| | #11 (mesaj-linki) |
Cvp: Hero Online
kardeşim clan lvl ım 50 idi yanlız oyunu bilmeyen arkadaş cok onun icin lvl farketmiyor artık clanımın adı baliciler clan arkadaşlarından kimi görürsen yönledirirler seni bana statlarda ve görevlerde yani oyun hakkında herşeyde yardımcı olurum elimden geldiğince
| |
|
| | #12 (mesaj-linki) |
oyun şuan iniyor ama ben birşey sorcam: oyunda clan sistemi var mı varsa beni aranıza alırmısınız. =)
| |
|
| | #13 (mesaj-linki) |
evet clan var kendi clanımda var aramıza gelirsen sevinirim
| |
|
| | #14 (mesaj-linki) |
Cvp: Hero Online arkadaşlar hero onlinede oynuyorum fakat yardıma ihtiyacım var bir şey sorucam şu jang agidip silahlara str dex gibi şeyler basıyoruzya o bastıgımız elemetleri hangi vendordan alıcaz acaba | |
|
| | #15 (mesaj-linki) |
bende yukleyemedım gıttı su oyunu cd hata verıp duruyorr
| |
|
![]() |
| En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
|
| hero online clan sistemi, |
| Konu Araçları | |
Hero Online Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Knight Online 1.453 (Fire Drake Tam Sürüm) | PiSiK0PATR | Online Oyunlar | 3 | 02-06-2008 18:35 |
| Web Üzerinden Online Virüs veya Spy Taraması | ozti | Internet/Bilgisayar Dünyası | 5 | 16-08-2007 11:46 |
| UPS - Kesintisiz Güç Kaynağı | ThinkerBeLL | Bilgisayar Bileşenleri (Hardware) | 0 | 12-07-2007 21:12 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||