Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Sponsor Bağlantılar
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 04-10-2007   #21 (mesaj-linki)
Cvp: Bilgisayar (PC) Oyunları - Teknik Destek

simdi size belkiö size gore kolay olan bi sorunum dan bahsedecegim ( fifa 2008 ime stat yaması yukledim ama tum hersey stat , oyuncular felan imha oldu nasıl düzeltirim )
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 06-10-2007   #22 (mesaj-linki)
sempatiktir54
play65 oyun hilelerini bilen varsa yardımcı olsun lütfen

play 65de hergün oyun oynuyorum bu oyunda hile yapanlar çoğalmaya başladı bundan müzdaribim yardım eden olursa sevinirim
Eski 22-10-2007   #23 (mesaj-linki)
Knight Online Yardımm !!

ARKADAŞLAR KNİGHT YE GİRERKEN HATA VERİYOR FTP OPEN FİLE ERROR DİYOR.Bİ YARDIM EDEN OLURSA SEVİNİRM.
Eski 30-10-2007   #24 (mesaj-linki)
oyunla ilgili bir problemim var

önceden düzgünce oynadığım gta sanandreas spiderman 2 hard truck 18 whell of steel across america gibi oyunlara ileri ve ya w tuşuna 1 kere basmama rağmen sürekli basıyormuş gibi hareket ediyor sürekli ileri veya sürekli geri gibi ben directx 9.0c yi kurdum bundan olabilirmi

Sistem özelliklerim:

asus p5gc-mx anakart
intel 128 mb onboard ekran kartı
intel dual core 1.6 işlemci
1 gb ram
Eski 31-10-2007   #25 (mesaj-linki)
casper427
internetle ilgili

Benim sorum war ne sildiğimi bilmiyrum ama şu anda internetteki oyunlar açılmıo ve oyun inderemiom onun harıcınde bişi yok acaba nede.?
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
bilgisiyar oyunları, gta lc bilgisayar oyunu hilesi, pc oyun resimleri, pc oyun çeşitleri, play65 hile, play65 hileleri, play65 hilesi, play65 oyun hileleri, play65 oyun hilesi, sempatiktir54,
Bilgisayar (PC) Oyunları - Teknik Destek Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Bilgisayar Mühendisi Pollyanna Meslekler 12 08-02-2008 18:09
Bilgisayar Hastalığı nedir? kompetankedi Psikoloji ve Psikiyatri 10 01-08-2007 12:00
Bilgisayar Öğretmeni P.u.S.u Meslekler 0 08-06-2007 01:34
KOSGEB (Küçük ve Orta Ölçekli Sanayi Geliştirme Başkanlığı) sehrazat2415 Ekonomi 0 25-01-2007 01:18
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 15:41Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.11238503 saniyede (56.87% PHP - 43.13% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR