Geri Dön   MsXLabs Hi-Tech Forum > :: GLOBAL :: > Bilgisayar (PC) Oyunları
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 06-04-2007   #1 (mesaj-linki)
Bilgisayar (PC) Oyunları - Teknik Destek Bilgisayar (PC) Oyunları - Teknik Destek
Alıntı:
ozer331 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
slm mıllet Play Command & Conquer 3 Tiberium Wars oyununun dvd elımde ama orjınal deıl.bır sekılde kurdum crack yaptım oynadım 1 kaç gun sonra baktımkı patch çıkmıs ama nerden bılebılırdım orjınal oyunlarda çalısıyormus benım oyun o yuklendıkten sonra bır daha açmadı.çok kez sılıp bastan kurdum her seyı ama bır turlu açamıyorum.gecen yaptıgım gıbı crack yaptım gene açılmıyor neden boyle bır hata werıyo anlamadım.hata kısmının resmı

[Resim]

lütfen bır çare bulalım çözelim şu işi
Bu bölümde Bilgisayar (PC) oyunların da yaşadığınız problemlere Teknik Destek verilmektedir...
Not:Yaşadığınız sorunu detaylı biçimde anlatırsanız çözümü daha kolay olur.
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 06-04-2007   #2 (mesaj-linki)
Cvp: Command & Conquer 3 Tiberium Wars Yardım Beklıyorum Cvp: Command & Conquer 3 Tiberium Wars Yardım Beklıyorum
Yasadışı materyallarin forumumuzda bulunmasına müsade etmiyoruz. Ancak aradığınız bilgiye megagames.com sitesinden ulaşabilirsiniz.

MegaGames - Command & Conquer 3: Tiberium Wars Trainers and Game Fixes
Eski 06-04-2007   #3 (mesaj-linki)
ozer331
Cvp: Command & Conquer 3 Tiberium Wars Yardım Beklıyorum Cvp: Command & Conquer 3 Tiberium Wars Yardım Beklıyorum
Sağol kardes
Eski 22-04-2007   #4 (mesaj-linki)
kubillian
acil yardım riddick acil yardım riddick
yaw arkadaşlar ben bu escape from butcher bay riddick oyununu aldım. ama bi türlü çalıştıramadım.benim ekran kartı geforce fx5500 bazı arkadaşlar onda çalışmıo diolar.yeni patch dosyaları falan olabilirmiş.yardım ederseniz sevinirim.şimdiden teşekküer ederim.
Eski 22-04-2007   #5 (mesaj-linki)
Cvp: acil yardım riddick Cvp: acil yardım riddick
Alıntı:
kubillian adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
yaw arkadaşlar ben bu escape from butcher bay riddick oyununu aldım. ama bi türlü çalıştıramadım.benim ekran kartı geforce fx5500 bazı arkadaşlar onda çalışmıo diolar.yeni patch dosyaları falan olabilirmiş.yardım ederseniz sevinirim.şimdiden teşekküer ederim.
GeForce FX serisi kartlar bu oyunu çalıştırıyor. Aldığınız hata mesajının ne olduğunu belirtirseniz, sorunun neden kaynaklandığını anlamamız daha kolay olur.
Slim Cream
Cevap Yeni Konu Aç
En fazla yapılan 15 arama
Bu Sayfa İçin Yapılan Aramalar
bilgisayar oyun açmıyor command & conquer 3 tiberium wars crack command & conquer 3: tiberium crack command and conquer 3 crack command conquer 3 crack command conquer tiberium wars crack crack riddick google oyunları play command & conquer 3 tiberium wars crack play command & conquer 3 tiberium wars crack download riddick crack rİddİck pc. oyun tiberium war crack tiberium wars crack tİberİum wars crack
Konu Araçları

Bilgisayar (PC) Oyunları - Teknik Destek Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Bilgisayar Nedir? Bilgisayar Hakkında ThinkerBeLL Bilgisayar Bileşenleri (Hardware) 3 1 Hafta Önce 20:43
Bilgisayar Mühendisi Pollyanna Meslekler 12 08-02-2008 18:09
Bilgisayar Hastalığı nedir? kompetankedi Psikoloji ve Psikiyatri 10 01-08-2007 12:00
Bilgisayar Öğretmeni P.u.S.u Meslekler 0 08-06-2007 01:34
KOSGEB (Küçük ve Orta Ölçekli Sanayi Geliştirme Başkanlığı) sehrazat2415 Ekonomi 0 25-01-2007 01:18
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 04:01
Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2007, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.13915610 saniyede (42.26% PHP - 57.74% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR