| | #1 (mesaj-linki) |
Counter-Strike Oyuncuları Buraya Arkadaşlar çeşitli haritalarda (ıceworld,awp battle gibi) yerlerde indirceginiz link ile botlarla oynamanızı saglar; >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>İndirdiğini z waypoint'i çalıştırmak için C:\SIERRA\Half-Life\cstrike\PODBot\WPTDefault klasörüne kopyalayınız. Bot Atmak İçin CONSOLU Açıp " autowaypoint on " Yazıp MAP In içersinde her yeri dolaştıktan sonra "waypoint save " yazılacak bu işlemleri bitirdikten sonra "waypoint save nocheck " yazılacak son olarak " waypoint off " yazıp restart çektikten sonra oyuna bot girecektir. podbot da denenmiş we olmustur diğerleri için garanti weremem. Not: Botlar fy_iceworld, fy_pool_day gibi "fy" ile başlayan bölümlerde yaklaşık 3 saniye geç başlamaktadır. Bence botların en zevkli olduğu bölümler: aim_ak-colt, aim_headshot, sniper_it5 ve de_rats (1,2,3)...... | |
|
| | #2 (mesaj-linki) |
Cvp: Counter-Strike Oyuncuları Buraya
counter strike source var bnde ama nerden bölüm indirebileceğimi bilmiyorm bi yardımcı olun arkadaşlar
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) |
ne yalan söyleyeyim ben sevemedim o oyunu. millet hastası anlamıyorum walla | |
|
| | #4 (mesaj-linki) |
Paylasimin Icin Tsk'ler Cok Güzel Bu Bölumler.. Kolay Gelsin | |
|
| | #5 (mesaj-linki) |
benım solıye bılecegım tekk sey gelmısh gecmısh en zewklı oyun en azından bana gore
| |
|
![]() |
| Konu Araçları | |
Counter-Strike Oyuncuları Buraya Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Tuning Time / Otomobil Dünyası - Otomobil/Araba Resimleri -3- | Hi-LaL | Fotoğraflar Gezegeni | 1838 | 24 Dakika Önce 01:01 |
| Knight Online Oyuncuları Buraya | RuffRyders | Bilgisayar (PC) Oyunları | 245 | 5 Saat Önce 20:22 |
| WarCraft Oyuncuları Buraya | ersenuzun067 | Bilgisayar (PC) Oyunları | 15 | 8 Saat Önce 17:05 |
| MSN Smiley-Emoticon Süslemeli Yazılar | aorgun | MSN İfadeleri (Emoticons) | 48 | 1 Hafta Önce 15:01 |
| Nick ve Nick Çeşitleri | ekaraot | Diğer MSN Messenger İçerikleri | 148 | 2 Hafta Önce 22:36 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2007, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||