| | #6 (mesaj-linki) |
Cvp: Oyunda Ağ Bağlantısı
arkadaslar bağlanmıyorsa 2 sorun wardır ya nickiniz kullanılıyordur onu değistirin büyük kücük harf farkı vardır haberiniz olsun yada server kapanıyor kısa sürelerde o zman biraz beklemeniz gerekebilir | |
|
| | #7 (mesaj-linki) |
ben bağlanmama sorununuhallettim ama nasıl kullanılacağını çözemedim yardımcı olursanız sevrnirim
| |
|
| | #8 (mesaj-linki) |
beyler resimde sanal ag yaratır diyor ordan ag adını ve mutlaka ag sifrenizi yapın sonra güvendiniz arkadasınız da yeni aga katıl desin ve sizin kurdunuz agın sifrelerini yazsın ama mutlaka tanıdıklarınızla kurmanız tavsiye ederim daha sonra zaten hic bir ayar gerekmiyor internet cafedeki gibi oynuyorsunuz mesela benim agım da 12 kisi var her gün 6 ya 6 kantır yapıyoruz ama kusura bakmayın agımın adı ile sifresini veremem
| |
|
| | #9 (mesaj-linki) |
arkadaslar sizin icin ayrı bir server kurdum en azından nası girilcegini örenmeniz icin ilk başta resimdede gösterilen üçgeni seciyorsunuz ordan bi ağa katıl ı secip aşagıdaki ağ ismi ile ağ şifresini giriyorsunuz Ağ Adı Bağlanmak istediniz ağ adını yazınız ağın ismi: msxlabs Ağ Şifresi Eğer ağ için bi şifreniz varsa aşağıya yazınız yoksa boş bırakınız ağın şifresi: xthyn bu sadece örnekti kendi ağınızı yapmak icin bashettimiz ücgenden yeni ağ yarat ı seciniz... | |
|
| | #10 (mesaj-linki) |
need for speed most wanted'le oynuyabilirmiyim???
| |
|
![]() |
| En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
|
| need for speed ağ bağlantısı, nfs 2 ağ bağlantısı, |
| Konu Araçları | |
Oyunda Ağ Bağlantısı Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Diyarbakır | kompetankedi | Türkiye'nin İlleri | 60 | 1 Hafta Önce 04:36 |
| Windows XP'de Hizmetler, İnce Ayarlar, Hızı ve Güvenliği Arttırmak | akyal | PC/Internet Teknik Destek | 23 | 11-04-2008 22:38 |
| Tomb Raider: Anniversany | MaKaLeLe | Bilgisayar (PC) Oyunları | 1 | 07-09-2007 20:34 |
| Wireless Kablosuz Ağ | ozti | PC/Internet Teknik Destek | 11 | 09-08-2007 23:58 |
| Devlet Tiyatroları | NoRanynn | Tiyatro | 14 | 19-11-2006 22:43 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||