Geri Dön   MsXLabs Hi-Tech Forum > :: GLOBAL :: > Bilgisayar (PC) Oyunları
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 12-07-2007   #11 (mesaj-linki)
xhayaletx
Cvp: Hero Online Cvp: Hero Online

kardeşim clan lvl ım 50 idi yanlız oyunu bilmeyen arkadaş cok onun icin lvl farketmiyor artık clanımın adı baliciler clan arkadaşlarından kimi görürsen yönledirirler seni bana statlarda ve görevlerde yani oyun hakkında herşeyde yardımcı olurum elimden geldiğince
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 15-07-2007   #12 (mesaj-linki)

oyun şuan iniyor ama ben birşey sorcam: oyunda clan sistemi var mı varsa beni aranıza alırmısınız. =)
Eski 15-07-2007   #13 (mesaj-linki)
xhayaletx

evet clan var kendi clanımda var aramıza gelirsen sevinirim
Eski 22-07-2007   #14 (mesaj-linki)
Zyrobod

arkadaşlar hero onlinede oynuyorum fakat yardıma ihtiyacım var bir şey sorucam şu jang agidip silahlara str dex gibi şeyler basıyoruzya o bastıgımız elemetleri hangi vendordan alıcaz acaba
Eski 24-07-2007   #15 (mesaj-linki)

bende yukleyemedım gıttı su oyunu cd hata verıp duruyorr
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
hero online clan sistemi,
Konu Araçları

Hero Online Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Knight Online 1.453 (Fire Drake Tam Sürüm) PiSiK0PATR Online Oyunlar 3 02-06-2008 18:35
Web Üzerinden Online Virüs veya Spy Taraması ozti Internet/Bilgisayar Dünyası 5 16-08-2007 11:46
UPS - Kesintisiz Güç Kaynağı ThinkerBeLL Bilgisayar Bileşenleri (Hardware) 0 12-07-2007 21:12
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 10:54Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.10552406 saniyede (63.76% PHP - 36.24% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR