Tuhaf Haberler Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Yaşam :: > Genel Mesajlar > Bunları biliyor musunuz?
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 15-12-2005   #11 (mesaj-linki)
ahmetseydi - avatarı
Cvp: Tuhaf haberler

California Üniversitesi tarafından hazırlanan, beslenme önerilerinin yanı sıra zihinsel ve fiziksel egzersizleri de kapsayan bir programla 14 gün içinde hafızanızı şarj etmeniz mümkün

AMERİKALI bilim adamları, iki hafta içinde hafızayı güçlendirecek 4 adımlık bir program hazırladı. Los Angeles'taki California Üniversitesi tarafından yapılan araştırmada, basit önlemlerle keskin bir hafızaya sahip olunabileceği bulundu. California Üniversitesi tarafından hazırlanan, 14 gün içinde hafızayı güçlendirecek program şöyle:

Sağlıklı beslenme: Günde beş öğün yemek yiyin. Sık sık yemek yemek, beyne enerji veren kan şekerinin düşmesini önler. Ancak yediklerinizin sağlıklı olmasına ve dengeli beslenmeye dikkat edin. Omega-3, tam tahıllar ve antioksidanlar açısından zengin bir diyet uygulayın.
Fiziksel egzersiz: Her gün kısa yürüyüşler ve esneme hareketleri yapın. Fiziksel egzersiz Alzheimer riskini azaltır.
Stresi azaltın: Rahatlama egzersizleri yapın. Stres vücudun kortisol salgılamasına yol açar, bu da hafızayı zayıflatır.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 15-12-2005   #12 (mesaj-linki)
KeDiCiK

Akıl almaz kaza!.. Duvara çivi çaktı, banyoya girince elektrik çarptı!

İZMİR'in Bornova İlçesi'nde yıkanmak için girdiği banyoda, daha önce duvara çivi çakılırken delinen kablodan yayılan kaçak akıma kapılan 41 yaşındaki Seracettin Çolakoğlu, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
Olay, bugün saat 01.00 sıralarında Altındağ Semti 416 sokak 15 numarada meydana geldi. Pastaneci Seracettin Çolakoğlu, fotoğraf çerçevesini asmak istediği salon duvarını matkapla deldi. Çivi çaktığı duvara fotoğraf çerçevesini asan Çolakoğlu, daha sonra yıkanmak için banyoya girdi. Banyoda musluğu açar açmaz akıma kapılan Çolakoğlu, gürültüyü duyarak banyoya giren eşi tarafından yerde baygın halde yatarken bulundu. Elektrik akımına kapılan Çolakoğlu eşi ve komşuları tarafından Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.
Hastanede acil müdahaleye alınan Çolakoğlu, hayatını kaybetti. Olay yerinde inceleme yapan polis, Seracettin Çolakoğlu'nun fotoğraf çerçevesi takmak isterken yanlışlıkla delinmesine neden olduğu kablodan evin su şebekesine yayılan akıma kapılarak hayatını kaybettiğini belirledi. Akıl almaz kazayı duyarak hastaneye koşan Çolakoğlu'nun yakınları gözyaşlarına boğuldu.

Son Düzenleyen GusinapsE; 29-04-2006 @ 01:38.
Eski 17-12-2005   #13 (mesaj-linki)
pazuzu

Dikkat mideniz kaldırmayabilir.
Bunlara inanamayacaksınız.
Teknoloji devi japonyanın ne kadar uygarlaşabildiğine bir
bakın!!!
Merhaba Arkadaşlar; Umarım hepiniz bu dehşet şeye dur
dersiniz. Burada gördüklerinize dair herşey doğru.
Dehşete düşmeyin.
Bu Japonyanın "en gözde yemeği" !!!!
Japonayada mangal veya ızagara yapılmış bebeklere olan büyük
talebi karşılamak için ölü bebekler veya fetuslar 10000 ile 12000
Yen arasında bir paraya hastenelerden satın alınabilir.
Ne kadar üzücü bir durum.
Bu insan ırkına karşı yapılan bir şey ve biz, dünyanın insanları buna bir dur
demek için el ele vermezsek; "İmkansız" kelimesi "Ben mümkünüm" dese bile durmayacak.
Aslında göremiyeceksiniz çünkü resimleri koymam dğru olurmuydu bilmiyorum?
Eski 19-12-2005   #14 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

14 YAŞINDAKİ LİSELİ KIZ 15 YAŞINDAKİ SINIF ARKADAŞINDAN HAMİLE KALDI

Afyonkarahisar'da liseli bir kızın aynı okulda okuyan erkek öğrenciden hamile kaldığı iddia edildi.Edinilen bilgiye göre, aynı okulda okuyan lise öğrencileri T.T. (14) ile L.S.'nin (15) arasındaki ilişki sonucu T.T hamile kaldı. T.T.'nin karnının giderek büyümesinden şüphelenen öğretmenler durumu ailesine bildirdi.Kız öğrencinin ailesinin şikayeti üzerine L.S. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Tasdikname alarak okuldan ayrılan T.T.'nin 6 aylık hamile olduğu öğrenildi. İki ailenin, çocuklarının evlenmesine karar verdiği bildirildi. Ancak, bunun için mahkemenin de bu yönde karar vermesi gerektiği öğrenildi.
Olayla ilgili İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan soruşturma sürüyor.

15 12 2005

------------------------------------------------------------------------------------------------

MEZARDAN İKİ KEZ SAĞ ÇIKTI
Şırnak'ın İdil ilçesi Öğündük Köyü Kilisesi'nin papazı Melke Tok, 11 yıl önce Hizbullah militanları tarafından kaçırılmıştı. Tok, bir gerilim filmindeki sahneleri aratmayan kaçırılış ve kurtuluş öyküsünü ilk kez tüm ayrıntısıyla anlattı.

İşte Tok'un ağzından kendi hikayesi....

TAŞLA KAPADILAR

'Kaçırıldığım an tek istediğim beni öldürmeleriydi. Çünkü daha önce kaçırılan şahıslara nasıl eziyet edildiğini biliyordum. Götürdükleri yerde ayağımdan zincirleyip zincirin diğer ucunu da tavana astılar. Bir gün böyle tuttuktan sonra kazdıkları mezar yerine soktular. Üstüme büyükçe bir taş koyup mezarı kapattılar. Zor nefes alıyordum. Kolumdaki saatte baktım, iki saat sonra çıkardılar. Yeniden ahır gibi bir yere götürüp zincirlediler. İki saat boyunca İslam ve Hıristiyanlık dinleri üzerine beni konuşturdular. Kaldığım ahırın üst kısmında bir ailenin yaşadığını, çocuk seslerinden anlıyordum. Bu acıya dayanamıyordum. Bir ara hıçkıra hıçkıra ağladım.'

'Dördüncü günün akşamı ahırdan çıkarıp bir süre yürüttüler. Bir yerde durduk. Sonradan öğrendiğim burası Kozlu Köyü Camii'ydi. Yine daha önceden hazırladıkları mezara zorla soktular. Sol ayağımı bağladıkları zincirin diğer ucunu da mezarın içinde bulunan bir ağacın köküne doladılar. Üstümü önce tahta parçalarıyla kapatıp sonra da toprak attılar. Canlı canlı mezara üç gün içinde ikinci kez giriyordum. Mezara girdiğim sırada saat gecenin üçünü gösteriyordu. Kurtulmaya çabaladım ama olmadı. Nefesim kesilip bayıldım. Tam 21 saat sonra mezarı açtılar. Beni öldürün diye yalvardım. Tekrar üstüme tahta ve toprak serip, üstümü kapatıp gittiler. Şansımı son kez denemek için üzerimdeki tahtayı zorladım ve bir süre uğraştıktan sonra tamamen mezardan çıkmayı başardım. '

ZİNCİRİMLE KOŞTUM

'Ayağım zincirliydi. Caminin avlusunu saran duvardan atladıktan sonra köyden hızla kaçmaya başladım. Hızla koştum. Ulaştığım köyden bir minibüse binip jandarmaya ulaşabildim.

Olayı anlattım. Kozluca köyüne operasyon düzenlendi. Caminin bahçesinde canlı canlı gömüldüğüm mezar tespit edildi. Mezarda bana ait halen yanımda taşıdığım fötr şapkam ve paltom bulunmuştu'.

(AKŞAM)

13 12 2005

-------------------------------------------------------------------------------------

PES !KAÇIRIP EVLENDİĞİ EVLİ KADININ ŞİMDİ DE KIZIYLA KAÇTI
Afyonkarahisar'da 5 yıl önce evli bir kadını kaçırarak evlenen şahsın, eşinin kızıyla kayıplara karıştığı iddia edildi.Olay, Afyonkarahisar'ın Başmakçı İlçesi'ne bağlı Akkeçili Köyü'nde meydana geldi. İddiaya göre, kamyon şoförlüğü yapan T.G. (36), 5 yıl önce kaçırdığı F.K. (F38) ile kocasından boşandıktan sonra evlendi.5 yıl süren evliliklerinin ardından T.K'nın eşinin kızı E.Ç. (16) ile kayıplara karıştığı öne sürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

12 12 2005

-----------------------------------------------------------------------------------------

TRAVESTİ YARIŞMACI JÜRİYİ ŞOK ETTİ !
Benimle Dans Eder Misin adlı yarışmaya katılan travesti yarışmacı jüri üyelerini şoka uğrattı. Cumartesi akşamları Kanal D’de yayınlanan ‘Benimle Dans Eder misin’ adlı programa katılan travesti yarışmacı, jüri üyelerini şaşırttı.

Adının Yaprak olduğunu söyleyen yarışmacı, hemen ardından ekledi:

‘Daha önce Bahattin’dim. Zaten buraya da Tan Sağtürk’ü yakından görmek için geldim' dedi.

Sözlerini ‘Değişmişim değil mi’ diyerek sürdüren yarışmacı Yaprak, bir üst tura geçti. Jüri üyesi Yonca Evcimik, ‘Şaka yapılıyor sandım’ dedi.

Hürriyet

12 12 2005

CEM YILMAZ'IN REKLAMI GERÇEK OLDU!KAÇAK MISIR CİPSİ ÜRETİRKEN YAKALANDI
Cem Yılmaz'ın televizyonlarda yayınlanan, sahte cips yapan ‘Doktor’ lakaplı karakteri canlandırdığı reklam filmi, İzmir'de gerçek oldu. Gaziemir İlçesi'ndeki bir apartman dairesine yapılan operasyonda, üretim izni olmadan kaçak yollarla üretildiği belirlenen kilolarca mısır cipsi ve hammadde olarak kullanılan mısır irmiği ele geçirildi.

Bir ihbarı değerlendiren Tarım İl Müdürlüğü ekipleri, Gaziemir Belediyesi zabıta ekipleriyle birlikte Hasan Güven Caddesi 82 numaradaki Sivrioğlu Apartmanı'nın 4'üncü katındaki daireye baskın düzenledi. Yapılan operasyonda, dairenin imalathane olarak kullanıldığı, üretim izni olmadan yapılan mısır cipslerinin piyasaya sürüldüğü tespit edildi. İncelemede, S.S.'nin kullandığı tespit edilen imalathanede, 1350 ambalajlanmış halde ‘Cipsco’ markalı mısır cipsi, hammadde olarak kullanılan 400 kilo mısır irmiği, 15'er kiloluk 7 çuval içerisinde mısır cipsi, paketleme ve taşıma ünitesi ele geçirildi. Kaçak imalathanedeki olumsuz hijyenik koşullar ekipleri şaşkına çevirirken, işyeri kapatma ve 1200 YTL idari para cezası uygulandı. Hakkında ‘halk sağlığını tehdit’ suçundan savcılığa suç duyurusunda bulunulan S.S., deneme amacıyla üretim yaptığını ancak piyasaya sürmediğini ileri sürdü.

‘EĞİTİM ŞART’

Ekiplerin yaptığı operasyon, ünlü şovmen Cem Yılmaz'ın televizyonlarda yayınlanan cips markasının sahtesini yapan ‘Doktor’ lakaplı uyanık bir karakteri canlandırdığı reklam filmini akıllara getirdi. Tarım İl Müdürlüğü yetkilisi Orhan Tünaydın, imalathanenin hiçbir yasal işlemi yerine getirmeden üretimde bulunduğunu, kaçak yollarla yapılan üretim nedeniyle halkın, özellikle çocukların sağlığıyla oynandığını, hukuki işlemlerin başlatıldığını belirtti. Tünaydın, vatandaşların, ambalajların üzerindeki üretim izinlerine muhakkak bakmaları yönünde uyarıda bulunurken, kaçak olanların bu şekilde ayırtedilebileceğini vurguladı. Bu arada basın mensuplarının, operasyonun reklam filmini andırdığını belirtmesi üzerine Tünaydın, Cem Yılmaz'ın reklamın sonundaki ‘Eğitim Şart’ uyarısını tekrarlayarak vatandaşları dikkatli olmaya çağırdı. Operasyon sonucu kaçak yollarla üretilen mısır cipslerine imha edilmek üzere ekipler tarafından el konuldu.

MİLLİYET / Turaç TOP

02 12 2005

------------------------------------------------------------------------------------

'ŞEYTAN BENİ ÇAĞIRIYOR' DEDİ VE NEHRE ATLADI!..
Edirne’nin Tunca Köprüsü üzerine gelen Sema Sığırtmaç (20), dün sabah saatlerinde ‘Şeytan beni çağırıyor’ diyerek nehre atladı. Genç kız, devlet hastanesinde tedaviye alındı.

Olayı izleyen balıkçıların hemen suya atlayarak kurtardığı genç kız, devlet hastanesinde tedaviye alındı.Polis yetkilileri, Sığırtmaç’ın bir ay kadar önce de nehre atlayıp intihar etmek isterken kurtarıldığını söylediler.

Nurdan Bayrak - DHA, Hürriyet

06 12 2005

Son Düzenleyen Blue Blood; 19-12-2005 @ 09:26. Sebep: Flood kuralları ihlal edilmeğe devam ediyor dikkat edin...!
Eski 20-12-2005   #15 (mesaj-linki)
KeDiCiK

2005'in gariplik listesi

Trajediler, savaşlar ve doğal afetlerin yanı sıra, 2005'te garip olaylar da yaşandı. Fransız haber ajansı AFP, yılın en acayip haberlerini bir araya getiren bir liste yaptı:
Türkiye hapishanelerinden birinde yan yana hücrelerde kalan bir erkek ve bir kadın mahkûm duvarda delik açarak, cinsel ilişkiye girmeyi ve çocuk sahibi olmayı başardı. mahkûmlar, kamu malına zarar vermekten dört ay ilave hapis cezasına çarptırıldı. (Olay, 2003'te mahkûm kadının doğum yapmasıyla patlak verdi, dava 2005'te karara bağlandı).
Avustralya Newcastle'da polis, evlerin çatılarına hızla çarpan çok sayıda donmuş tavuk bulunduğunu rapor etti. Polis, güçlü bir mancınık kullanan bu şakacıyı bulamadı.
Bir Alman postanesindeki postacılar, ellerindeki paket titremeye ve garip sesler çıkarmaya başlayınca, bomba zannederek paniğe kapıldı. Sonunda pakette bir seks oyuncağı olduğu ortaya çıktı.
Doğu Afrika ülkelerinden Mali'de, kendisini görünmez yapacağına inandığı büyüleri uygulayarak banka soygunu yapmaya hazırlanan bir adam, bankayı koruyan polislerin 'aklından geçenleri tahmin etmesi' üzerine vurularak yaralı olarak yakalandı.
İsviçre'de turizm yetkilileri, yazın erimemesi için bir buzulu PVC köpüğüyle kapladı.
Chicago'da bir otoyoldaki istinat duvarında ortaya çıkan lekenin Bakire Meryem'i temsil ettiğini düşünen Hıristiyanlar otoyola akın etti. Bir grafiti sanatçısının lekenin üzerine 'büyük yalan' yazmasının ardından tüm duvar boyandı.
Danimarka da bir papaz, Tanrı'ya inanmadığını söyleyince önce görevi askıya alındı, sonra kiliseye yeniden kabul edildi. Lutheran Protestan Kilisesi'nin yöneticisi, "Ona yeni bir şans veriyoruz" dedi.
Britanya'da sahilde amaçsızca dolaşırken bulunan ve piyano virtüözü olduğu belirtilen bir genç adam, aylarca dünya medyasını meşgul etti. Sonunda, aylar boyu bir kelime bile etmeyerek esrarengiz havasını koruyan gencin ünlü olma heveslisi bir Alman olduğu ve aslında çok da iyi piyano çalamadığı ortaya çıktı.
Karısıyla para yüzünden kavga eden İsrailli bir zengin, kasayı açıp 680 bin doları aldı ve evin ön bahçesinde yaktı.
Wimbledon tenis turnuvasının üst düzey yöneticilerinden biri emeklilik konuşmasını, kadın tenisçilerin oyun sırasında çıkardığı 'rahatsız edici' seslere ayırdı. Yönetici, konuşmasında bu seslerin giderek daha da yükseldiğinden yakındı.
Sevgilisinin hamile karısını öldürmesi için 136 bin dolar karşılığı bir kiralık katille anlaşan Japon kadın, katil başarısız olunca parasını geri almak için polise başvurdu.
Alman İçişleri Bakanlığı, bundan böyle gülümseyen fotoğrafların kimliklerde kullanılmayacağını, bu tür fotoğrafların bakanlığın kullandığı biometrik tanıma teknolojisinde karışıklığa yol açtığını belirtti.
Los Angeles'ta, bir taksici, araçta, içinde 350 bin dolar değerinde elmas olan bir para kesesi buldu. Afgan göçmeni olan taksi şoförü, elmasları öylece polise teslim etti.
ABD'nin Wisconsin eyaletinden bir yaşındaki tekir kedi Emily, bir konteynıra düşerek Fransa'ya kadar seyahat etti. Nancy şehrinde zarar görmeden konteynırdan çıkartılan kedicik, konforlu bir uçak yolculuğuyla evine döndü.

Son Düzenleyen GusinapsE; 29-04-2006 @ 01:53.
Eski 21-12-2005   #16 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

pazuzu adlı kullanıcıdan alıntı
Dikkat mideniz kaldırmayabilir.
Bunlara inanamayacaksınız.
Teknoloji devi japonyanın ne kadar uygarlaşabildiğine bir
bakın!!!
Merhaba Arkadaşlar; Umarım hepiniz bu dehşet şeye dur
dersiniz. Burada gördüklerinize dair herşey doğru.
Dehşete düşmeyin.
Bu Japonyanın "en gözde yemeği" !!!!
Japonayada mangal veya ızagara yapılmış bebeklere olan büyük
talebi karşılamak için ölü bebekler veya fetuslar 10000 ile 12000
Yen arasında bir paraya hastenelerden satın alınabilir.
Ne kadar üzücü bir durum.
Bu insan ırkına karşı yapılan bir şey ve biz, dünyanın insanları buna bir dur
demek için el ele vermezsek; "İmkansız" kelimesi "Ben mümkünüm" dese bile durmayacak.
Aslında göremiyeceksiniz çünkü resimleri koymam dğru olurmuydu bilmiyorum?
evt haklısın dostum hatta bunun resmi dahi var size sadece link atıyorum mideniz kaldırabilecekse bakınız benden söylemesi

http://poetry.rotten.com/infantiphagia/taboo1.html
ben bunu vahşet diyorum siz ne derseniz deyin
Eski 21-12-2005   #17 (mesaj-linki)
pazuzu

Erotik Görüntüler Kör Ediyor. Amerikalı bilim adamlarının araştırmasına göre; erotik ve seksi görüntüler kör olma riskini artırıyor. Uzmanlara göre açık saçık görüntülere bakan erkeklerin vücut sıcaklığı aniden değişiyor. Bu nedenle, kişinin görme duyusu da 2 ile 6 saniye arasında hızla değişiklik gösteriyor.

Reklam panolarına dikkat!
Bunun sonucunda görme kaybı riskinin artacağına dikkat çeken araştırmacılar, özellikle yol kenarlarındaki erotik görüntülü reklam panolarının kazaya sebebiyet verdiğini söylüyor.

Araştırmalarında erotik görüntülere bakan erkeklerin bundan 1 saat sonra bile bir noktaya odaklanmasında zorluk çektiğini ortaya çıkartan bilim adamları, "Erotik pozlara bakmak, körlüğe varan görme bozukluğunu yakalanma riskini yüzde 45 oranında artırır" dedi.

Eski 21-12-2005   #18 (mesaj-linki)
KeDiCiK

ooh olsun
Eski 21-12-2005   #19 (mesaj-linki)
KeDiCiK

Stalin maymun-insan üretmek istemiş
1926 yılında Sovyet diktatörü Stalin'in, Rus bilim adamlarına hiç yorulmayan, ne bulursa yiyen ve korkusuzca savaşan, yarı insan-yarı maymun yaratıklardan oluşan bir ordu yapılması için emir verdiği ortaya çıktı...
Dünyanın en acımasız diktatörlerinden Josef Stalin'in, gişe rekorları kıran "Maymunlar Cehennemi" filmi benzeri projesi, Gürcistan'da yapılan kazılarda ortaya çıkarıldı. Suchumi kentinde inşaatta bulunan maymun kemiklerini ve gizli devlet arşivlerini inceleyen araştırmacılara göre, Stalin komünizmi yaymak için "acıya dayanıklı, yenilmeyen, ne yemek yediğini önemsemeyen" savaş makineleri istiyordu. Bu "melez ırk" demiryolu ve maden gibi ağır iş koşullarında hiç yorulmadan ve emirlere karşı gelmeden çalışacaktı. Bu amaçla 1926'da, Ilia Ivanov adlı bir bilimadamına "yarı maymun-yarı insan" askerler ve işçiler geliştirmesi için emir verdi. Stalin'den bu günün parasıyla 2 milyon dolar alan bilimadamı, Karadeniz kıyısındaki Suchumi kentinde bir laboratuvar kurdu.

ABD duyunca rafa kalktı
Fransa'daki Pastör Enstitüsü'nden de yardım alan Ivanov, Batı Afrika'daki Gine'de dişi ve erkek maymun toplamak için çalışmalara başladı. Bilimadamı önce erkek maymunlardan aldığı spermleri, Afrikalı ve Rus gönüllü kadınları hamile bırakmak için kullandı. Sonuç alamayınca bu kez, dişi maymunların rahmine insan spermleri enjekte edildi. Ancak bu yöntemden de sonuç çıkmadı. Ivanov son olarak zengin bir Kübalı kadından deneyler için kendi yetiştirdiği maymunları kullanmak için izin istedi. New York Times gazetesi bu projeyi dünyaya duyurunca, sonunda proje rafa kaldırıldı. Harcadığı paraların boşa gitmesi nedeniyle Ivanov, 5 hapis cezası aldı. Sonra da Kazakistan'a sürgüne gönderildi. 1932'de yaş***** yitirdi.

Son Düzenleyen GusinapsE; 29-04-2006 @ 01:54.
Eski 23-12-2005   #20 (mesaj-linki)
KeDiCiK

Fıkra tadında haberler...
Atatürk Üniversitesi (A.Ü) İletişim Fakültesi Araştırma Görevlisi Haldun Narmanlıoğlu, gazetede çalışırken arşivlediği ham haberleri bir kitapta topladı.
Kitapta okuyucuya örnek olması için gazetecilikte ''ham'' olarak bilinen redakte edilmemiş haberleri sunduğunu ifade eden Narmanlıoğlu, şöyle konuştu:
''Türkiye'de habercilik eğitiminde öğrencilere genellikle doğru haberler örnek gösteriliyor. Yanlış örneklerden yararlanarak doğruyu göstermek eğitimde pek kullanılmayan, ancak oldukça etkili bir yöntemdir. Meslekte 'çöpe manşet' olarak adlandırılan haberlerin gazeteci adayları için iyi birer örnek olduklarını düşünüyorum.'' Okuyucuların gazetede yer alan haberlerin ilk hallerini görme fırsatını bulamadığına dikkat çeken Narmanlıoğlu, bir haberin gazete sayfasına taşınmadan önce hangi süreçlerden geçtiğini merak edenler için, kitabın iyi bir kaynak olacağını kaydetti.

KİTAPTA YER ALAN BAZI İLGİNÇ HABERLER...
Narmanlıoğlu'nun kitabında yer alan bazı ilginç ham haberler şöyle:

''Duydunuz mu? bizim muhtar çişini yaparken kendini vurmuş
Köydeki evinin bahçesinde bulunan tuvalete giden muhtar Ebubekir K'nin tuvalete girmesinin ardından 1 el patlayan silah sesi ve 'Yandım anam' çığlıklarıyla tuvalete koşan komşuları muhtarı kanlar içinde gördüklerinde önce silahlı saldırıya uğradığını sandılar.
Ancak gerçek çok geçmeden ortaya çıktı. Muhtarın ruhsatlı 7.65 milimetre çaplı tabancasını köyde yaşadığı için daima mermi ağzında belinde gezdiriyordu. Muhtar tuvalete girerken belinde emniyetini açık unuttuğu silahıyla birlikte gitti ve alaturka (eğilerek yapılan) tuvalete ihtiyacını gidermek için eğildiği sırada, silah patlayarak muhtar kasığından yaralandı.''

''Nehre uçan otomobil bir süre sonra karaya çıkarılırken aracın boş olduğu gözlendi
Bunun üzerine Lokman T. için arama kurtarma çalışmaları başlatıldı. Kayıp şoförün alkollü olduğu için suyun dibinde bir yerde sızmış olabileceği ihtimalini de göz önünde bulunduran ekipler aramalarına devam ederken kayıp şoförün izine rastlanmadı.''

''Rus Elena Urfalı gençlerin hücumuna uğradı
Urfalı gençler Rus Elena'yı elleriyle beslediler. Fiziki güzelliği ile Şanlıurfalı gençleri büyüleyen ve güler yüzü ile Şanlıurfalı gençlerin ilgisini çeken Elena, Şanlıurfalı gençleri nasıl buldunuz? sorusuna Elena, 'Urfa'nın çiğköftesi çok acı ama gençleri çok tatlı geldi bana' diye cevap verdi. Sevgilisinin olmadığını ve evlenmeyi düşünmediğini söyleyen Elena, 'Ben 8 yıl önce su sporlarıyla evlendim. En büyük ve en yakışıklı sevgilim ise üzerinde yarışmalar yaptığım baraj gölleri ve denizlerdir. Bundan daha yakışıklı ve alımlı ne olabilir ki?' diye konuştu.''

''Minicik bir çocuk iken binlerce atom bombasının gücüyle
Marmara'yı adeta harabeye çevirip on binlerce can alan korkunç depremde, üzerine yığılan tonlarca enkaza tek başına karşı koyarak bir mucizenin adı olan İsmail Çimen, 175 saat sonra Mehmetçik ve İsrail kurtarma ekiplerinin enkaz altından çıkarmasıyla adı Marmara depremiyle bütünleşen 4 yaşındaki İsmail Çimen'in kurtuluşunu canlı olarak CNN tarafından tüm dünyaya aktarılmasıyla İsmail hem 'mucize çocuk' hem de 'CNN İsmail' olarak anılmaya başlanıldı.'' ''3 yıl öncesine kadar eli kınalı, yazmalı köylü kızı olan Şermin bir anda İstanbul'un ojeli, boyalı Şermin'i oldu. Şam öyküsü kötü yola düşen saf kız tiplemesinin konu olduğu Türk filmlerindeki gibi gelişti. Zengin olma hırsı onu evlilik vaadiyle kandırıldığı erkek arkadaşına meze yaptı, 18 yaşında demir parmaklıklarla tanışmasına neden oldu.'' ''Bayan sünnetçi, minik çocukların erkekliğe ilk adım atmasında katkısı olduğu için çok mutlu olduğunu ve kesilip dikilmesi ve erkekliğe hazırlanmasında kadın parmağı olmasında yarar olduğunu söyledi.''

''Usta kasa hırsızları
Usta kasa hırsızları, kasayı oksijen kaynağı ile açmaya kalkışınca 5 milyar liranın 1.250 milyar lirasını kaynak makinesinden kollayamayarak yakmaları hırsızlarda derin üzüntü yaratmıştır.
Usta kasa hırsızı Osman A. yanına arkadaşı Yıldıray Ç'yi de alarak oksijen kaynağı ile gece şantiye binasındaki çelik kasanın kapısını açmayı başardı ve kasadaki 7,5 milyar liranın 1.250 milyar liranın bir kısmın yanmasına çok üzüldüklerini beyan ettiler.''

Son Düzenleyen GusinapsE; 29-04-2006 @ 01:55.
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
haberler, tuhaf
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Tuhaf Haberler Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Azerbaycan'dan Haberler Bia Azerbaycan 8 25-07-2009 17:59
Türkmenistan'dan Haberler Bia Türkmenistan 2 24-08-2008 18:44
Pamela Spence - Tuhaf Şey MaRCeLLCaT Türkçe Şarkı Sözleri 0 02-04-2008 17:23
Tarihte Kalmış Tuhaf Adetler yüksel2 Bunları biliyor musunuz? 0 11-02-2008 23:15
TFF 1. Ligden Haberler Kral_Aslan Arşive Kaldırılan Konular 14 15-06-2007 12:44