilgili bir tarihti. Fakat bu sefer ise herkes, belirtilen tarihin, oyunun çıkış tarihi olacağını düşündü. Bütün bu karışıklık içinde Maxis, son anda bir değişiklik yaparak, bu tarihte oyunu piyasaya sürmeye karar verdi. Konuya dönecek olursak, The Sims 2 : Pets, 17 Ekim'de Amerika'daki raflarda yerini almıştı. Bu tarihten birkaç hafta sonra Türkiye'ye gelen oyunu heyecanla edindik. Peki önceki eklenti paketlerinden aldığımız hazzı, bu paketten de alabilecek miydik?

Oyunu edindiğimde heyecanla kurulumunu yaptım. Beni neyin beklediğinin merakı içerisindeydim doğal olarak. Oyun çıkmadan 2 ay önce E3'de duyurulan oyun için beklemesi süresi biraz uzun geçmişti. Oyuna girdiğimde değişen EA Jeneriğiyle karşılaştım. Jeneriğin arkasında ne olacağını tahmin etmeme gerek kalmadan klasik atmosferin içinde kendimi bulmuştum bile...
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 04-01-2007   #2 (mesaj-linki)
evanasence
Cvp: The Sims 2: Pets

Dalgaxyz valla BU KONUNUN DEVAMI GELSİN LÜTFEN HATTA PAYLAŞIMLARIMI EVLERİMİZİ GÖSTERELİM diye başladığın mesajını anlamadım eğer onlar yükleme yaparken yazılacak şifrelerse hepsi yanlış.Çünki bende bütün sims ler var ve hiçbi yazdığın şifre benim simslerimdeki şifrelerle uyuşmuyo yani yanlış Sadece uyarı
Eski 11-02-2007   #3 (mesaj-linki)
ASLAN302 - avatarı

Şu an oynuyorum süper bi oyun özellikle hayvanlar çok geçekçi gerçeğe yakın ilişkiler var hayvanlar simler gibi aşık olup çocuk yapabiliyorlar Tavsiye Ederim
Eski 11-02-2007   #4 (mesaj-linki)
DrAm3vLH - avatarı

ya bı ben sevemedm su oyunu
Eski 17-02-2007   #5 (mesaj-linki)
REDO19

SİMS3 2009 DA ÇIKIYO
Eski 01-04-2007   #6 (mesaj-linki)
N_O_Fear

kardeş bide The sims 2 open for business i anlatırsan sevinirim bi turlu kuramadım ya
Eski 14-04-2007   #7 (mesaj-linki)
ro xl

Ark lar Selam . Benim bi ark dediki bana sims 2 pets de köpekler ufolara saldırıyorlarmış ama fazla inanmadım lütfen yardım edin böyle bi şey varmı?
Eski 23-04-2007   #8 (mesaj-linki)
krmcm_busi

bnde sims 2 uniwersty nin mds ve mir dosyaları yok
napcam?????
Eski 30-04-2007   #9 (mesaj-linki)
seval_coskun

****** The application has crashes. The application wil now terminate. dioo bişi anlamadım crack yapıp oyunu açıyorum ama açılmıyo bu uyarıyı veriyo içinizde bilen varmı ne demek istedigini yada nadı çözücegimi???
Eski 11-06-2007   #10 (mesaj-linki)
anelida

ya rica etsem biri pets in ve seasons un kurulumunu anlatabilirmi? elimde seasons un cd si var ama içindeki dosyalarda set up yok? bi fikri olan var mı?
Cevap Yeni Konu Aç
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
sims 2 kurulum şifresi, sims 2 pets, sims 2 pets şifresi, the sims 2 kurulum şifresi, the sims 2 pets,
The Sims 2: Pets Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Sims 2'nin şifresi nedir? Ziyaretçi Soru-Cevap 6 6 Gün Önce 15:41
The Sims 2: Seasons MaKaLeLe Bilgisayar (PC) Oyunları 18 18-02-2009 03:07
The Sims 2 - Ölümsüz Aşk HayLaZ61 YouTube'dan Seçmeler 10 26-06-2008 20:07
Ezekiel / Ezekiel Sims (Ezekiel Kimdir? - Ezekiel Hakkında) MaKaLeLe Süper Kahramanlar 0 27-02-2007 08:21