| | #21 (mesaj-linki) |
Cvp: Bilgisayar (PC) Oyunları - Teknik Destek
simdi size belkiö size gore kolay olan bi sorunum dan bahsedecegim ( fifa 2008 ime stat yaması yukledim ama tum hersey stat , oyuncular felan imha oldu nasıl düzeltirim )
| |
|
| | #22 (mesaj-linki) |
play65 oyun hilelerini bilen varsa yardımcı olsun lütfen
play 65de hergün oyun oynuyorum bu oyunda hile yapanlar çoğalmaya başladı bundan müzdaribim yardım eden olursa sevinirim
| |
|
| | #23 (mesaj-linki) |
Knight Online Yardımm !! ARKADAŞLAR KNİGHT YE GİRERKEN HATA VERİYOR FTP OPEN FİLE ERROR DİYOR.Bİ YARDIM EDEN OLURSA SEVİNİRM. | |
|
| | #24 (mesaj-linki) |
oyunla ilgili bir problemim var
önceden düzgünce oynadığım gta sanandreas spiderman 2 hard truck 18 whell of steel across america gibi oyunlara ileri ve ya w tuşuna 1 kere basmama rağmen sürekli basıyormuş gibi hareket ediyor sürekli ileri veya sürekli geri gibi ben directx 9.0c yi kurdum bundan olabilirmi Sistem özelliklerim: asus p5gc-mx anakart intel 128 mb onboard ekran kartı intel dual core 1.6 işlemci 1 gb ram | |
|
| | #25 (mesaj-linki) |
internetle ilgili
Benim sorum war ne sildiğimi bilmiyrum ama şu anda internetteki oyunlar açılmıo ve oyun inderemiom onun harıcınd | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
|
| bilgisiyar oyunları, gta lc bilgisayar oyunu hilesi, pc oyun resimleri, pc oyun çeşitleri, play65 hile, play65 hileleri, play65 hilesi, play65 oyun hileleri, play65 oyun hilesi, sempatiktir54, |
Bilgisayar (PC) Oyunları - Teknik Destek Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Bilgisayar Mühendisi | Pollyanna | Meslekler | 12 | 08-02-2008 18:09 |
| Bilgisayar Hastalığı nedir? | kompetankedi | Psikoloji ve Psikiyatri | 10 | 01-08-2007 12:00 |
| Bilgisayar Öğretmeni | P.u.S.u | Meslekler | 0 | 08-06-2007 01:34 |
| KOSGEB (Küçük ve Orta Ölçekli Sanayi Geliştirme Başkanlığı) | sehrazat2415 | Ekonomi | 0 | 25-01-2007 01:18 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||