Arama

Dr. Ömer Coşkun

Güncelleme: 26 Şubat 2017 Gösterim: 217.689 Cevap: 2
MaKaLeLe - avatarı
MaKaLeLe
Ziyaretçi
1 Şubat 2007       Mesaj #1
MaKaLeLe - avatarı
Ziyaretçi

Doktor Ömer COŞKUN

Ad:  dr.ömer.JPG
Gösterim: 969
Boyut:  69.6 KB
Tabiatçı, bilim adamı, herbalist, bitkisel ilaç araştırmacısı, yazarı ve bitki özleri üreticisidir. Ömer Coşkun bitkisel ilaç uygulanması düşünüldüğünde şifalı bitkiler ve antioksidanlarla ilgili 47 uluslararası ve 68 ulusal çalışma yapmış bir tıp doktorudur ve Türkiye' de haklı olarak ilk akla gelen güvenilir isimdir. Hekimlerin, eczacıların ve akademisyenlerin büyük çoğunluğunun soğuk baktığı veya bilgi sahibi olmadığı şifalı bitkileri tıbba, sağlıklı yaşama ve ekonomiye kazandırmaya çalışmaktadır. Türkiye'nin ilk ve tek herbalist akademisyen doktorudur.
Doktor olarak
Sponsorlu Bağlantılar
Aksaray ili Eskil ilçesi Ihlara Sağlık Ocağı’nda 1993 yılında Hükümet Tabibi olarak atandı ve yüzlerce kişiyi muayene ve tedavi etti. Kayseri’de bir hastanede kurucu yönetim kurulu üyeliği yaptı ve acil servisinde çalıştı. Akdeniz bölgesinde turizm hekimliği yaptı. Avrupa Topluluğu İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği kapsamında bir sendikaya bağlı olarak Türkiye’nin çeşitli illerinde binlerce işçiye işyeri hekimliği, sağlık danışmanlığı, check up hizmeti ve ultrasonografi yaptı. Üniversite hastanelerinde ve çeşitli polikliniklerde hekim olarak görev aldı. Zekai Tahir Burak Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi Tüp bebek merkezi’nde çalıştı.

Araştırmacı olarak


Dünyadaki bütün bilim adamlarının yaptığı çalışmaların görüldüğü isimli internet sitesine ‘coskun o’ anahtar kelimeleri yazıldığında çalışmalarının bir kısmı görülecektir. İstanbul Tıp Fakültesi’ndeki Tıp eğitimine başladığı 1987 yılında aynı zamanda Deneysel Tıp Araştırmalar Merkezi (DETAM) da diabet grubuna dahil olarak bilimsel çalışmalarına başladı. Fakültenin bitiminde kazandığı Erciyes Tıp Fakültesi Histoloji-Embriyoloji (hücre – doku ve anne karnındaki çocuk bilimi) ihtisası sırasında sara hastalığında kullanılan valproat’ın karaciğerde oluşturduğu hasara karşı karnitin uygulanmasının etkilerini araştırmakla da bilimsel makaleler yazmaya başladı (Valproate uygulanan ratlarda hepatotoksisite ve karnitin uygulanmasının etkileri. Erciyes Tıp Dergisi, 19(2): 74-77, 1997). Toplamda 100’ü geçen ulusal ve uluslararası çalışmalarıyla kendini bilimsel olarak isbat eden Dr. Ömer Coşkun çeşitli kongrelerde ulusal (Coşkun Ö. Kronik Toluen intoksikasyonunda periferik sinir sistemi hasarı. 29. Türk Fizyolojik Bilimler Derneği Kongresi, En iyi üçüncü poster ödülü, 1-5 Eylül, P-27, GATA, ANKARA) ve uluslar arası (Coskun O. 3 Congresso Italo-Turco Di Laringologia 15-16 Ottobre, En iyi poster ödülü, Ottobre 2004 Chieti-Pescara, ITALIA) ödüller kazanmıştır.

Eğitici olarak


Erciyes Tıp Fakültesinde 1998 yılında Öğretim Görevlisi olarak başladığı Tıp Fakültesi öğrencilerinin ve yardımcı sağlık personelinin eğitilmesi görevine yedek subay olarak askerlik vazifesini yerine getirmek amacıyla sevkedildiği Gülhane Askeri Tıp Akademisi’nde devam etti. 2001 yılında Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Tıp Fakültesi Histoloji ve Embriyoloji Anabilim dalına Yardımcı Doçent ve Anabilim Dalı Başkanı olarak atandı ve 2005 yılında bu görevinden gördüğü lüzum üzerine istifa ederek memleketi Adana’ya yerleşti. 1987 yılında başlayıp halen devam eden eğitim ve araştırma çalışmalarına profesyonel olarak ve çeşitli kurumlara danışmanlık yaparak devam etmektedir.

Üretici olarak


Yeterli eğitiminden ve bitkisel ilaçlara yönelmesinden sonra konunun uzmanları olan bilim adamları ile sürekli bilgi alışverişine girdi. Yurt içi ve yurt dışı çeşitli üniversitelerin Tıp Fakülteleri, Ziraat Fakülteleri, Eczacılık Fakülteleri ve Tubitak'ın bilim adamları ile diyalog halinde oldu. Prof.Dr. Ayten Doğan, Prof.Dr.Mihri Mimioğlu ve Prof.Dr.Turhan Baytop gibi kendi dalındaki otoritelere pek çok merak ettiği konuyu danıştı ve eserlerini aldı, okudu. Amerika, Almanya ve Fransa'dan getirdiği özel laboratuar makine ve ekipmanlarını Adana’da kurup bir bitkisel ilaç araştırma laboratuarı oluşturdu. Tıbbi bitkilerin etken maddelerini distilasyon ünitesinde ve gaz kromatografi cihazında, birlikte çalıştığı gıda mühendisi, kimyager ve eczacıların da katkıları ile tespite ve üretime başladı.

NASIL BAŞLADI VE NASIL BAŞARDI?
Akdeniz Bölgesinde bitkisel ilaçlar çok eskiden bu yana yaygın olarak kullanılır. Özellikle Coşkunlar gibi Türkmen kökenli ailelerin yaşamlarında doğal şifa maddelerinin vazgeçilmez bir yeri vardır. Doktor Ömer Coşkun, Kökü, Orta Asya'dan gelen Türkmen Afşar beyliğinin torunlarındandır. Türk gelenek ve göreneklerine göre yetiştirilmiş bir ailenin ferdidir. Dört kuşak öncesindeki dedeleri Osmanlı'nın ve Çukurova'nın güçlü beylerindendir. Bilgisinin temeli Tıp eğitimine ve Türkiye halk ilaçlarına dayalıdır. Dedesinden, ninesinden ve Çerçi Yusuf gibi aktarlardan şifalı otların çeşitli yararları ve kullanımı konularında denenmiş bilgiler aldı. Doğduğu ve büyüdüğü bölge ise şifalı bitkilerin bolluğu ve etken maddelerinin fazlalığı bakımından dünyada az bulunur bir bölge olduğundan doğal olarak Dr. Ömer Coşkun’da bu ortamda büyüdü. Lokman Hekimin yaşadığı bölge olan Misis yöresinde ölüm hariç her derdin devası olduğuna inanılır. Halkın bitkisel ilaçlarla iyileşmesini olağan ve sıradan bir olay olarak görüp yöresel halk ilaçlarını öğrendi. Araştırıcı yaratılışı nedeni ile, sağlık ve doğa gibi en önemli bir konuya karşı sonsuz bir merak sardı. Adı "Çağdaş Lokman Hekim"e çıktı. Başarısından dolayı haklı olarak ünlü oldu.

Firması Adana'dadır.


Anatolian Life Products isimli firmasının ürettiği tıbbi bitkiler ve bitki özlerini iç ve dış piyasaya sunmaktadır. Ayrıca Nurs Lokman Hekim kuruluşuyla birlikte yurt içindeki 1500 civarında eczaneye ve iş yerine bitki özleri, tıbbi bitkiler ve doğal kozmetik ürünler pazarlamaktadır. Çalışmalarını bilen fazla sayıdaki hasta vatandaşların, çeşitli sorunları için gelerek muayenehanesine başvurmaları üzerine Adana içinde perakende satış yapan ve doğal bir eczane görünümünde olan iki işyeri açtı. Sayıları her gün artan hasta insanlara, hem kendi bilgi, deneyim ve gözlemlerinin sonucunda edindiği bilgiler ışığında, hem de Fransız Doktor Jean Valnet, Alman Doktor Zimmerman' ın Türk botanikçi Prof.Dr.Turhan Baytop'un ve yine Türk Doktorlar Emin Derman, Saip Giray ve Rauf Akbarlas' ın kitaplarındaki terkiplere göre geliştirdiği bitkisel drogları önerip, firmalara gerekli danışmanlık hizmeti vererek, binlerce insanın çeşitli hastalıklardan iyileşmelerini sağladı. İyileşen insanların başkalarına tavsiyesi üzerine daha da çok başvuru yapıldığından Türkiye ve yurt dışında haklı bir üne kavuştu. Artık O'na "Çağdaş Lokman Hekim" diyorlardı. Bu birikimlerini www.coskuntip.com isimli sitede topladı. Her gün yüzlerce hasta insana bilgi birikimini aktarmaktadır.

Mucizevi ürünü TANSALP
TANSALP hormonsuz, katkı maddesi içermeyen, %100 doğal bir üründür. Özel formül olarak üretilmiştir ve içinde kimyasal gübre, tarım zehiri kesinlikle yoktur. İddia ediyoruz, Söğüt kabuğundan elde edilen Aspirin 20. yüzyıl için ne ifade ediyorsa, ne kadar büyük bir buluş ise, TANSALP 21. yüzyıl için o kadar önemli olacaktır. Çünkü milyonlarca insan tansiyon, kolesterol, şeker (metabolik sendrom) dengesizliklerinden kaynaklanan problemlerle mücadele etmektedir. TANSALP mükemmel dengeleyici özelliğiyle 21 gün kür halinde kullananlarda bile faydalarını göstermektedir. Psikolojik problemlerde, stres, huzursuzluk, yorgunluk, dikkatini yoğunlaştıramama ve unutkanlık gibi durumlarda TANSALP dengeleyici ve moral verici olarak imdadınıza yetişmektedir. TANSALP’in gücü doğal içeriğinden kaynaklanmaktadır.
TANSALP’in içeriğinde bulunan antitümoral maddeler bünyeyi kansere karşı korumakta ve kanser tedavisinde kullanılmaktadır. Özellikle beyin kanserli hastalarda inanılmaz derecede başarılıdır. Geçirilmiş felç, omurilik yaralanmaları, bel fıtığı, siyatik sinir problemleri TANSALP sayesinde tümüyle veya kısmi olarak iyileşebilmektedir.

İLETİŞİM ADRESLERİ
Anatolian Nutrition Coşkun Tıp Bitkisel Ürünler Merkezi
Merkez:
Kozan Yolu Üzeri Tahsilli Mah
Karşıyaka un Fabrikası Karşısı No: 389
Yüreğir-ADANA Telefon: 0322 323 58 26.

Şube:
Mavi Bulvar Üzeri
Toros 2 no’lu Sağlık Ocağı Yanı
Ali Şahin Apt. No: 48
Seyhan-ADANA. Telefon: 0322 227 74 35

Dağıtım ve Bayilik için:
YAŞAM SAĞLIK MEDİKAL VE SAĞLIK ÜRÜNLERİ
Rasim Erel Caddesi Saray Apt Altı Ereğli/KONYA
Tel: 0332 7138811

Tüketici Danışma Hattı:
Y.Doç.Dr. Ömer COŞKUN
0532 261 13 57 - 0535 373 62 02
info@coskuntip.com
info@kanserbitti.com

Diğer Siteleri
ÖMER COŞKUN ŞİFALI BİTKİLER RESMİ SATIŞ SİTESİ
www.coskuntip.com
www.ebitki.com

Son düzenleyen Safi; 26 Şubat 2017 17:05
Biyografi Konusu: Dr. Ömer Coşkun nereli hayatı kimdir.
MaKaLeLe - avatarı
MaKaLeLe
Ziyaretçi
9 Şubat 2007       Mesaj #2
MaKaLeLe - avatarı
Ziyaretçi
ÖMER COŞKUN DEŞİFRE'DE
ŞİFALI BİTKİLER HER HASTALIĞA İYİ GELİYOR MU?
Sponsorlu Bağlantılar
ŞİFALİ BİTKİLERİN DESTEĞİYLE KANSERİ YENDİĞİNİ İLERİ SÜREN HASTALAR DEŞİFRE’YE KONUŞUYOR...
Ömer Coşkun İstanbul Tıp Fakültesi mezunu akademisyen bir tıp doktoru. Histoloji ve Embriyoloji alanında ihtisas yaptıktan sonra Yardımcı Doçent Doktorluğa kadar yükselmiş ve çeşitli üniversitelerde hocalık yapmış. Ancak bitkilere olan merakı ağır basınca akademisyenliği bırakıp alternatif tıbba yönelmiş. Anadolu’yu karış karış dolaşıp yıllarca bitkileri incelemiş. Anadolu’daki 9000 çeşit bitkinin sayısız hastalığa iyi geldiğini gören Dr.Coşkun bitkilerle ilgili sayısız deneyler yapmış. Hazırladığı bitkisel karışımları ilk önce fareler üzerinde deneyen Doktor Coşkun olumlu sonuçlar alınca kendisine başvuran hastaların da kullanmasına izin vermiş.

Herbalist Doktor Ömer Coşkun modern tıptan taviz vermeden bitkileri sadece destek amaçlı kullanıyor. Amacı lokman hekim adı altında şarlatanlık yapanlara inat, insanlara bitkilerle ilgili gerçek bilgiler vermek. Bu amaç doğrultusunda yaptığı araştırmaları Avrupa ve Amerika’da yankı bulunca yurtdışında birçok konferansa katılmış. Şifali bitkiler üzerine onlarca çalışma yapmış. Herbalist Doktor Ömer Coşkun’un hazırladığı bitkisel karışımlar kanser türlerinden, kısırlığa, romatizmadan, kalp damar tıkanıklıklarına kadar birçok hastalığın tedavisinde destek amaçlı kullanılıyor.

Dünya genelinde alternatif tıbba olan eğilim her geçen gün artıyor. Birçok Avrupa ülkesindeki üniversitelerde fitoterapi yani bitkisel tedavi yöntemi adı altında kürsüler kuruluyor. Tıp öğrencilerine bitkisel tedavi yöntemleri öğretiliyor. İsrail bu konudaki çalışmalarıyla başı çeken ülke konumunda. Oysa Türkiye’de alternatif tıp gerekli ilgiden yoksun durumda. Modern tıbbın kaleleri olan üniversiteler alternatip tıbba hala oldukça mesafeli. Oluşan bu boşluğu da ne yazık ki umut taciri şarlatanlar doldurmuş durumda. Tıp bilimiyle ilgisi bulunmayan cahil şarlatanlar bir tutam otu neye yaradığını bilmeden binlerce dolara satıp umutları sömürmekte hiç bir sakınca görmüyor. Hal böyle olunca toplum alternatif tıbba kuşkuyla bakıyor.İşte bu yüzdendir ki alternatif tıbba yönelen akademisyenlerin, bilimadamlarının görüşleri ayrı bir önem taşıyor.

Deşifre bu hafta tedavilerinde Herbalist Doktor Ömer Coşkun’un hazırladığı bitkisel karışımları kullanıp kanseri yenen hastalarla konuştu. Şifali bitkiler hastaların kanseri yenmelerinde ne kadar etkili oldu? Hangi bitki hangi kanser türüne iyi geliyor? Hastalar kanseri yendikten sonra da bitkileri kullanmaya devam etti mi?


Şifali bitkilerin desteğiyle kanseri alt eden hastaların çarpıcı röportajı Deşifre’de.

Deşifre’nin şifali bitkiler ile ilgili dosyası bu kadarla sınırlı değil. Herbalist Doktor Ömer Coşkun hangi bitkinin hangi hastalığa iyi geldiğini anlatıyor...Şifali bitkiler nasıl hazırlanmalı, kullanılan bitkinin dozu ne kadar olmalı? Bitkilerin hazırlanışı ve dozu kadar fiyatı da önemli. Lokman Hekim adı altında vatandaşı sömüren şarlatanların fahiş fiyatlarla sattıkları bitkiler aslında kaç lira? Bitkilere yönelenler hangi bitki için ne kadar para ödemeli?
Ve Modern tıp alanında başarılı tedavilere imza atan bilim adamları alternatif tıbba nasıl bakıyor? Alternatif tıp, şarlatanların kurdukları bir tuzak mı yoksa gerçekten modern tıbbı destekleyen bir yöntem mi? Sağlık bakanlığı bitkisel tedavi yöntemlerinden yararlanmak için nasıl bir çalışma başlattı. Tüm bu soruların yanıtı Deşifre’de cevap buluyor.


Son düzenleyen Safi; 26 Şubat 2017 17:09
BARIŞ - avatarı
BARIŞ
Ziyaretçi
11 Şubat 2007       Mesaj #3
BARIŞ - avatarı
Ziyaretçi
Ben Yard. Doç.Dr.Ömer COŞKUN olarak,
ÇÖREKOTU, ZERDEÇAL, ZENCEFİL, KARABAŞ OTU, SAFRAN, OĞULOTU
gibi bitkileri destek ürünü şeklinde öneriyorum.

Ve Kesinlikle,
Hastalara , Modern Tıp ve Doktorlarında gördükleri tedavileri bırakın diye bir telkin yada sözde bulunmuyorum. Hastaların Doktorlarının tavsiye ettikleri ilaç tedavilerini mutlaka sürdürmelerini istiyorum.Yaptığım çalışmalar, Mutlaka ama mutlaka Asıl tedavilerine, destek ürün çalışmalarıdır.
Bunu “ Her derde deva” sloganı ile yapılamayacağını, Akademik ve Etik yapım itibari ile biliyor ve Hastalarıma bu yönde söylenen sözlere inanmamalarını söylüyorum. Bu nedenle bu İnsan sağlığı işini “Ticaret” olarak görmüyorum ve Ticaret olarak yapmıyorum.

Kimseyi Bitkisel destek ürünleri araştırma ve geliştirme konusunda rakip olarak görmüyor. Kimseyi hedef almıyor sadece doğruluğunu tesbit ettiğimiz çalışmalarımızı geliştirmeye çalışıyoruz. Bitkisel Destek tedavilerinde hiç kimsenin bizi rakip olarak görmelerini arzu etmiyoruz. Aksine Bitkisel destek tedavilerinde bilgi birikimi olan tüm meslektaşlarımızdan, aktarlardan, herbalistlerden, bitkisel destek tedavileri konularında akademik anlamda yararlanmaya doğru bilgi aktarımı ile insan sağlığına Öncelikle Modern Tıbbında katkıları ile destek vermeye, faydalı olmaya çalışıyoruz. İnsan Sağlığını ilgilendiren konuların, Ticari savaş alanı değil, Toplumsal ve insani sorumluluk alanı olduğuna inanıyoruz.
Ben Yard. Doç.Dr.Ömer COŞKUN olarak, Şubat 2007 tarihinden itibaren hiçbir kamu ve özel kuruluşu ile bağım yoktur. Hiçbir kurum ve kuruluşa danışmanlık yapmıyorum. Hiçbir Kamu Kurum ve Özel firmaya bağlı çalışmıyorum.
Hasta vatandaşlarımıza öncelikle Modern tıbba başvurmalarını önemle bildiriyorum.

Yard. Doç.Dr. Ömer COŞKUN adını kullanan sahtekarlara ve dolandırıcılara dikkat ediniz.

Ülkeme ve Halkıma hizmet ederken, İşimizin ve Akademik eğitimimin, etik, hukuki ve insani kurallarını bilerek hareket ediyorum, Bitkisel destek ürünlerimizin sahtelerinden ve ismimizi kullananlardan uzak olmaya dikkat edilmesini önemle rica ediyorum
Yard. Doç.Dr. Ömer COŞKUN olarak tek bir adresim ve bilinen iletişim numaralarım dışında adres kullanmıyorum. Bize ulaşmak isteyenler için aşağıdaki adresin dışında başka adresimiz olmadığını önemle duyurur.
Hastalarımıza acil şifalar diliyorum.
Tahsilli Mahallesi Kozan Yolu üzeri No: 389 YÜREĞİR –ADANA
coskuntip@gmail.com
doktorherbalist@gmail.com

YARD. DOÇ. DR. ÖMER COŞKUN KİMDİR?
Dünyadaki bütün bilim adamlarının yaptığı çalışmaların görüldüğü www.pubmed.com isimli internet sitesine ‘coskun o’ anahtar kelimeleri yazıldığında çalışmalarının bir kısmı görülecektir. İstanbul Tıp Fakültesi’ndeki Tıp eğitimine başladığı 1987 yılında aynı zamanda Deneysel Tıp Araştırmalar Merkezi (DETAM) da diabet grubuna dahil olarak bilimsel çalışmalarına başladı. Fakültenin bitiminde kazandığı Erciyes Tıp Fakültesi Histoloji-Embriyoloji (hücre – doku ve anne karnındaki çocuk bilimi) ihtisası sırasında sara hastalığında kullanılan valproat’ın karaciğerde oluşturduğu hasara karşı karnitin uygulanmasının etkilerini araştırmakla da bilimsel makaleler yazmaya başladı (Valproate uygulanan ratlarda hepatotoksisite ve karnitin uygulanmasının etkileri. Erciyes Tıp Dergisi, 19(2): 74-77, 1997). Toplamda 100’ü geçen ulusal ve uluslararası çalışmalarıyla kendini bilimsel olarak isbat eden Dr. Ömer Coşkun çeşitli kongrelerde ulusal (Coşkun Ö. Kronik Toluen intoksikasyonunda periferik sinir sistemi hasarı. 29. Türk Fizyolojik Bilimler Derneği Kongresi, En iyi üçüncü poster ödülü, 1-5 Eylül, P-27, GATA, ANKARA) ve uluslar arası (Coskun O. 3 Congresso Italo-Turco Di Laringologia 15-16 Ottobre, En iyi poster ödülü, Ottobre 2004 Chieti-Pescara, ITALIA) ödüller kazanmıştır.
Son düzenleyen Safi; 26 Şubat 2017 17:10 Sebep: İçerik.

Benzer Konular

23 Şubat 2015 / Ziyaretçi Soru-Cevap
5 Ocak 2012 / P.u.S.u Müslümanlık/İslamiyet
6 Haziran 2007 / P.u.S.u Taslak Konular
22 Haziran 2011 / Kral_Aslan Spor tr
16 Eylül 2016 / Safi Asker tr