Arama

2015 Yılı için Boğa Burcu Yorumu

Güncelleme: 25 Nisan 2015 Gösterim: 5.055 Cevap: 1
_AERYU_ - avatarı
_AERYU_
Ziyaretçi
7 Ocak 2015       Mesaj #1
_AERYU_ - avatarı
Ziyaretçi
2015 Yılı için Boğa Burcu Yorumu
MsXLabs.org
Sponsorlu Bağlantılar

Genel olarak değişime açık olmayan bir yapıya sahipsiniz ancak 2015 yılında yaşanacak değişimlere ve beklenmedik gelişmelere hazırlıklı olmalısınız. Bu yıl içerisinde kendinizi fazlasıyla heyecanlı ve aktif hissedeceksiniz. 2015 yılında gezegenlerin konumları ve etkileri oldukça önemli olacak. Uranüs, Koç burcunda ve Neptün de Balık burcunda olacak. Uranüs, kontrolünüz dışında gerçekleşecek, engelleyemediğiniz olayların yaşanmasına neden olacak. Hali hazırda kurulu olan düzeniniz alt üst olacak ve huzursuzluk yaşanacak. Yılın başlangıcından itibaren yaşanacak değişimler ve ani gelişmeler sizin fazlasıyla korkmanıza neden olabilir. Yaşanacak değişimlerin özellikle maddi kaynaklardan olacağını belirtmek gerekiyor. Yine de yaşanacak her değişim farklı farklı sebeplerden kaynaklanacak olabilir. Sizin de değişim isteğiniz olabilir ve hayatınızın aynı düzeyde seyrediyor olmasından sıkılabilirsiniz.

2015 yılında ve gelecek iki yılda da maddi durumunuz değişim içerisinde olacak. Finansal koşullarınız alışılmışın dışında seyredecek. Daha önceki yıllardan itibaren sizde bu durumun farkındasınız. Artık, eski ve alışılmış maddi hayatınıza tekrar rayına oturamaz. Uranüs'ün konumundan kaynaklı olarak, değişime ve yeniliklere zorunlu olarak açık olacaksınız. Maddi imkânlarınız sürekli olarak aynı düzeyde ilerlemeyecek. Yine de var olan yaratıcılığınızda bir değişim yaşanmayacak. 2015 yılı içerisinde daha cesur ve esnek davranışlar sergileyeceksiniz. Geride bıraktığımız yıllardan başlayan bu etkileşim, 2015 yılında da peşinizi bırakmayacak.

2015 yılının bu kadar aksiyon ve olumsuzluk ile devam edeceğini düşünmeyin. Bu yıl içerisinde bir takım şanslar ve fırsatlar elde edebilecek, değerlendirdiğiniz takdirde kendinizi daha fazla güvende hissedebileceksiniz. 2015 yılının Haziran ayından sonraki döneminde, kişisel gelişiminizde ilerleme kaydedebilir ve var olan yeteneklerinizi maddi kaynaklar konusunda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Özellikle iş hayatınızı ve finansal durumunuzu yakından ilgilendiren başlangıçların altına imza atacaksınız. Hal böyle olunca, 2015 yılının ilk yarısını bir hazırlık dönemi olarak düşünebilirsiniz.

2015 yılının ilk altı aylık döneminde, henüz düşünce veya hazırlık aşamasında olan projelerinizi veya girişimlerinizi, 2015 yılının Haziran ayından sonraki döneminde uygulamaya koyabilirsiniz. Bu sayede maddi durumunuz geride kalan aylara ve yıllara göre daha oturaklı bir hal alabilir. Uranüs'ün konumuyla beraber, daha önce ilginizi çekmeyen işlere yönelebilir ve beklenmedik girişimlerde bulunabilirsiniz. Parasal açıdan çok fazla iniş çıkış yaşanacak, bu tarz çalkalanmalardan etkilenmemenizi sağlayacak imkânları görmezden gelmemelisiniz.

2014 yılında Satürn'ün harekete geçmesiyle yetenekleriniz ve iş ortamınız etki altına alındı. Özellikle iş konularında bazı durumların farkına vardınız. 2016 yılının Ekim ayına kadar olan döneminde, iş açısından var olan yetenekleriniz bazı sınavlardan geçecek. Yaşananları bazı zamanlarda basite alıyorsunuz ya da önemli konuları ihmal ediyorsunuz. 2015 yılı içerisinde Satürn, iş hayatınızda daha dengeli olmanız gerektiğini, anlaşmalar ve ortaklıklar konusunda soğukkanlı davranmanız gerektiğini size öğretecek. Özellikle pazarlama alanında çalışan Boğa burcu insanları, sadece işin özüne odaklanmak yerine işi gerçekleştiren anlaşmalara da yönelmeli. Yine bu dönem içerisinde ortaklaşa işler sizi fazlasıyla yorabilir.

2015 yılı içerisinde, iş hayatınızda yapılanmalar içerisine gireceksiniz. Sorumluluklarınızın daha iyi farkına varmalı ve artık durumuzu anlamalısınız. Satürn, 2016 yılının Ekim ayına kadar olan döneminde sizin fazlasıyla yorulmanıza neden olacak. Sarf ettiğiniz enerjinin karşılığını, gelecek dönemlerde fazlasıyla alacaksınız. Kazancınız iyi seviyelere yükselecek.

Haziran ayından sonra Jüpiter burcunuzu etkilemeye başlayacak ve özellikle yabancı kişiler, eğitim ve seyahatler konusunda istedikleriniz gerçekleştiğini göreceksiniz. Yaşanan olumlu gelişmeler sizi fazlasıyla tatmin edecek ve büyük keyif alacaksınız. Eğitimine devam eden Boğa burcu insanları, özellikle bu dönem içerisinde istedikleri başarıları elde edebilir. Plüton'un da size vereceği etkiler sayesinde, gücünüz artabilir ve zenginlik konusunda şanslı olabilirsiniz.

Burcun son günlerinde dünyaya gelen Boğalar, 2015 yılında arayış içinde olacak, zaman zaman kararsızlıklar yaşayacak ve finansal açıdan belirsizlik yaşamanıza neden olacak gelişmeler içerisinde olacaksınız. Burcun son günlerinde doğanlar, Neptün'ün transitiyle beraber motivasyon kaybına uğrayabilir ve artık her şeyin boş geldiğini düşünebilirler. Özellikle maddi açıdan kendilerini rahat hissedenler, ruhsal ve manevi anlamda kazanımların peşinde olacaklar. 2015 yılında maddiyat ve başarı aradığını düşünen Boğaların kendilerini kandırdıklarını söyleyebiliriz. Düşünceleriniz ve bakış açınız değişime uğrayacak.

Boğa Burcu 2015 İş Hayatı

2015 yılının değişik yönlerini, ilk günlerden itibaren hissedebileceksiniz. İş hayatınız, odak noktanız haline gelecek ve var olan sorumluluklarınız artacak. Bu yıl içerisinde iş hayatınızdaki şartlar değişecek ve üzerinizde hissettiğiniz yük oldukça fazla gelecek. Gelecek yılın ortalarına kadar sürecek olan bu etkilerden çok fazla kazanımlar elde edecek ve kendinizi fazlasıyla geliştirebileceksiniz. İş hayatınızı ilgilendiren iletişim seviyenizi daha üst noktalara taşımalısınız. Bu konu sizin için oldukça önemli olacak, dikkate almalısınız. Özellikle diğer kişilerle anlaşma ve diyalog içeren bir işte çalışıyorsanız, iletişim sizin için oldukça fazla bir şekilde önemli olacak.

Bu yıl içerisinde, pazarlama yeteneğiniz nasıl daha iyi seviyelere çekebilirsiniz, nasıl kendinizi daha iyi anlatabilirsiniz bunları araştırmalı ve gelişim göstermelisiniz. Hizmet, lojistik ve organizasyonla ilgili işlerde çalışan Boğalar, bu yıl içerisinde enerjilerini fazlasıyla kullanacaklar. 2015 yılı içerisinde önemli olan sadece iş konusunda yapmakta zorunlu olduklarınız değil, iletişim içerisinde olduğunuz kişilerinde memnun olup olmadığı fazlasıyla önemli olacak. 2015 yılının çok önemli ve ani gelişmeler getireceğini söyleyemeyiz ancak kendinizi ifade etme yeteneğiniz iyi seviyelere ulaşacak. Jüpiter'in konumuyla beraber, uluslararası ilişkileriniz ve yabancılarla ilgili konular kariyerinize önemli ölçüde kazanımlar getirecek. Bu yıl içerisinde kariyeriniz için oldukça önemli olan fırsatlar elde edeceksiniz.

Maddi durumunuz, kişisel olarak göstereceğiniz yetenekler konusunda 2015 yılının ikinci alt aylık döneminde olumlu gelişmelerin yaşanmasına neden olacak. 25-29 Nisan arasında doğan Boğalar, yurtdışından kaynaklı gelişmelerin etkilerini daha fazla hissedecek. Özellikle kurumsal alanda çalışanlar, bu dönem içerisinde yeni arayışlar içerisine girebilir ve istediklerini elde edebilir.

2015 yılı içerisinde Mars, bazı dönemlerde uyumlu etkilerde bulunacak. Alacağınız etkiler sonucunda yeteneklerinizi istediğiniz düzeyde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Var olan enerjinizi, istediğiniz kişilere rahatlıkla hissettirebilecek, tartışmaya girmeden istediklerinize kavuşabileceksiniz. Ocak ayının sonuna kadar olan dönem, bu konuda fazlasıyla iyi geçecek. Yabancılarla bağlantılı işlerde ve seyahatler konusunda dikkat çekici olacak. Yine Mayıs ve Haziran ayları bu açıdan oldukça önemli olacak. Bu tarihler arasında hırsınız artacak ve özellikle maddiyat konusunda ilginizi artıracaksınız. Maddi konularla ilgili endişeleriniz var ise, sorunların üzerine gitmelisiniz.

Kasım 2015'ten sonra, Mars'ın etkilerini sürekli olarak hissedebilirsiniz. 2016 yılının Ocak ayından itibaren de iş hayatınızda gerilemeler yaşanacak. Yaşanacak bazı aksaklıklar ve anlaşmalar konusunda hazırlıklı olmalısınız. Projelerinizin aksaması söz konusu olabilir, önlemlerinizi bu yıl içerisinde almalısınız. Kasım ayında başlatacağınız projeler, gelecek yıla kadar kafanızı fazlasıyla meşgul edecek. Söz konusu iş hayatınız ise, öfkenizi daha iyi kontrol altına almalısınız. Bu konuda, özellikle Ocak ve Şubat ayları oldukça önemli olacak. Hırsınız, gereksiz yere tartışmalar içerisine girmenize neden olabilir. İş hayatınızda çok fazla rekabet ve mücadele yaşanacak. Bu durumlara hazırlıklı olmalısınız. Finansal açıdan risklerin içerisine girmemeye özen gösterin. Harcamalarınızı bir denge içerisinde tutun ve asla önemleri elden bırakmayın!

Boğa Burcu 2015 Aşk Hayatı

2015 yılı, genel olarak bakıldığında aşk hayatınız açısından güzel ve keyifli geçecek. Bu yıl, aşk hayatınıza geride bıraktığımız yıldan daha fazla önem vereceksiniz. Yaşanacak güzel gelişmeler, fazlasıyla keyifli olmanızı sağlayacak. Olumlu gelişmeleri göz önünde bulundurduğumuzda, 2015 yılı geride kalan yıllara göre çok daha iyi geçecek.

2015 yılının son aylarına doğru, aşk hayatınız açısından çok ilginç gelişmeler yaşanacak. Kasım ayında başlayacak bir ilişki, gelecek yılda daha fazla ilginizi çekebilir. Tutkulu ve güzel birlikteliğe adım atabilirsiniz. Yön değişmeleri söz konusu ancak bununda son derece güzel olacağını belirtmeliyiz. Aşk hayatınız, 2015 yılında keyifli ve zevklerin hâkim olduğu bir şekilde ilerleyecek. Zevkiniz için bolca maddi harcamalar içerisine girebilirsiniz, dengeyi kurmanız gerekiyor.

Venüs, aşk gezegeni olarak bilinmektedir ve özellikle burcunuzla uyum içerisinde olduğunda birlikteliğiniz daha iyi seviyelerde ve zevki olacaktır. 2015 yılı içerisinde hayatınıza yeni insanlar girecek ve bundan da bir hayli keyif alacaksınız. Aynı zamanda var olan birlikteliğinizin de derinleşmesi muhtemel. Şubat - Mart, Mayıs - Haziran, Ağustos - Eylül, Ekim ve Kasım aşk açısından çok güzel gelişmelerin yaşanacağı aylar olarak dikkat çekiyor. Zaman zaman partnerinizle aranızda huzursuzluklar yaşanabilir, çok büyütmeden sorunları ortadan kaldırmaya çalışmalısınız.

Boğa Burcu 2015 Sağlık

2015 yılında sağlığınızın önemli olacağı ve özellikle tedbirli olmanız gereken dönemler olacak. Satürn, sağlık evinizde ilerlemeye devam ediyor ve bu durumdan kaynaklı olarak, enerjinizi fazla kullanıyor olmanız sizi zayıflatabilir. Beslenmeyle ilgili durumlar, 2015 yılının bazı dönemlerinde önemli hale gelecek.

Haziran 2015'ten sonra, Jüpiter sağlık açısından sizi koruma altına alacak. Yine bu dönem içerisinde aşırı zevklerinizden dolayı kilo alabilir ve hantallaşabilirsiniz. 2015 yılında enerjiniz azalacak ve bu nedenle doğal yollarla kendinizi güçlendirmenin yollarını aramalısınız. Spora önem verin ve uykunuzu düzen içerisinde tutmaya gayret edin.

Kaynak:

BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Beyaz_nur - avatarı
Beyaz_nur
Ziyaretçi
25 Nisan 2015       Mesaj #2
Beyaz_nur - avatarı
Ziyaretçi
eline sağlık arkadaşım bilgiler güzel

Sponsorlu Bağlantılar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.

Benzer Konular

7 Ocak 2015 / _AERYU_ Burçlar
9 Ocak 2015 / _AERYU_ Burçlar
9 Ocak 2015 / _AERYU_ Burçlar
7 Ocak 2015 / _AERYU_ Burçlar
9 Ocak 2015 / _AERYU_ Burçlar