Geri Dön   MsXLabs Hi-Tech Forum > :: GLOBAL :: > Bilgisayar (PC) Oyunları > Online Oyunlar
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 28-02-2006   #6 (mesaj-linki)
headrequester
Cvp: Oyunda Ağ Bağlantısı Cvp: Oyunda Ağ Bağlantısı

arkadaslar bağlanmıyorsa 2 sorun wardır ya nickiniz kullanılıyordur onu değistirin
büyük kücük harf farkı vardır haberiniz olsun yada server kapanıyor kısa sürelerde o zman biraz beklemeniz gerekebilir
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 28-02-2006   #7 (mesaj-linki)
melih88

ben bağlanmama sorununuhallettim ama nasıl kullanılacağını çözemedim yardımcı olursanız sevrnirim
Eski 03-03-2006   #8 (mesaj-linki)
xthyn

beyler resimde sanal ag yaratır diyor ordan ag adını ve mutlaka ag sifrenizi yapın sonra güvendiniz arkadasınız da yeni aga katıl desin ve sizin kurdunuz agın sifrelerini yazsın ama mutlaka tanıdıklarınızla kurmanız tavsiye ederim daha sonra zaten hic bir ayar gerekmiyor internet cafedeki gibi oynuyorsunuz mesela benim agım da 12 kisi var her gün 6 ya 6 kantır yapıyoruz ama kusura bakmayın agımın adı ile sifresini veremem
Eski 03-03-2006   #9 (mesaj-linki)
xthyn

arkadaslar sizin icin ayrı bir server kurdum en azından nası girilcegini örenmeniz icin ilk başta resimdede gösterilen üçgeni seciyorsunuz ordan bi ağa katıl ı secip aşagıdaki ağ ismi ile ağ şifresini giriyorsunuz
Ağ Adı
Bağlanmak istediniz ağ adını yazınız
ağın ismi: msxlabs

Ağ Şifresi
Eğer ağ için bi şifreniz varsa aşağıya yazınız yoksa boş bırakınız
ağın şifresi: xthyn

bu sadece örnekti kendi ağınızı yapmak icin bashettimiz ücgenden yeni ağ yarat ı seciniz...
Eski 19-11-2006   #10 (mesaj-linki)

need for speed most wanted'le oynuyabilirmiyim???
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
need for speed ağ bağlantısı, nfs 2 ağ bağlantısı,
Konu Araçları

Oyunda Ağ Bağlantısı Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Diyarbakır kompetankedi Türkiye'nin İlleri 60 1 Hafta Önce 04:36
Windows XP'de Hizmetler, İnce Ayarlar, Hızı ve Güvenliği Arttırmak akyal PC/Internet Teknik Destek 23 11-04-2008 22:38
Tomb Raider: Anniversany MaKaLeLe Bilgisayar (PC) Oyunları 1 07-09-2007 20:34
Wireless Kablosuz Ağ ozti PC/Internet Teknik Destek 11 09-08-2007 23:58
Devlet Tiyatroları NoRanynn Tiyatro 14 19-11-2006 22:43
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 11:14Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.11783195 saniyede (66.64% PHP - 33.36% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR