Call of Duty 2 Multiplayer Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: GLOBAL :: > Bilgisayar (PC) Oyunları
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 30-06-2006   #1 (mesaj-linki)
Fantastic 4
Call of Duty 2 Multiplayer

Bu başlıkta Call of Duty 2 Multiplayer hakkında konuşabilirsiniz. Ayrıca burada bilmiyen kişiler için bu oyunun nasıl multiplayer olarak oynanıcağını da açıklıyacağım. Neyse..
Call of Duty 2' yi multiplayer olarak oynamak için:
Öncelikle bu adresten "The All-Seeing Eye" programını indirin ve bilgisayarınıza kurun.
Programı açtıktan sonra sol taraftaki menüde bilgisayarınızdaki tüm multiplayer destekliyen oyunları görebilirsiniz (Orjinal oyun istiyenlerde dahil). Menüden "Call of Duty 2" seçeneğine tıklayın ve ardından yukarıdaki menüden Refresh butonuna tıklayın belli bir süre sonra liste server ile dolucaktır.

Sıra oyundaki isminizi nasıl yazıcağınıza geldi. İlk önce klavyedeki F2 tuşuna basın. Açılan pencerede "Games" sekmesine tıklayın, ardından sol tarafta açılan bölümden "Call of Duty 2" seçeneğini tıklayıp "Player Name" kısmına oyunda görünmesini istediğiniz ismi yazınız.

İsmi renkli yapmak için ismin, kelimenin veya harfin başına aşağıdaki kodları koyunuz. Koddan sonraki bütün harfler kodun renginde olur.
Kod:
^1 Kırmızı
^2 Yeşil
^3 Sarı
^4 Lacivert
^5 Mavi
^6 Mor
^7 Beyaz
^8 Yeşil (Mat)
^9 Gri
Örneğin oyundaki isminiz Msx Labs olucak. Eyer isminizi ^1Msx ^4Labs olarak yazarsanız, oyunda isminiz Msx Labs şeklinde gözükücektir.
Ayrıcada Favorites bölümüne kendi sık kullandığınız serverları ekliyebilirsiniz.
Bunun için ise, klavyedeki Insert tuşuna basıp açılan pencerede IP bölümüne eklemek istediğiniz serverin ip adresini yazın ve add to seçeneğini işaretleyip serveri kaydetmek istediğiniz klasörü seçip OK tuşuna basın. Böylece istediğiniz serveri seçtiğiniz klasöre kaydetmiş olucaksınız.

Bu işlemleri tamamladıktan sonra listeden girmek istediğiniz server'e çift tıklayarak girebilirsiniz
Ama serverler 1.0, 1.2, 1.3 patchlerini istiyebilir. Yani bazı serverler 1.0, bazı serverler 1.2, bazıları ise 1.3 istemektedir. Normalde oyun 1.0'dır. Eyer 1.2 veya 1.3 yapmak isterseniz aşağıdaki linklerden 1.2 ve 1.3 patchlerini indirip kurabilirsiniz.
Call of Duty® 2 Multiplayer 1.2 Upgrade
Call of Duty® 2 Multiplayer 1.3 Upgrade

Örneğin 1.3 patch'ını yüklediniz ve o sırada size 1.0 gerekti. 1.3'den 1.0'a çevirmek için oyunu silip tekrar yüklemeye gerek yok. Bunu yapmak için aşağıda vericeğim linklerden dosyaları indirebilirsiniz(Gerekli açıklama dosyaların içindedir).

1.0'a çevirmek için..
1.2'ye çevirmek için..
1.3'e çevirmek için..
Bir şey daha söylemek istiyorum. 1.2 ve 1.3'e çevirmek için upload ettiğim dosyaların boyutu biraz büyük olabilir ama yukarıda verdiğim 1.2 ve 1.3 Upgrade dosyalarını indirip kurmak yerine bunları indirmenizi tavsiye ederim. Çünkü bunların boyutu hem daha düşük hemde 1.3'den 1.0 veya 1.2'ye çevirmek istediğinizde bu dosyalar lazım olucaktır. O yüzden bunların bütün işinizi görüceğini düşünüyorum.

Neyse.. Umarım bilmeyen kişilere yardımcı olabilmişimdir. Eyer olduysam ne mutlu bana

Not: The All-Seeing Eye programı yasal bir programdır.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 02-12-2006   #2 (mesaj-linki)
Cvp: Call of Duty 2 Multiplayer

hemenpaylas linklerini düzeltirmsin dostum
Eski 05-02-2007   #3 (mesaj-linki)

teşekkür ederrim kardeş ...süpersin ey vallah...
Eski 20-02-2007   #4 (mesaj-linki)
NoRaBeLL - avatarı

bu oyunun single playerındaki son bölümü nasıl geçicez ben bitürlü bitiremiyorum ya....2 dk süre içerisinde görevi tamamlamazsam ölüyorum..tam sonuna gelmişken olmazki...ilk defa oyun bitircez şurda......
Eski 12-03-2007   #5 (mesaj-linki)
zulu1905

teşekkürler güzel bir çalışma...

fakat hemenpaylaş bakımda olduğu için versiyon çevirme dosyalarını indiremiyorum başka bir siteye upload etmen mümkünmü dostum
Eski 13-03-2007   #6 (mesaj-linki)
Silent - avatarı

Evet upload edemiyoruz.Aslında başka bir online oyun sitesinden de oynayabilirsin oyunu ama site adı vermek yasak diye biliyorum.
Eski 29-04-2007   #7 (mesaj-linki)
green_eye_angel_01

indirdi açmadı

ya indiriyo neden açmıyo

OK...

Son Düzenleyen green_eye_angel_01; 29-04-2007 @ 13:11. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Eski 01-06-2007   #8 (mesaj-linki)
lordlogar

İNTERNET DE Kİ BASKA ÜLKEDEKİ KULLANICILAR (CALL OF DUTY2) NİCKLERİ HEM RENKİ OLUYOR HEMDE ANİMASYONLU .ACIKCASI BENİM COK MERAK ETİGİM ANİMASYONLU NİCK NASIL YAPILIR?EGER BUNU DA ANLATIRSAN VE PAYLASIRSAN ÇOK SEVİNİRİM. KOLAY GELSİN
Eski 05-06-2007   #9 (mesaj-linki)
Orient

animasyonlu nickte config dosyasıyla oynaman gerekiyor gerekli ayrıntıyı Online Oyun - Oynasana.com da bulablrsin forumları dolaş.
Eski 09-06-2007   #10 (mesaj-linki)
ozcan35

arkadaşlar bilgisayardan anlamayan biri olarak call of duty 2 yi yukledim ama oyun açlılırken exe_err_mss_ınıt_failed_mp die bişi yazıo we oyun açılmıo bana yardımcı olabilcek birisi warsa kuırtarsın bu durumdan lutfen
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
call, duty, multiplayer
call of duty 2 indir multiplayer, call of duty 2 multiplayer download, call of duty 2 multiplayer indir, cod 2 multiplayer, cod 2 multiplayer indir,
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Call of Duty 2 Multiplayer Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Call of Duty 3 (Playstation 3) MaKaLeLe Bilgisayar (PC) Oyunları 7 05-10-2009 13:06
Call of Duty: World at War NeutralizeR Bilgisayar (PC) Oyunları 11 29-05-2009 13:22
Call Of Duty 4: Modern Warfare (Demo) Ghostlover Bilgisayar (PC) Oyunları 2 29-09-2008 15:47
(Don't) Call Me NeutralizeR Karışık Flash'lar/Video'lar 1 10-02-2006 12:05