| | #1 (mesaj-linki) | |
| Sisteminiz için hangi Oyunlar uyumlu? Yeni PC Alanlar İçin Tavsiye! Oyun Manyağı Olanlar İçin İdeal Bir Site. Artık Zorlanma Yok Google'den Aramaya Gerek Kalmayacak Bu Site'de Daha Detaylı Bir Şekilde Açıklama Yapıyor Hangi Oyunlar Uyumlu Hangisi Tavsiye Edilmez Vb Analiz Ediyor PC'yi ![]() >>>Siteye Giriş İçin Tıklayın<<< Site Açıldıktan Sonra <<< Can You Run İt'a Tıklamalısın Daha Sonra Hangi Oyunu Test Etmek İstediğini Seçip Tekrar >>> Can You Run İt'a Tıklayın ![]() Örnek; Test Drive Unlimited Test Yaptım Bakalım Tavsiye Ediliyormu ![]() Minimum Sistem, ![]() Demekki Hepsi Uyumlu ![]() Tavsiye Edilen Sistem, ![]() Sadece Ekran Kartı Kötü Çıkmış G-Force 7600 Alsam Tavsiye Ediliyor Genede Kullandığım Ekran Kartı Kabul Ediyor.Resimleri Net Göremiyorsanız PC'ye Kaydedip Bakabilirsiniz. Siz'de Arkadaş'larla Karşılaştırma Yapabilirsiniz . İntel Ve AMD / ATİ Ve NVİDİA Savaş Yapabilirsin. İyi Eğlenceler.... ( Daha Önce'den Verildi İse Affola! ) | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Sisteminiz için hangi Oyunlar uyumlu?
eline sağlık,cok guzel
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Sisteminiz için hangi Oyunlar uyumlu? Bilgi için çok teşekkürler...... | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
Cok Güsel Benim Pc'nin Kaldıramıcaqı Oyun YOk Ama DEniyelim Bklım ![]() Video Card Driver Version (DirectX) Your driver version number is: 6.14.10.6635 TEk Sorun Bu ![]() Son Düzenleyen edussnew; 27-12-2007 @ 12:57. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Sisteminiz için hangi Oyunlar uyumlu? | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
benimkide sağlam çünkü p5 kullanıyorum
| |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
Güzel Paylaşım Teşekkürler | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
süpermiş ellerine sağlık
| |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
güzel bir siteee
| |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
Teşekkürler Güzel Bir Paylaşım Olmuş | |
|
![]() |
| En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| oyun için pc testi, oyun pc test, pc oyun test, pc oyun testi, video card driver version (directx), |
Sisteminiz için hangi Oyunlar uyumlu? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Hangi Hastalığa Hangi Yiyecek? | *TeoDora* | Sağlıklı Yaşam | 9 | 24-09-2009 18:45 |
| Messenger Plus! Live Artık SweetIM ile Uyumlu | ahmetgns | Messenger Plus! | 2 | 27-10-2008 00:29 |
| PC MightyMax v9 ile Sisteminiz Hata vermeyecek [Resimli Anlatım] | ozti | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 11 | 21-06-2008 05:43 |
| Vatan için Bayrak için | BARIŞ | Resimlerle/Fotoğraflarla Türkiye | 2 | 01-02-2008 15:24 |
| Cpu-Z Sisteminiz ile İlgili Herşeyi Öğrenin | ozti | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 1 | 04-05-2007 19:28 |