Üye Ol
Ana SayfaForumlarGünlüklerToplulukVideolarSohbetBize Ulaşın
Forumda Ara
Cevap

Tuhaf Haberler

#211 (mesaj-linki)  
Eski 09-08-2009
Tınmaz Melaike - avatarı  
Küçük kız kendi etini yiyip bitiriyor

Henüz minik bir kızken dilinin yarısını yedi. Açlık duygusu olmadığı
için yemek yemeyi unutuyor.

Almanya'da yaşayan 14 yaşındaki Hannah'ın dramı insanın tüylerini
diken diken ediyor. Acı duyma hissi bulunmayan zavallı kız
henüz minik bir kız iken dilini emerek yarısını yedi.

Defalarca kemikleri kırılan Hannah'ı kendisine karşı korumaya çalışan
annesi bazen ne yapacağını bilemiyor.
Genç kızlık çağında olan Hannah 'nın açlık duygusu
da bulunmadığı için yemeyi unutuyor.

Dışardan birilerinin kendisini yeme konusunda uyarması gerekiyor.
Nadir görülen bir hastalığa yakalanan Hannah parmaklarını yediği için
dişleri doktor tarafından söküldü. Hannah'nın yakalandığı hastalık
dünyada sadece yüz kişide bulunuyor.
Bu durum hastalığın tedavi edilmesini daha da zorlaştırıyor.

Bu vaka tıp dilinde Neuropathy tipi IV hastalığı olarak biliniyor.

Kaynak

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  Bu mesaja hızlı cevap gönder   
  #212 (mesaj-linki)  
Eski 09-08-2009
Tınmaz Melaike - avatarı  

1. Exxon'a ait bir petrol tankeri Kanada aciklarinda battiktan sonra iki tane deniz ayisi 80.000 dolar harcanarak temizlenmis ve buyuk bir torenle denize birakilmislar. Tam 2 dakika sonra herkesin gozleri onunde bir mavi balina deniz ayilarini yemis.

2. New York'ta yasayan bir psikoloji ogrencisi kiz bos odasini bir marangoza kiralar. Amaci onunla konusup adamin davranislarini incelemek. Ama iki hafta sonra marangoz kizi bir balta ile parcalar.

3. Bonn'da iki gosterici domuzlarin kesimevi'ne barbarca goturulup orada kesilmelerini protesto ederken domuzlarin bulundugu yerin kapilari kirilir ve 2000 domuz kacisirken iki gostericiyi ezerek oldururler.

4. Amerika'da kadinin biri evine gelir ve kocasini mutfakta titrerken gorur. Belinden su-kaynatici'ya dogru bir kablo gitmektedir. Kadin hemen kalin bir tahta parcasi bulur ve adamin koluna vurarak onu elektrik sokundan ayirmaya calisir. Adamin kolu iki yerinden kirilir. Sonradan anlasilirki kocasi orada mutlu bir sekilde wallkman dinliyordur.

Kaynak

#213 (mesaj-linki)  
Eski 09-08-2009
Tınmaz Melaike - avatarı  
İlla Ölecek

1998'de bir Fransiz oldukca karmasik bi intihar
girisiminde bulundu.bir deniz kiyisinda yüksek bir yamacin tepesine cikip boynuna bi ip bagladı ipi de büyük bi kayaya bagladi. sonra zehir icti ve kendini atese verdi. ucurumdan atlarken de tabancayla kafasina ates etti! ama devami daha ilginc.cunku kursun onu iskalayip ipi kesti boylece adam suya dustugunde asili kalmadi.Soguk su yanan elbiselerini söndürmekle
kalmadi aynı zamanda onu soka sokarak yuttugu zehri kusmasini sagladi.Sudan bi balikci tarafindan cikarilip hastahaneye götürülen adam orada hipotermi (vücut ısısının asiri düsmesi)den dolayi öldü..

Kaynak

#214 (mesaj-linki)  
Eski 09-08-2009
Tınmaz Melaike - avatarı  
911'i Aradı, Babasını eLe Verdi

Kanada’da telefonla oynarken yanlışlıkla 911 acil yardım hattını arayan 11 aylık bir bebek babasının gözaltına alınmasına neden oldu.

Polis yetkilileri Vancouver kentinin banliyösü White Rock’dan bir çağrı aldıklarını ancak telefon eden kişinin hiç konuşmadığını söylediler. Eve giden polis memuru Janelle Canning "Baba bizi görünce şaşırdı ve aramadığını söyledi" dedi.
Polisler daha sonra eve girerek 11 aylık bebeğin kablosuz telefonun tuşlarına rastgele bastığını farkettiler. Evdeki 2 odada marihuana yetiştirildiğini de tespit eden polis 29 yaşındaki babayı gözaltına aldı. Baba hakkında uyuşturucu üretmekten dava açıldı.

Kaynak

Son Düzenleyen Tınmaz Melaike; 09-08-2009 @ 20:02 Sebep: Kaynak belirtildi

#215 (mesaj-linki)  
Eski 09-08-2009
Tınmaz Melaike - avatarı  
Nişanlısının cenazesi ile evlendi

Hindistan'da çok sevdiği nişanlısı aniden ölen kadın nişanlısının cenazesiyle "evlendi." Yakılma işleminden önce gelinlik giyerek ölmüş nişanlısıyla "evlenen" kadın birkaç dakika sonra da bir "dul" olarak yas kıyafetleri giydi.
Gucarat eyaletine bağlı Anand şehrinde yaşayan Tulsi Devipujak adlı 22 yaşındaki kadın evlenmeden önce nişanlısının cenazesinin yakılmasına izin vermedi. Yakılma işleminden önce gelinlik giyerek ölmüş nişanlısıyla "evlenen" kadın birkaç dakika sonra da bir "dul" olarak yas kıyafetleri giydi. Törene katılanlar cenaze yakılmadan önce düğün şarkıları söylerlerken ailesi Hindu geleneklerine göre kızlarına çeyizini verdi.

Kaynak

#216 (mesaj-linki)  
Eski 09-08-2009
Tınmaz Melaike - avatarı  
Mp3 Hayat Kurtardı !

Kayak yapmak için İsviçre’ye giden iki Fransız kayak yapmak için çıktıkları dağda mahsur kaldı. Hayatlarını ise küçük bir mp3 çalar kurtardı.

İsviçre’ye tatil yapmak için giden iki Fransız turist kayak yapmak için çıktıkları dağda yollarını kaybetti. Kaybolduklarını fark eden iki turist cep telefonu ile kurtarma yetkililerini durumu bildirdi. Fakat yerleri tespit edilemeden cep telefonlarının şarjı bitince dağda mahsur kaldılar.

Hava kararana kadar kurtarma ekiplerinin yerlerini tespit edemedikleri turistlerin imdadına ise küçük bir mp3 çalar yetişti. Fransız turistler mp3 çalarlarının ışığı sayesinde gece karanlığında arama- kurtarma çalışmalarına devam eden kurtarma ekiplerinin yerlerini belirlemelerini sağladı.

-15 derece uzun süre mahsur kalan Fransız turistler ise hipotermi teşhisi ile hastaneye kaldırıldı.

Kaynak

#217 (mesaj-linki)  
Eski 09-08-2009
Tınmaz Melaike - avatarı  
8 Yaşından Beri Aç Ve Sussuz Yaşıyor

Hint fakiri Prahlad Jani 8 yaşından beri aç ve susuz yaşıyor. Uzmanların incelemeye aldığı Jani'nin bütün organları normal bir insanınki gibi çalışıyor.

Pek çok insanın yemek yemeden vücudundaki protein stoklarını kullanarak haftalarca yaşaması mümkün. Ancak uzmanlara göre ortalama bir insan su içmeden üç ya da dört gün yaşayabilir. Oysa ki Hindistan'da yaşayan Prahlad Jani yaklaşık 62 yıldan beri hiçbir şey yiyip içmiyor. Doktorları şaşırtan Hint fakiri yaklaşık 10 gündür Hindistan'ın batısındaki Ahmedabad şehrinde gözetim altında. Hastanenin temsilcisi Dr. Dinesh Desai'nin yaptığı açıklamaya göre bu süre boyunca da hiçbir şey yemedi tuvalete de çıkmadı ama zihinsel ve fiziksel durumu gayet iyi. Dr. Desai "Kendisine yaptığımız testler vücut mekanizmasının normal bir insanınki gibi olduğunu gösteriyor" diyor. 70'ini devirmiş olan Jani zamanının çoğunu Gujarat şehrinde Ambaji tapınağında her şeye boyun eğmiş bir şekilde oturarak geçiriyor. Son 10 gündür ise kendisi için özel hazırlanmış odada yaşıyor. Tuvaleti sımsıkı kapanmış olan bu oda sürekli video kamerayla gözetleniyor. Jani'nin tek yaptığı şey ise azıcık bir suyla ağzını çalkalamak. "Yemeğe ve suya ihtiyaç duymuyorum" diyen Jani sekiz yaşındayken ilahi bir güç tarafından kutsandığını ve o zamandan beri böyle yaşadığını söylüyor. Charod köyünde büyümüş olan Jani görünümüyle de dikkat çekiyor. Kırmızı bir elbisesi burnunda halka saçlarında çiçekler var. Bu ilginç görünümlü adamı müritleri ise "mataji" veya "ilahe" diye çağırıyor. Jani bu şekilde nasıl yaşadığının sırrını ise damağında bulunan bir deliğe borçlu olduğunu söylüyor. Bu delik yıllardır yemeden ve içmeden yaşamasını sağlamış.

BİTKİ GİBİ YAŞIYOR
Jani gibi hiçbir şey yemeyen ve içmeyen insanlar kendilerini "ototrof" olarak adlandırıyorlar. Bu terim kendi yiyeceğini yapabilen organizmalar anlamına geliyor. Rus bir ototrof olan Irina Novozhilova bu konudaki görüşlerini şöyle açıklıyor: "Uzun yıllar önce böyle yaşamayı keşfetmiş insanlar var. Başta Vernadsky olmak üzere Rus filozoflar insanların yemek yemeden yaşayabilmeleri üzerine düşünüyorlardı."

Yeryüzünde yaşayan tüm canlılar ototroflar ve heterotroflar olarak ikiye ayrılıyor. Güneş ışığı ve havadan beslenen yani fotosentez yapan bitkilerin büyük bir kısmı ilk gruba giriyor. İnsanlar ve hayvanlar ise ikinci gruba dahil. Onlar diğer canlıları yiyerek hayatlarını devam ettiriyorlar. Bu nedenle yemeden ve içmeden yaşayan insanlar bitkilere daha yakın.

BİYOLOJİK YAŞI 20
Moskova'da da bu şekilde yaşayan bir grup var. Onlar da Konstantin Vasiliev Müzesi'nde bir araya gelerek deneyimlerini paylaşıyorlar. Örneğin bir anne çocuğunu sekiz yaşına kadar emzirirse ototrof olabileceğini düşünüyorlar. Bu gruptaki yemeyen ve içmeyen kadınların çocuklarına yetecek kadar sütlerinin bulunması da oldukça ilginç. Ototrofların insanlara önerdikleri ise bir anda yemenin ve içmenin kesilmesinin mümkün olmadığı. Rusya'nın en ünlü ototrofu ise Zianaida Baranova. 67 yaşındaki kadın ilk başta et yemeyi bırakmış. Dört buçuk yıldan beri ise yemek yemeden ve su içmeden yaşıyor. Yine de uzmanlar Baranova'nın biyolojik yaşının 20 olduğunu söylüyor. Zaten son derece enerjik ve neşeli bir insan.

Kaynak

#218 (mesaj-linki)  
Eski 10-08-2009
Tınmaz Melaike - avatarı  
Gözleri Van Kedisi Gibi.!

Beyza adlı kız öğrencinin gözleri görenleri şaşırtıyor. Gözünün biri mavi diğeri ela olan 10 yaşındaki kızın gözlerinin Van kedilerinin gözlerinden farkı yok . İşte insanları hayrete düşüren gözler:

İzmit Seka İlköğretim Okulu'unda 4. sınıfta okuyan Beyza Şahin'in (10) gözleri, Van kedilerinin gözlerine benziyor. Bir gözü mavi diğeri ela olan Beyza, Şahin ailesinin çocuğunun en küçüğü.

Karşılaştığı kişilerin ilk başta gözlerine odaklandığını belirten Şahin, çevrede renkli gözle anıldığını söyledi.

Gözlerinin farklı renklerde olmasının hoşuna gittiğini açıklayan Şahin, "Gözlerimin farklı olması beni de farklı kılıyor. Bu da benim hoşuma gidiyor. Gittiğim her yerde insanlar pür dikkat benim gözlerime bakıyor.

Bu bazen hoşuma gidiyor, bazen de dikkat çekmek beni sıkıyor. İnsanların 'Senin gözlerin gerçek mi?, Lens var mı? Gibi sorular soruyor. Bu sorulardan artık bıktım." dedi.

Anne Ayşe Şahin ise kızının gözlerini ilk gördüğünde korktuğunu söyledi. Zamanla kızının gözlerine alıştığını belirten Şahin, diğer çocukların özlerinin normal olduğunu sadece Beyza'nın gözlerinin değişik olduğunu aktardı.

Kaynak

#219 (mesaj-linki)  
Eski 12-08-2009
REKLAMYAZARI - avatarı  
Coca Cola nın Rüya Reklam Senaryomu Kopyaladığını Biliyor musunuz?

YARGITAY COCA COLA LEHİNE VERİLEN MAHKEME KARARINI BOZDU!..

’RÜYA SENARYO DAVASI’ SAMSUN’DA YAKINDA YENİDEN BAŞLIYOR.

ORADA KİMSE VAR MI? SESİMİ DUYAN VAR MI?

Para ve reklâm ile-Türk Basını susarsa
Yurdumuz elden gider-ne mal kalır ne yasa

Hasan Sancak

Habercilik; hür,bağımsız,onurlu olmaktır.Bunlara sahip değilseniz, kesinlikle haberci olamazsınız!.Dünyada ve Türkiye’de hür, bağımsız, onurlu,yüreği yeten,paranın kölesi olmayan bir medya arıyorum!Şu ana kadar bulamadım.Eğer böyle biri iseniz,aşağıda size gönderdiğim yazımı okuyunuz ve sesime ses veriniz.Bu özellikleri taşımıyorsanız,gönderdiğim yazımı okumanıza gerek yoktur.

Televizyon Sahiplerinin Dikkatine,
Haber bültenlerinden önce yaptığınız tanıtımlarda bol keseden atıyorsunuz.Sizlere onlarca sefer telefon ve maille ulaştım.Haber yapmaya korkuyorsunuz.Habercilik yürek işidir.Kalpleri kapkara olanlar haber yapamazlar.Haydi gelin beni utandırınız . Google’ye Hasan Sancak yazarak,blogcu sitemden telefon ve maille bana ulaşabilirsiniz…

ALTERNATİF REKLÂM SENARYOLARI YAZIYORUM.
Tv Reklâm Senaryo Yazarıyım. Çalışabileceğim Reklâm Ajansları Firma Ve Şirketler Arıyorum.

Saygıdeğer Okuyucu,
Sanalda 650 den fazla foruma üye oldum.Aşağıda okuyacağınız Rüya Reklam Senaryosu 1 ARALIK 2000’de notere onaylatılmıştır.On bir lira ödenmiştir.Bunun dünyada eşi ve benzeri yoktur.O tarihte bütün ulusal kanallar ve gazeteler beni dünyaya flaş haber olarak duyurmuşlardır.Bu bir yazılı metin halinde notere onaylatılmıştır.Konu iyice okunursa,bunun bir rüya reklam senaryosu olduğu görülecektir. Önemli Not kısmında yazdığım şu cümleye dikkat ediniz.(Reklâm hâline getirilerek seslendirilemez, oynanamaz, oynatılamaz ve yayınlanamaz.)Konunun iyi anlaşılması için o tarihte çıkan onlarca haberim içinden, sadece Milliyet Gazetesi’nde çıkan bir haberimi bilginize sunuyorum.Bu rüya reklam senaryom ile birlikte düşümde onlarca kabus ve rüya reklam senaryosu gördüm.Reklam senaryoları yazmaya başladım.Çıkan üç tane şiir kitabımla birlikte 50 tane şiir kitabım ve 5000 tane şiirim bulunmaktadır. Antoloji.Com
tıklarsanız

2500’e yakın şiirimin burada bulunduğunu göreceksiniz. Notere onaylatılan 50 tane reklam senaryomla birlikte 400 tane de alternatif reklam senaryom vardır.Üç tane kabus ve rüya reklam senaryom bazı büyük şirketler tarafından 4-5 sene sonra, ulusal televizyonların reklam kuşaklarında kullanılmıştır.Şu anda G3 lü cep telefonlarının reklam senaryoları gösterilmeye başlamıştır.Bir ışınlama söz konusu olursa, dokuz sene önce notere onaylattığım bu gerçek rüya reklam senaryom aklınıza gelsin.Ulusal kanallar büyük şirketlerden korkusuna beni haber yapamıyorlar. Google’ye Hasan Sancak,Noter Onaylı Rüya,Rüyalarımı Çaldılar.Diye yazarsanız,yüzlerce sayfamla karşılaşırsınız.

GIDA IŞINLAMA YÖNETMELİĞİ ile ilgili olarak internette onlarca sayfayla karşılaştım.1999 yılında yürürlüğe girmiştir.Ben,bir sene sonra rüya reklam senaryomu notere onaylattım.Şirketlerin yıllar sonra akılları başlarına gelmiştir. Bundan sonra ulusal televizyonlarda gıda ışınlaması yapacak olan şirketler,beni aramak zorundadırlar.Fazla uzaklıkta değilim.Bir telefon kadar reklam yapanlara yakınım.Gıda ışınlama ile ilgili yönetmeliği öğrenmek isteyenler,başlığı Google’ye koyarsalar,konu ile ilgili yazıları okuyabilirler. İzinsiz reklam senaryomu kullananlarla mücadelemi sürdüreceğim.Benden önce vefat ederseler,hakkımı helal etmiyorum diye bütün basını bilgilendireceğim.

GIDA IŞINLAMA YÖNETMELİĞİ

Tarım ve Köy İşleri Bakanlığından

Yayımlandığı Resmi Gazete Tarihi: 06/11/1999

Yayımlandığı Resmi Gazete No: 23868

Okuma zahmetine girdiğiniz için teşekkür eder,saygı ve sevgilerimi sunarım.

TUNCAY ÖZİLHAN TÜRK ADALETİNİ ALDATMIŞTIR!..

AKLI BAŞINDA OLAN HANGİ İNSANA, COCA COLA İÇECEK A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANI VE TÜRKİYE TEMSİLCİSİ
KİMDİR DESENİZ, TUNCAY ÖZİLHAN OLDUĞUNU SÖYLER.
GOOGLE’YE COCA COLA YÖNETİM KURULU BAŞKANI YAZDIĞINIZ ZAMAN COCA COLANIN TÜRKİYE TEMSİLCİSİ VE YÖNETİM KURULU BAŞKANI TUNCAY ÖZİLHAN OLDUĞU KENDİ SİTELERİNDE BİLE SÖYLENMEKTEDİR. BİZ, DAVAYI COCA COLA TÜRKİYE TEMSİLCİSİ VE YÖNETİM KURULU BAŞKANINA AÇTIK. DAVAYI KİŞİYE AÇMADIK. TUNCAY ÖZİLHAN MAHKEMEDEN KURTULMAK İÇİN AVUKATI VASITASIYLA ISRARLA COCA COLA’NIN YÖNETİM KURULU ÜYESİ OLDUĞUNU BELİRTMEKTEDİR. BÖYLELİKLE BU İŞTEN KURTULMAK İSTEMEKTEDİR. ULUSAL MEDYADAKİ HABERLERİ SİLDİRMEK BİR İŞE YARAMAMAKTADIR. SİTELERİ TUNCAY ÖZİLHAN’IN KİM OLDUĞUNU ÇOK GÜZEL AÇIKLAMAKTADIR.

AŞAĞIDAKİ YAZI COCA COLA SİTESİNDEN ALINMIŞTIR.

Tuncay Özilhan
Yönetim Kurulu Başkanı
www.cci.com.tr

1996 yılında Coca-Cola İçecek A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı olarak atanan Tuncay Özilhan, 1984 yılından beri Anadolu Grubu’nda İcra Başkanlığı görevini sürdürüyor. Bu göreve ek olarak Anadolu Efes, Efes Pazarlama, Tarbes, Alternatif Bank, Alease, AYatırım, Anadolu Sağlık Merkezi, Anadolu Elektronik Aletler ve Hamburger Restoran İşletmeleri A.Ş.’de de yönetim kurulu başkanı olarak görev yapıyor. Tuncay Özilhan, aynı zamanda Estonya Fahri Konsolosu ve Efes Pilsen Spor Kulübü’nün Başkanı. 2001-2003 yılları arasında TÜSİAD (Türkiye Sanayici ve İşadamları Derneği) Başkanlığı yapan Tuncay Özilhan, İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi mezunu ve Long Island Üniversitesi’nden MBA derecesi aldı.

TUNCAY ÖZİLHANLA İLGİLİ BAŞKA BİR SİTEDEKİ BİYOGRAFİ

Türk Lider . turklider.org |:. Tecrübeleriniz Toprak Olmasın ! Türk

“TUNCAY ÖZİLHAN” KİMDİR?

Anadolu Grubu kurucularından İzzet Özilhan’ın oğlu olan Tuncay Özilhan, 9 Temmuz 1947 yılında Kayseri’de doğdu.Tuncay Özilhan Saint Joseph Lisesi ve istanbul üniversitesi iktisat Fakültesi’ni bitirdi. Birleşik Amerika’da Long Island üniversitesi’nde işletme masteri (MBA) yaptı.Erciyas Biracılık Genelş Müdürlüğü, Anadolu Endüstri Holding Bira Grubu Koordinatörlüğü ve Anadolu Endüstri Holding genel Koordinatörlüğü görevlerinde bulundu.
Tuncay Özilhan 1984 yılında atandığı Anadolu Grubu icra Başkanlığı görevini sürdürmektedir.

Tuncay Özilhan bu görevine ek olarak Efes Pazarlama, Tarbes, Efes Sanai Yatırım Holding, Coca -Cola Türkiye, Anadolu Isuzu, Anadolu Endüstriyel Motor, An-Pa, Abank, Anadolu Cetelem, Adel Kalemcilik ve ülkü Kırtasiye Yönetim Kurulu Başkanlık görevlerini de yürütmektedir.

TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanlığını yapmış ve Efes Pilsen Spor Kulübü’nün Başkanı olan Tuncay Özilhan, Emine Özilhan ile evli olup, üç çocuk sahibidir.

TUNCAY ÖZİLHAN’A ÇAĞRI!..

Kamuoyunda bilen ve bilmeyen de konuşmaktadır.Noter Onaylı Rüya bir Tv reklam senaryosudur. TUNCAY ÖZİLHAN gücüyle, bütün ulusal basını susturmuştur. Televizyonlar, gazeteler, yazarlar… Bu haberimi reklâm alamam korkusuyla yapamamaktadırlar. Bu yazım ve basınımızın aracılığıyla Tuncay Özilhan’a bir çağrıda bulunmak istiyorum. Kendine güveniyorsan, rüya reklâm senaryosunu kullanmadık diyorsan, karşıma gel! Basını susturacağına, oraya buraya telefon açacağına istediğin bir televizyonda biz, Noter Onaylı Rüya Reklam Senaryosunu kullanmadık, de. Diyemezsin. Çünkü Noter Onaylı Rüya Reklâm Senaryosu, 1 Aralık 2000’de notere yazılı metin hâlinde onaylatılmıştır.5 sene sonra Coca Cola rüya reklam senaryomun aynısını dünyada ve Türkiye’de ulusal televizyonların reklam kuşaklarında oynatmıştır. Kanal D’de program yapan Beyazıt Öztürk korkusuna beni canlı yayına bağlatamamıştır. Beni 3 sefer telefonla arayıp, canlı yayına alacağız diyen kendisidir. Kanal D’de program yapan Esra Ceyhan’da canlı yayına gel demesine rağmen, yönetim tarafından susturulmuştur. Flasha Tv Canım Türkiye Programı Alaçam’a gelip çekim yapmasına rağmen yayınlayamamıştır.

SAMANYOLU TELEVİZYONU MACERACI PROGRAMI SUNUCUSU MURAT YENİ beni 9 dakika göstermiştir. Kendisine saygı ve sevgilerimi sunuyorum.

2000 yılında haberim Türkiye’de flaş haber olarak dünyaya duyurulmuştur. Şimdi ise reklam alamam korkusuyla bütün ulusal medya susmaktadır. Hani siz hürdünüz? Hani bağımsızdınız? O zaman telefon ve mailleri niçin veriyorsunuz? Bize şuralardan ulaşabilirsiniz, diyorsunuz. Gazeteci Savaş Ay, Atıf Bir, Ali Saydam, Ali Kırca, Güneş Tulga… Yüzlercesi susmuştur. Türkiye’de haber konusu olabilmek için 9.kat ya da Boğaz Köprüsüne’ mi çıkmak gerekir? Ben, şimdi buradayım. Canlı yayına bağlanıp, gelmezseniz kendimi aşağı atarım demem mi gerekir? Böyle bir haber anlayışı nerede görülmüştür? İnsanlar dünyada para için mi yaşarlar? Ya insanın onuru ne olacaktır? Hasan Sancak emekli bir öğretmendir. Aynı zamanda da 24 senedir basının içindedir. İşin ilginç tarafı da 2000 yılında notere onaylattığı, dünyada sadece kendisine ait olan rüya reklâm senaryosunun Coca Cola tarafından kullanıldığını açıklamaktadır. Rüya reklâm senaryolarım çalınmamış olsa, her akşam bir televizyonda olurdum. O,sadece hakkını aramaktadır. Aramayayım mı? Benim buradaki gerçek sitemim, medya patronlarınadır. Türkiye’de yazma deniyorsa yazılmamaktadır.

Başbakanın Samsun Mitingi, Doğru Yol Partisi Eski Genel Başkanı Mehmet Ağar ve İbrahim Tatlıses’in Samsun 19 Mayıs Belediyesinin Açılışı, Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu, Anavatan Partisi Genel Başkanı Erkan Mumcu Kültür ve Turizm Bakanı ve Parti Genel Başkanı iken, Kültür Eski Bakanı Atilla Koç…Hepsini de Samsun’da görüştüm. Benimle hiç birisi ilgilenmedi. Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç “Rüyalarını Çalanları Sakın Affetme.”Sana destek olacağım, dedi. Ankara’ya gitti. Beni unuttu. Şu andaki Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu ve bütün basının huzurunda, ben senin derdini biliyorum. Yarın gel seni iki saat dinleyeyim diyen ve beni Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığından Genel Sekreter Kenan Şara’ ya kovduran Yusuf Ziya Yılmaza’ a ne demeli? İnsan verdiği sözü tutmaz mı? Bu bir de Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı ise… Gazete köşe yazarlarımız köşelerinde bunu Yusuf Ziya Yılmaz’a soru sorup, cevap veriniz diyebilirler mi? Başkan Yusuf Ziya Yılmaz ve Kenan Şara benden önce ahrete göçerseler… Hakkımı helal etmiyorum… Diye basına mail göndereceğim. Bu haberimi sadece Samsun yerel Manşet Gazetesi üç gün manşetten verdi. Binlerce mail göndermeme rağmen yazarlar bile köşelerine alamadılar. Daha hür ve bağımsız bir medyanın Türkiye’de oluşması dileğiyle… En derin saygı ve sevgilerimi sunarım.
Saygılarımla.

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
Alttaki Yazıyı Google’ye koyarak ya da tıklayarak benzerlikleri Görünüz…
Coca-Cola: Kola: Son Şişe | Reklamlar.tv

Dünyada İlk ve Tek Gerçek Gıda Işınlama Rüya Reklam Senaryosu!..

ÂLEMDE İLK VE TEK
DÜNYADA EŞİ VE BENZERİ YOK
NOTER ONAYLI RÜYA
BU YAZININ TAMAMI ALAÇAMLI HALK ŞAİRİ REKLÂM YAZARI EĞITİMCİ-GAZETECİ HASAN SANCAK'A AİTTİR. DÜZENLEME ŞEKLİNDE İFADE TESBİT TUTANAĞI

İki bin yılı Aralık ayının birinci günüdür. 1.12.2000 Aşağıda mühür ve imzası bulunan, ben Bafra 2. Noterliği NİLGÜN KURT Çakırmahmut İş hanı Kat:1 Bafra adresindeki dairemde görev yaparken, yanıma gelen ve gösterdiği Alaçam nüfusundan
YENİLEME nedeni ile verilen 22.08.1989 gün ve V01-985727 numaralı fotoğraflı nüfus cüzdanı kimliğine göre Samsun ili Alaçam ilçesi Yeni cami Mah. Nüfusunda 008,5 cilt 16 sayfa 290-7 kütükte kayıtlı olup, baba isminin Yakup, anne isminin Emine olduğu ve 1956 tarihinde doğduğu anlaşılan ve hâlen Yeni cami Mah Alaçam adresinde oturduğunu ve okuryazar olduğunu söyleyen HASAN SANCAK Düzenleme şeklinde bir ifade TESBİT TUTANAĞI tanzimini istedi. Kendisini yukarıda yazılı hüviyet ile tanıdığım gibi, bu işi yapma yeteneğinin bulunduğunu ve okuryazar olduğunu gördüm. Bunun üzerine şu suretle söze başladı.
ÖNEMLİ NOT:
Aşağıda anlatılan rüya yazısı hiçbir bilgisayar-İnternet-buzdolabı-süper market vb. şirketi tarafından tamamı ya da bir bölümü sahibinden izin alınmadan televizyon, radyoda... Reklâm hâline getirilerek seslendirilemez, oynanamaz, oynatılamaz ve yayınlanamaz.

RÜYAMDA GÖRDÜĞÜM DÜŞ

Konu: Rüyamda karnımın zil çaldığını fark ederek uyandım. Saat gece 03.00'dı. Yataktan kalkarak mutfağa gittim. Buzdolabının kapağını açtım. İçerisinde yiyecek aradım. Ne yazık ki buzdolabında ve evde yiyecek namına hiçbir şeyin olmadığını gördüm. Açlıktan ayakta duracak dermanım kalmamıştı. Su ile karın doyurulmaz diyordum, birden aklıma misafir odasındaki bilgisayarım geldi. Hemen misafir odasına koştum. Bilgisayarımı açtım, bilgisayar faresini elime alarak, İnternet'e geçtim. Büyük bir market aramaya başladım. Uzun uğraşlardan sonra karşıma İnternet'te büyük bir süper market çıktı. Reyonlarda ne yoktu ki, tavuk, peynir, zeytin, sucuk, pastırma... Canımın çektiği hangi yiyecekler varsa, farenin imlecini o yiyeceklerin üzerine teker teker getirerek bir bir tıkladım. Her tıkladığım yiyecek benim buzdolabına üstten dolmaya başladı. Buzdolabını süper marketten ağzına kadar doldurdum. Sevincimden havalara zıplıyordum. Kendi kendime bolluk ne güzel şey diyordum. Birden aklıma bu yiyeceklerin parasını vermediğim geldi. Doldurduğum o yiyeceklerin hesabını yapmaya başladım. Ortaya çıkan toplam rakamın maaşımı kat kat aştığını gördüm Hanımın seslenmesiyle tatlı düşten uyandığım zaman durmadan elimin ağzıma gittiğini, sanki o yiyecekleri yiyor gibi bir hâl aldığını gördüm... Yazılan bu tutanak okunması için kendisine verildi. Okudu. Yazılanların hakiki arzuları olduğunun bildirilmesi üzerine altı tarafımızdan imzalandı ve mühürlendi.

1 ARALIK 2000
İki bin yılı Aralık ayının birinci günü
T.C.
BAFRA İKİNCİ NOTERİ
NİLGÜN KURT
RESMİ MÜHÜR VE İMZA
ASLININ AYNIDIR
NO:1 6 8 6 2
1 ARALIK 2000

NOTER ONAYLI RÜYA REKLAM SENARYOMLA COCA COLA’NIN BENZERLİKLERİ:

Benim rüya reklam senaryomla COCA COLA RÜYA REKLAM SENARYOSU’ nun benzerliklerini bilgilerinize sunuyorum.

Noter Onaylı Rüya Reklâm Senaryosu 1 ARALIK 2000’de yazılı metin halinde notere onaylatılmıştır. Coca Cola Nisan 2005'te, Rüya Reklâm Senaryomdan 5 sene sonra dünyadaki ve Türkiye’deki ulusal televizyonların reklâm kuşaklarında‘ Dünyada Son Kalan Coca Cola Reklam Filmi’ olarak aynen
gösterilmiştir.

Yukarıdaki reklam senaryosu dünyadaki notere onaylatılan ilk gerçek rüya reklam senaryosudur. Bunun dünyada eşi ve benzeri yoktur.O tarihte bütün televizyon ve gazeteler tarafından dünyaya flaş haber olarak duyurulmuştur.

Coca Cola reklâmında dünyada tek olan son şişe değil, son kalan rüyanın kendisidir. Coca Cola içecek değildir. Rüya olmadan bu isim bir anlam taşımaz. O rüya da dünyada 6 milyar insandan sadece şahsıma ait olan Noter Onaylı Rüya Reklâm Senaryosudur.

Noter Onaylı Rüya isminden de anlaşılacağı gibi bir rüya reklâm senaryosudur.Coca Cola'nın reklâm senaryosu da bir rüya reklâm senaryosudur.

Ben, yattığım yerde(yatakta) rüya görmekteyim.
Coca Cola'daki genç de yattığı yerde(koltukta) rüya görmektedir.

Ben, rüya gördüğüm yataktan ayağa kalkmaktayım.Coca Cola'daki genç de yattığı yerden,koltuktan ayağa kalkmaktadır.

Ben, yataktan kalktıktan sonra yürüyorum.
Coca Cola’daki genç de yürümektedir.

Ben yataktan kalktıktan sonra bir şey aramaktayım.Coca Cola'daki genç de bir şey aramaktadır.

Benim, yataktan kalktıktan sonra hem açlık hem de susuzluk ihtiyacı olduğum anlaşılmaktadır.Coca Cola'daki gencin de susuzluk ihtiyacı olduğu görülmektedir.

Ben, açlık ve susuzluk ihtiyacımı karşılamak için buzdolabının kapağını açıp yiyecek ve içecek arıyorum.Coca Cola'daki genç de buzdolabının kapağını açıp içecek aramaktadır.

Ben, buzdolabının içinde yiyecek ve içecek bulamıyorum.Coca Cola'daki genç de buzdolabının içinde içecek bulamamıştır.

Benim, buzdolabını kapattıktan sonra yiyecek ve içecek aramam devam etmektedir.Coca Cola' daki gencin de içecek araması sürmektedir.

Ben, açlığımı ve susuzluğumu gidermek için dükkân (Market) arıyorum.Coca Cola’daki genç de dükkan (Market) aramaktadır.

Ben, dükkân (Market) bulmak için bilgisayarımı açıp İnternete geçiyorum. Coca Cola’daki genç de, beş sene sonra (bilerek) teknolojiyi kullanmayıp, yürüyerek dükkân bulmak için, içecek aramaktadır.

Ben,Internet üzerinden yiyecek ve içecek arama mücadelemi sürdürmekteyim.Coca Cola'daki genç de yürüyerek çeşitli dükkânlara içecek sormaktadır.

Ben, uzun uğraşlardan sonra hem yiyeceğe hem de içeceğe ulaşmaktayım.Coca Cola'daki genç de uzun uğraşlardan sonra içeceğe ulaşmaktadır.

Bütün bunların sonucunda iki rüya reklâm senaryosunda da bunun bir rüya olduğu görülmektedir.

Ben, rüyanın sonunda gördüğüm rüyadan uyanmaktayım.Coca Cola reklâm senaryosunda da genç gördüğü rüyadan uyanmaktadır.

Benim gördüğüm ve notere onaylattığım rüya reklam senaryosunun eşi,benzeri yoktur ve alemde tektir.Coca Cola’daki rüya reklam senaryosunda da dünyada tek bir Coca Cola şişesinin kaldığını söylemektedir.

HASAN SANCAK
ALAÇAMLI HALK ŞAİRİ
REKLÂM YAZARI
(EĞİTİMCİ-GAZETECİ)

#220 (mesaj-linki)  
Eski 25-08-2009
alexandercorvinus - avatarı  

... ölü satan dükkan ...

ABD' de bulunan bir dükkan ve bu dükkanı diğerlerinden ayıran yanı satılanların gerçek ölüler olması dükkanın sahibi george mc. "Bu bana babamdan kaldı bir yerde baba mesleği desem yeridir bizler anlaştığımız müşterilerimizi ölünce buraya getirip iyice yıkıyor ve bir tür mumyalama yapıyoruz ölülerimizin hepsi taze ve gerçektir bu işi seviyorum ama açıkcası bu şekilde satılmak istemem "
diyerek sözlerine şunlarıda ekliyor;"biz burada bir yerde unutulup gitme işini bitiriyoruz aslında talep çok ve müşterilerimizin adını gizli tutuyoruz hem alanın ölüyle ne yapacağı beni veya bir çalışanımı ilgilendirmez biz işimize bakarız" diyor

Cevap
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama

Etiketler
haberler, tuhaf | en tuhaf haberler, telat bolukbas, tuaf haberler, tuhaf haberler,
Tuhaf Haberler Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Azerbaycan'dan Haberler Bia Azerbaycan 8 25-07-2009 16:59
Türkmenistan'dan Haberler Bia Türkmenistan 2 24-08-2008 17:44
Pamela Spence - Tuhaf Şey MaRCeLLCaT Türkçe Şarkı Sözleri 0 02-04-2008 16:23
Tarihte Kalmış Tuhaf Adetler yüksel2 Bunları biliyor musunuz? 0 11-02-2008 22:15
TFF 1. Ligden Haberler Kral_Aslan Arşive Kaldırılan Konular 14 15-06-2007 11:44