Arama

Grand Theft Auto: San Andreas

Güncelleme: 16 Ekim 2016 Gösterim: 62.823 Cevap: 20
RuffRyders - avatarı
RuffRyders
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2008       Mesaj #1
RuffRyders - avatarı
Kayıtlı Üye
Grand Theft Auto: San Andreas

Sponsorlu Bağlantılar
GTA: San Andreas, Rockstar Games'in GTA serisinin 5. oyunu. Selefleri Vice City ve GTA III'ten büyük haritası ve çete sistemiyle ayrılan San Andreas, Amerika Birleşik Devletlerinde birçok kez mahkemeye verildi. GTA serisinin şiddetine bir de ağır küfür ve cinsellik eklenince San Andreas dava konusunda önceki dört oyunu da geçti. Fakat buna rağmen bütün eleştirmenlerden istisnasız 90 ve üstü notlar alan San Andreas çıktığı üç platformda da çok büyük rakamlara ulaştı.

Oyun, ana karakter Carl "CJ" Johnson'ın 1992 yılında annesinin cenazesine dönmek için San Andreas'a geri dönüşüyle başlıyor. Çetesi Grove Street Families'in dağıldığını öğrenen CJ, temelli dönmeye karar verir.

Oyunun en büyük farklarından biri eklenen karakter geliştirme özellikleri. Belirli yetenekleri geliştirebilmenin dışında karakterin görünüşünü de değiştirebiliyoruz.

Oynanış
Los Santos'ta, az para ve düşük özelliklerle başladığımız oyunda, zaman ilerledikçe yeni dükkanlar açarak yeni kıyafetler, yeni şehirler açarak yeni yan görevler elde edebiliyoruz. Mesela San Fierro şehrini açtığımız zaman vale görevlerini de açabiliyoruz, gereken görevi yaptığımızda. Oyundaki araba çeşidi arttırılmış, ve bu sefer bölgelere göre arabalar görebiliyoruz. Mesela bir kasaba yöresinde limuzinler görmemizin imkanı yok, onun yerine dağ bisikletleri, kros motorsikletleri ve pikaplar gözümüze çarpıyor. Uçaklar ise geri dönmüş, ve havaalanlarından bir Boeing bile havalandırabiliyoruz. Silah çeşidinde Vice City'den pek bir değişiklik yapılmamış. Oynanıştaki bir diğer değişiklik ise kız arkadaş edinebilme. Bir kızı evinden alıp stadyuma, restorana, veya başka bir fantezisi varsa onu yerine getirmeye götürebiliyoruz.Bazen at nalı,sprey,kamyonculuk,inşaatcılıkda yapabiliyoruz.Oyunda okullarda var.Araba,uçak,motorsiklet ve bot okulu ne yazıkki bunları oyunun ilerki bölümlerde açılıyor.Oyun serinin en zor oyunu


Bölgeler
Oyunda üç ana şehir var, fakat bu ana şehirler GTA III'teki gibi tek bir köprüyle aşılacak denli değiller. Bir şehirden diğerine giderken dağlar, köyler, tepeler ve çöller aşabiliyoruz.Her şehrin değişik insanları ve değişik binaları var. Üstelik bir şehirde bir uçtan bir uca dolaşırken bile farkediyor bu, mesela Los Santos'un Downtown/Şehir Merkezi bölgesinde takım elbiseli adamları görürken, Idlewood'da çete elemanları ve ******lerle karşılaşıyoruz. Las Venturas'ın çöl alanlarında kimseleri bulamazken, kumarhane bölgelerinde Elvis taklitçileriyle selamlaşabiliyoruz.

Los Santos
Oyuna başladığımız Los Santos'un üç ayrı ana bölgesi var. Orta-kuzeydeki zengin bölgeleri diyebileceğimiz Vinewood, şehir merkezi Downtown, kuzeydeki kasaba bölgeleri. Bu şehirde suç oranı acayip derecede yüksek. Buraya iki kere geliyoruz. Oyunun ilk geldiğimiz bölümünde açık dükkanlar Binco, Pro-Laps ve sub-urban, ikincisinde ise Didier Sachs açılıyor. Spor Salonu ise boks hareketleri öğretiyor. Los Angeles Downtown'ın güneyinde kalan Compton, Longbeach gibi çetelerin ve rapçilerin kol gezdiği arka mahallelerde yaşıyoruz.90'larda altın çağını yaşayan hiphop kültürünü yaşamak da oyuna ayrı bir zevk katmış.Gerçek hayattan bazı olaylarda vardır. Los Angeles baz alınmıştır.

San Fierro
kinci şehrimiz San Fierro'nun iki ana bölgesi var, ana şehir, ve Mount Chiliad'ın çevresi. Ana şehir yokuşlara dolu ve tramvaylara dikkat etmek gerek. Burada açılan kıyafet dükkanı Zip'dir. Spor Salonu karete hareketleri öğretiyor.Şehirde Woozienin çetesi Triads var Da Dang Boys,San Fiero Rifo çeteleri var.San Andreasın en az görev aldığımız yer burası.San Fierro sakin,yokuşlu,araba modifiyenin fazla olduğu yer.San Francisco ve Kuzey Califonia baz alınmış.

Las Venturas

Üçüncü şehrimiz Las Venturas. Çölün ortasındaki vaha gibi olan kumarhane bölgesi dışında yaşanabilecek bir yer yok, ama yine de ilginç bir şeyler elbette bulunabilir. Mesela Area 69, veya hayalet kasabalar.Bu şehirin ise 4 bölgesi var. Bunlar; Batıdaki yarı zengin bölge, Kuzeydeki zengin bölge, ortadaki Strip bölgesi(Kumarhanelerin olduğu yer) ve Güneydeki Rock&Metal ağırlıklı bölge. Geri kalan Batı bölgelerine de "Bone Country" deniliyor. Bu şehirde Victim açılıyor, ve spor salonu sokak dövüşü öğretiyor. Las Vegas ve Nevada baz alınmış.

Karakterler
Oyunda birçok karakter var. Önceki oyunlara kıyasla siyahi karakterlerin büyük bir artış gösterdiği San Andreas'ta belli başlı karakterler ana karakterimiz Carl "CJ" Johnson (seslendiren: Chris "Young Maylay" Bellard), onun kardeşileri Sean "Sweet" Johnson (s: Faizon Love) ile Kendl Johnson (s: Yo Yo), başımıza bela olan C.R.A.S.H. elemanları Frank Tenpenny (s: Samuel L. Jackson) ve Eddie Pulaski (s: Chris Penn), kankalarımız Melvin "Big Smoke" Harris (s: Clifton Powell) ve Lance "Ryder" Wilson (s: MC Eiht), ünlü rapçi Madd Dogg (s: Ice T), Kendl'ın sevgilisi Cesar Vialpando (s: Clifton Collins Jr.) hippi The Truth (s: Peter Fonda), ve gizemli adam Mike Toreno (s: James Woods). Eski oyunlardan Catalina ve Claude (GTA III), Ken Rosenberg, Kent Paul, Candy Suxx ve Avery Johnson (Vice City) San Andreas'ta görebileceğimiz karakterlerden.Ayrıca bir bölümde uyuşturucu pazarlayıcısı olarak karşımıza çıkan B-Dub isimli karakteri de şu anda West Coast hip-hop'çu The Game seslendirmiş

Çeteler

Oyunda üç şehirde de değişik çeteler bulunuyor. Los Santos'ta Rolling Heights de Ballas,Los Santos Vagos,Grove Street Families ve Varrios Los Aztecas isimli dört çete varken, San Fierro'da San Fierro Rifas, Wu Zi Mu'nun Çinli çetesi Triads ve Vietnamlı Da Nang Boys çetesi bulunmakta. Las Venturas'ta ise kumarhaneler arasında tabir-i caizse bir soğuk savaş yaşanırken sokaklar ise üç İtalyan ailenin üyeleriyle doluyor,bunlar;Leone Ailesi,Sindacco Ailesi ve Forelli Ailesidir.Grove Street aileleri Carlın arkadaşları da Grove Street ailelerindendir.Los Santos Vagos daha çok sahil bölgelerinde takılır.Ballas ın sokak çatışalarında çok fazla adı geçer.Varriolar ise Little Mexico'da lowrider yarışları düzenler.Komiser Tennpy Ballas larlar iş birliği yapar.Grove ise haritadan silinmekten cj sayesinde kurtulur.

* GROVE STREET FAMİLİES(bizim çete)
Yeşil giyinen gangster tipi olan bu elemanların incelediğim ilk çete olmalarının sebebi, bu çetenin liderinin Sean "Sweet" Johnson yani Carl Johnson(CJ)'nın ağabeyi olması. CJ'in bizim esas oğlanımız olduğunu bilmeyen yoktur herhalde. Los Santos diyarlarında insanların korkulu rüyası olmaya çalışan çetemizin en azılı düşman çetesi ise, The Ballas. Neden mi! Uyuşturucudan tabii ki!

* THE BALLAS
Parayla adam kaçırma, ruhsatsız silah satma, uyuşturucu kaçakçılığı,fidye isteme,hırsızlık,araba çalma,suikast,kiralık katillik,kadın fuhuşu,sahte paracılık,haraç toplama,yankesicilik,kapkaç,gasp,adam yaralama,banka soygunları... Ne pislik ararsanız bu çetede bulabilirsiniz! Çetenin üyeleri mor kıyafetleriule dikkat çekiyor ve Idlewood onların kontrolünde. Açgözlüler, Doğu Los Santos'u da ele geçirmek istiyorlar ve bu yüzden Los Santos Vagos çetesi ile yıldızları hiç barışmıyor.

* VARİOS LOS AZTECAS
Profesyonel silah kullanıcılarından oluşan ve Little Mexico'da hüküm süren Varios Los Aztecas çetesi, Los Santos Vagos çetesi ile çok yakındır. Polislerin pek bulaşamadığı çetenin geleneksel kıyafeti ise, yeşil peçedir.

* LOS SANTOS VAGOS
Her çete gibi bunlar da ruhsatsız silah kaçakçılığı ve uyuşturucu kaçakçılığı yapıyorlar. Sarı t-shirt giyiyorlar ve kafalarına da sarı bir şey takıyorlar. Varios Los Aztecas çetesi ile oldukça samimiler. Doğu Los Santos'a kâbus gibi günler yaşatıyorlar ve dolayısıyla The Ballas çetesi ile kapışıp duruyorlar.

* SAN FİERRO RİFO
Eroin kaçakçılığı yapan Meksikalıların aksine, bu çete kokain kaçakçılığı yapan Meksikalılardan oluşmaktadır. Garcia bölgesine sahiptirler ve kafalarına taktıkları yeşil bandajla ünlüdürler.

* TRİADS
Wu Zi Mu'nun yönettiği bu çetenin Çinli olduğu ve Çin Mahallesi ile ilgilendikleri bilgisi, "Four Dragons Casino"yu yönettikleri ve baş düşmanlarının Da Nang Boys olduğu bilgisinin yanında Semra Hanım gibi kalır. Böyle bir cümle kurarak aklımsıra şekil yapmaya çalıştım, olmadı tabii...

* DA NANG BOYS
Suikastçıların oluşturduğu bu çete, Triads çetesi ile garip bir mücadele içindedir. Her üya farklı bir kıyafet giydiği için onları tanımak hiç de kolay değildir. Vietnamlı oldukları bilinen Da Nang Boys, San Fierro'da sokakları yönetmektedirler.

* THE MAFİA
Bunlar pek çete değildir, mafyadır. The Mafia'nın sokak çeteleriyle ve tabii ki bizimle fazla bir alakası yok. Takım elbiseleriyle mafya olduklarını belli eden bu grup, birkaç kumarhaneye sahiptir.

Konu
Los Santos'ta annesinin ölümü üzerine geri dönen ve çetesini diriltmeye uğraşan CJ, zaman ilerledikçe gerçek düşmanlarının onlar ve karşı çeteden daha büyük olduğunu görür. Oyunun ilk birkaç görevi GSF'i güçlendirme temelli iken, Los Santos'un son görevlerinde savaşı Ballas cephesine taşınıyor. Fakat Ryder ve Smoke'un ihaneti yüzünden CJ hapse düşüyor ve Tenpenny ile Pulaski'nin esiri olarak San Fierro'ya bırakılıyor. San Fierro'da ilk başta Cesar'ın kuzeni Catalina'yla fırtınalı bir ilişki yaşıyor, ardından Truth ile tanışıp ana şehre iniyor.CJ Ana şehirde Wu Zi Mu'ya Vietnamlıları yenmesinde yardımcı oluyoruz, o da bize Las Venturas'taki kumarhanesinden pay veriyor. Kumarhanenin işlerini yaparken Toreno isimli bir adam, bizi kardeşimizin canıyla tehdit ederek istediklerini yaptırıyor. Madd Dogg'un hayatını kurtardıktan sonra onun menajeri oluyoruz, ve Los Santos'a geri dönüyoruz. Toreno, en sonunda kardeşimizi bırakıyor, ve onu hapishaneden alıyoruz. Los Santos'u Ballas'ın elinden geri almamızı isteyen kardeşimizle beraber birer birer bölgeleri ele geçirip Smoke ve Tenpenny'nin peşine düşüyoruz. Onları öldürüp Los Santos'un hakimi olarak oyunu bitiriyoruz.

Sesler ve Müzikler.
Oyunda 90'ların başında popüler olan bütün türlere özel radyolar mevcut. Oyuna şarkısını veren ünlü isimler arasında Rage Against the Machine, Snoop Dogg, Tupac Shakur, Ice T (seslendirme de yapmakta), Guns 'n' Roses, David Bowie, KISS, Lynyrd Skynyrd ve N.W.A. Oyundaki radyolar şöyle:

1. WCTR (Sohbet kanalı)
2. Master Sounds 98.3 (Rare groove)
3. K-Jah West (Reggae)
4. CSR (Soul)
5. K-DST (Klasik Rock)
6. Radio X (Alternative Metal, Hard Rock)
7. Radio Los Santos (West Coast HipHop)
8. Playback FM (Klasik HipHop)
9. K-Rose (Country)
10. Bounce FM (Funk)
11. SF-UR (House)

Bu radyolar, eski oyunların aksine, gerçekten haber verebiliyorlar. Bir spikerin yağmur yağacağını haber verdikten sonra gerçekten de yağmur yağdığına şahit oluyoruz. Veya yaptığımız büyük bir iş radyolarda yer bulabiliyor. Mesela Wu Zi Mu'nun kumarhanesinin açılışının haberini Radio X'teki DJ'in arada verdiğini duymanız, veya ünlü olmanıza yardım ettiğiniz OG Loc'un bir röpörtajını Radio Los Santos'ta duyabiliyoruz.

Oyunda çok ünlü oyuncuların seslendirmeleri mevcut. Örnekler Samuel L. Jackson, Chris Penn, James Woods ve Peter Fonda olarak sayılabilir.

Eleştiriler
PlayStation 2 versiyonu çok olumlu eleştiriler almasına rağmen, PC versiyonu grafik kötülüğü ve bug'lar yüzünden eleştirildi. IGN ve GameSpot 2004'ün en iyileri ödüllerinde, en iyi PlayStation 2 ve en iyi aksiyon oyunu konusunda birleşirken, IGN en iyi hikaye, GameSpot ise en iyi seslendirme ve en komik oyun ödüllerini de layık gördü. 2004 Spike TV Video Oyunları Ödülleri'nde ise San Andreas, en iyi aksiyon oyunu, en iyi karakter performansı (erkek), en iyi soundtrack ve yılın en iyi oyunu seçildi.

Diğer Benzer Konular

GTA San Andreas Hileleri

GTA San Andreas için Modlar;

GTA San Andreas Modern Mod TR
San Andreas için Türkiye Modu
San Andreas için Copland Modu

Yeni GTA;

GTA 4

Son düzenleyen Jumong; 16 Ekim 2016 13:45
KIFO - avatarı
KIFO
Ziyaretçi
1 Aralık 2008       Mesaj #2
KIFO - avatarı
Ziyaretçi
Arabaların linkleri :

Sponsorlu Bağlantılar
http://www.gta.donanimx.com/pafiledb/ind...egory&id=2

Arabaları nasıl yükleyeceğinizi anlatan dersler:

1) http://gta.donanimx.com/dersler/ggmm/

2) GGMM_Dersi

Herhangi bir sorun çıkarsa diğe ilacınıda vereyim :

RapidShare: Easy Filehosting


gta sa otomatik, gta sa cars, gta sa araba, gta mod, gta 4 cars,
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
21 Ocak 2010       Mesaj #3
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

gta san andreas cete toplama


gta san andreasta nasıl çete kuruluyor????
RuffRyders - avatarı
RuffRyders
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2010       Mesaj #4
RuffRyders - avatarı
Kayıtlı Üye
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

gta san andreasta nasıl çete kuruluyor????


Kendi çete üyeleriniziz üzerine nişan alın ve G tuşuna basın. Saygınlığınız ne kadar fazlaysa o kadar çok adam peşinize takabilirsiniz. Burda önemli olan kendi çeteniz yani yeşil çete elemanlarına uygulamanız.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
BingBang Ali - avatarı
BingBang Ali
Ziyaretçi
24 Haziran 2011       Mesaj #5
BingBang Ali - avatarı
Ziyaretçi
Oyunu İndir

Gta Yı Bitiremiyenler Var

Onlar İçin 100 Bitirilmiş Yüklemesi

Cok Kolay İlk Bakışımda Yaptım +Rep Bekliyorum
Msn CoolMsn CoolMsn Cool


BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
netmelih - avatarı
netmelih
Ziyaretçi
26 Haziran 2011       Mesaj #6
netmelih - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba arkadaşlar.İki gündür sitede yardım arıyorum kimseden cevap yok son çare burayı deniyeceğim...
Ben san andreası yükledim biraz onadım kasıyor diye bilgisaardan bazı şeyleri sildim. Bilgisayarı yeniden başlattıktan sonra oyun tam dolcakken hata raporu verüyordu. Oynu bir daha yükledimv ve kurdum heh hata yok derken tarih çıkan bir sahne varya tam orda şöyle bir hata verdi.

Rutine error
Program C:/ GTA San Andreas RIP/gta_sa_exe

This appilication has requested the Runtime to terminate it in an unusual way please contact appilications support team for more information.
Tamam
RuffRyders - avatarı
RuffRyders
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2011       Mesaj #7
RuffRyders - avatarı
Kayıtlı Üye
Alıntı
netmelih adlı kullanıcıdan alıntı

Merhaba arkadaşlar.İki gündür sitede yardım arıyorum kimseden cevap yok son çare burayı deniyeceğim...
Ben san andreası yükledim biraz onadım kasıyor diye bilgisaardan bazı şeyleri sildim. Bilgisayarı yeniden başlattıktan sonra oyun tam dolcakken hata raporu verüyordu. Oynu bir daha yükledimv ve kurdum heh hata yok derken tarih çıkan bir sahne varya tam orda şöyle bir hata verdi.

Rutine error
Program C:/ GTA San Andreas RIP/gta_sa_exe

This appilication has requested the Runtime to terminate it in an unusual way please contact appilications support team for more information.

Tamam


Oyunun kurulu olduğu klasöre bakılırsa sanırım oyun ripli, oyunun dvd formatını yüklemeni öneririm. RIPli oyunlarda bu gibi sorunlar olabiliyor.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
23 Temmuz 2011       Mesaj #8
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaş Çeteme Daha güzel silahlar vermek istiyorum nasıl yapabilirim bilen varmi? Bizim Çetemize
RuffRyders - avatarı
RuffRyders
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2011       Mesaj #9
RuffRyders - avatarı
Kayıtlı Üye
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

Arkadaş Çeteme Daha güzel silahlar vermek istiyorum nasıl yapabilirim bilen varmi? Bizim Çetemize


Çete üyeleri sadece 9mm(tabanca) ve Tec-9 kullanmakta bunu değiştirmenin bir yolu yok ne yazıkki.
1sYaNCı qéNc - avatarı
1sYaNCı qéNc
Ziyaretçi
9 Ocak 2012       Mesaj #10
1sYaNCı qéNc - avatarı
Ziyaretçi
GTA şifreleri üzerine birçok arama yapılması üzerine bu hileleri yazmaya karar verdim. GTA hilelerini San Andreas oynarken kullanmak isterseniz bu şifreleri kaçırmayın.

GTA San Andreas şifresi:

Silahlar, Can ve Zırh
LXGIWYL - Silah paketi 1 (Thugs Tools)
KJKSZPJ - Silah paketi 2 (Professional Tools)
UZUMYMW - Silah paketi 3 (Nutter Tools)
ROCKETMAN - Jetpack verir.
AIYPWZQP - Paraşüt verir.
WANRLTW - Sınırsız cephane.
NCSGDAG - Tüm silah seviyenizi hitman yapar.
OUIQDMW - Araç kullanırken aynı zamanda nişan alırsınız.
HESOYAM - Can, Zırh, $250.000
BAGUVIX - Ölümsüzlük.

Polis, Seviyeler ve Çeteler

OSRBLHH - Aranma seviyenize 2 yıldız ekler.
ASNAEB - Polislerden kurtulursunuz.
LJSPQK - Polisler tarafından 6. seviyeden aranırsınız
AEZAKMI - Asla aranmazsınız.
MUNASEF - Adrenalin modu.
KANGAROO - Mega zıplama.
IAVENJQ - Mega yumruk.
AEDUWNV - Asla acıkmazsınız.
CVWKXAM - Sınırsız oksijen.
BTCDBCB - Şişmanlarsınız.
KVGYZQK - Zayıflar, sıska kalırsınız.
JYSDSOD - Maximum güç.
OGXSDAG - Maximum güven.
EHIBXQS - Maximum çekicilik.
MROEMZH - Her bölgede çeteniz olur.
BIFBUZZ - Sokakları çeteler kontrol eder.
Araç yaratma
AIWPRTON - Rhino verir.
CQZIJMB - Bloodring Banger verir.
JQNTDMH - Rancher verir.
PDNEJOH - Yarış arabası verir.
VPJTQWV - Yarış arabası verir.
AQTBCODX - Romero verir.
KRIJEBR - Stretch verir.
UBHYZHQ - Çöp kamyonu verir.
RZHSUEW - Caddy verir.
JUMPJET - Hydra verir.
KGGGDKP - Hovercraft verir.
OHDUDE - Helikopter verir.
AKJJYGLC - ATV verir.
AMOMHRER - Tanker verir.
EEGCYXT - Dozer verir.
URKQSRK - Planör verir.
AGBDLCID - Monster verir.

Araç seviyeleri

CPKTNWT - Tüm araçları üst seviyede kullanırsınız.
XICWMD - Görünmez araçlar.
PGGOMOY - Mükemmel araç kontrolü.
ZEIIVG - Bütün lambalar yeşil olur.
YLTEICZ - Agresif sürücüler.
LLQPFBN - Pembe trafik.
IOWDLAC - Siyah trafik.
AFSNMSMW - Uçan botlar.
BGKGTJH - Trafikte ucuz arabalar.
GUSNHDE - Trafikte hızlı arabalar.
RIPAZHA - Uçan arabalar.
JCNRUAD - Ekrandaki tüm araçlar patlar.
COXEFGU - Tüm araçların nitrosu olur.
BSXSGGC - Dokunduğunuz araçlar patlar.
THGLOJ - Sakin trafik.
FVTMNBZ - Trafikte kasaba araçları.
VKYPQCF - Taksilere nitro verir.
VQIMAHA - Tüm araçların seviyesini maximum yapar.

Oynanış

AJLOJYQY - Herkes birbirine saldırır.
BAGOWPG - Herkes sizden nefret eder.
FOOOXFT - Herkese sil?h verir.
SZCMAWO - İntihar edersiniz.
CIKGCGX - Plaj partisi.
AFPHULTL - Ninja teması.
IOJUFZN - Halk isyan eder.
PRIEBJ - Funhouse teması.
SJMAHPE - Herkese 9mm silah verir.
ZSOXFSQ - Herkese roket verir.

Hava ve Zaman

AFZLLQLL - Güneşli.
ICIKPYH - Çok güneşli.
ALNSFMZO - Bulutlu.
AUIFRVQS - Yağmurlu.
CFVFGMJ - Sisli.
MGHXYRM - Gökg ürültülü ve fırtınalı.
CWJXUOC - Kum fırtınası.
YSOHNUL - Hızlı saat.
PPGWJHT - Hızlı oynanış.
LIYOAAY - Yavaş oynanış.
XJVSNAJ - Herz aman gece.
OFVIAC - Turuncu gökyüzü 21:00
SanAndreas

Benzer Konular

7 Eylül 2008 / RuffRyders Oyunlar
7 Eylül 2008 / RuffRyders Oyunlar
7 Eylül 2008 / RuffRyders Oyunlar
4 Ocak 2012 / RuffRyders Oyunlar