Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Sponsor Bağlantılar
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 26-05-2007   #6 (mesaj-linki)
BELCIKA_MEMO
Cvp: Bilgisayar (PC) Oyunları - Teknik Destek

tesekurler harika prograramlar
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 27-05-2007   #7 (mesaj-linki)
arkadaşlar bi zahmet bakın

arkadaşlar konuyu yanlış yeremi açtım bilmiyorum. öyleyse kusura bakmayın. Elince constantine oyunu olan varmı. 2 yıldır bu oyunu arıyorum bulamıyorum. bi yardımc olursanız sevinirim. elinde olanlar özel mesaj atabilirmi. tşk.
Eski 02-06-2007   #8 (mesaj-linki)

merhaba ben S.T.A.L.K.E.R oyunu korsan dvd aldım. dvd cd nin içinde tek zip dosyası var onu çıakrtıyorum ve kuruyorum sonra..daha sonrada açmak için oyunun simgesini tıklıyorum ve xrsound.dll eksik diyor. ama oyle bi dosya var. içinde. ama açmıyor! yardımcı olurmusunuz? aslında bunun setup'unu yukleyip resimli anlatsanız çok iyi olur..şimdiden teşekkürler
Eski 02-06-2007   #9 (mesaj-linki)
Yardım S.T.A.L.K.E.R. - Shadow of Chernobyl

merhaba ben S.T.A.L.K.E.R oyunu orjinal olmayan bi dvd aldım. dvd cd nin içinde tek zip dosyası var onu çıakrtıyorum ve kuruyorum..daha sonrada açmak için oyunun simgesini tıklıyorum ve xrsound.dll eksik diyor. ama oyle bi dosya var. içinde. ama açmıyor! yardımcı olurmusunuz?
aslında bunun setup'unu yukleyip resimli anlatsanız çok iyi olur..şimdiden teşekkürler
Eski 02-07-2007   #10 (mesaj-linki)
_kasıcı_

arkadaşlar knight online windows vista programlı bir bilgisayarda neden çalışmıyabilir yardım edin lütfen
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
bilgisayar oyunları yükle, bilgisayara oyun yükle, bilgisayara oyun yükleme, orjinal bilgisayar oyunları, pc oyun yükle, pc oyun yükleme, pc oyunları yükle, pc oyunu yükle, vista programlı oyunlar, xrsound.dll,
Bilgisayar (PC) Oyunları - Teknik Destek Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Bilgisayar Mühendisi Pollyanna Meslekler 12 08-02-2008 18:09
Bilgisayar Hastalığı nedir? kompetankedi Psikoloji ve Psikiyatri 10 01-08-2007 12:00
Bilgisayar Öğretmeni P.u.S.u Meslekler 0 08-06-2007 01:34
KOSGEB (Küçük ve Orta Ölçekli Sanayi Geliştirme Başkanlığı) sehrazat2415 Ekonomi 0 25-01-2007 01:18
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 11:47Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.13307095 saniyede (31.68% PHP - 68.32% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR