Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Sponsor Bağlantılar
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 04-07-2008   #51 (mesaj-linki)
Cvp: Bilgisayar (PC) Oyunları - Teknik Destek

teşekkürler ama bütn driverları yükledim amd athlon 64 war işlemci o gnden sonra öle yapmaya başladı dediğiniz gibi ekran kartı slotuna baktım yeni ekran kartı taktığım için bilgisayarcı abim sölerdi harddisk arıza yapabilir mi çnkü tema programı yapmış olabilr ona
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 07-07-2008   #52 (mesaj-linki)

şunu sormak istiyorum:minimum sistem gereksinimlerinin karşılasa da donabilir mi oyun.normalmi?herkese teşekkürler
Eski 08-07-2008   #53 (mesaj-linki)

Alıntı:
perfectdr adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
şunu sormak istiyorum:minimum sistem gereksinimlerinin karşılasa da donabilir mi oyun.normalmi?herkese teşekkürler
Oyunda donma yaşanmalarının birinci sebebi, ekran kartı ve DirectX'dir. Diğer bir sebep ise, oyun oynandığı anda arka planda çalışan güvenlik programının tarama yapması veya herhangi bir programın zamanlanmış anda çalışmasıdır.

Sistem gereksinimi karşılasa da çok da farketmeyen bir durum. Minimum gereksinimler söylenirken oyun içindeki çok kısa bir grafiksel değişiklik baz alınmaz. Mesela Call of Duty 2 deki bomba sonrasında oluşan toz bulutu veya sis bombası atılmasında oluşan sisten dolayı bilgisayar ekran kartından kaynaklı olarak aşırı yorulma yaşanacaktır. Ayrıca bu oyunun tek kişilik bölümünde çözünürlük ayarları üst seviyede ve bomba atılmasında herhangi bir sorun olmadan oynanırken, çoklu oyunculu bölümde tam tersi çok fazla yorulmaktadır.

İtiraf gibi bir durum içerecek bu diyeceğim, oyunun sistemim tarafından desteklenmesine rağmen iki ekran kartım bu sayede yanmıştı.

Kısacası, oyun içindeki sistem ayarlarını biraz daha düşürerek oynamayı deneyin (eğer minimum değerlerde değilseniz).

DirectX'i ve ekran kartınızın driver'ını her halükarda güncel tutmalısınız.
Eski 16-07-2008   #54 (mesaj-linki)
acil yardım pls

arkadaslar benım ekran kartım geforce 7100gs call of duty acıorum ekran grafık ayarlarını yapmama ragmen cok kasıyo agır agır haraeketler fln yapılacak tum temızlıklerı ve ayarları yaptım ama netıcesınde yıne aynı bunun baska bı yontemı ayarı varsa yada bıldıgınız grafık ayarları varsa pls bana yardımcı olun sımdıden tesekkur ederım.
Eski 22-07-2008   #55 (mesaj-linki)
Legacy of kain : defiance - YükLemede sorun

Oyunu yeni aLdım ama yükLerken resimdeki hatayı veriyor.biLen biri yardımcı oLursa çok sevinirim...
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
ağır oyunlar, ağır oyunlar, bilgisayarda oyun çok ağır, en ağır oyunu, grafik ayarlarını düşürme, oyun grafik ayarlarını düşürme, oyun yüklemesinde sistem bileşenleri hatası, pc oyun ayarları, pc sistem ayarlarını düşürme, tüm oyunlarda minimum ayarlama,
Bilgisayar (PC) Oyunları - Teknik Destek Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Bilgisayar Mühendisi Pollyanna Meslekler 12 08-02-2008 18:09
Bilgisayar Hastalığı nedir? kompetankedi Psikoloji ve Psikiyatri 10 01-08-2007 12:00
Bilgisayar Öğretmeni P.u.S.u Meslekler 0 08-06-2007 01:34
KOSGEB (Küçük ve Orta Ölçekli Sanayi Geliştirme Başkanlığı) sehrazat2415 Ekonomi 0 25-01-2007 01:18
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 12:50Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.11383104 saniyede (58.35% PHP - 41.65% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR