Avea MSN Windows Live Messenger Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > Cep Telefonları (Mobil Dünya)
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 03-02-2008   #1 (mesaj-linki)
hellboy726 - avatarı
Avea MSN Windows Live Messenger

Turkcell’den sonra sıra şimdi Avea abonelerinde. Avea aboneleri de bilgisayarda kullandıkları MSN yazılımını cep telefonlarına indirerek 22 Şubat tarihine kadar ücretsiz kullanabiliyor.

Ne yapmam gerekli?
Avea MSN servisine abone olmak için cep telefonunuzun mesaj kısmına MSN yazıp 5500‘a göndermeniz yeterli. Gelen mesajdaki bağlantıya tıklayarak yazılımı yükleyebilir ve hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.
Hangi telefon modelleri var?
Sadece Nokia 6230i modelinde çalışıyor. Servisin çalışması için GPRS ayarlarınızın yapılmış olması gerekiyor. ayarlar için 500 Avea Müsteri Hizmetlerini aramanız gerekiyor.

Ücretlendirme nasıl?
22 Şubat tarihine kadar hiç bir ücret ödemiyorsunuz. Servise abonelik ücreti ve mesaj gönderme ücreti de alınmıyor.
Kısa bir süre sonra Nokia 6100, 3100, 6610i, 3220, 6230, 3120, 6610, 6020, 6220, 3200, 6030 modellerinde de çalışacak.

Daha Fazla Bilgi:
Avea - Microsoft Live Messenger
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 06-11-2008   #2 (mesaj-linki)
Cvp: Avea MSN Windows Live Messenger

setup yokmu 6600 için
Eski 06-11-2008   #3 (mesaj-linki)
asla_asla_deme - avatarı

hotbord_34 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
setup yokmu 6600 için

MSN yazıp 5500 Gönderiyorsunuz. Uygulama Link SMS İle Gönderiliyor.Link Tıklayıp Cep telf Yüklüyorsunuz.Bunu Yaparken Gprs/Wap Ayarlarını Yapmayı Unutmayınız.
Eski 11-11-2008   #4 (mesaj-linki)

tşk eline saglık
Eski 20-01-2009   #5 (mesaj-linki)

SAMSUNG E250 de bir türlü messenger çalıstıramadım..

yardımcı olacak arkadaşıma şimdiden cok teşekkur..
Eski 24-03-2009   #6 (mesaj-linki)
zührem

asla_asla_deme adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
MSN yazıp 5500 Gönderiyorsunuz. Uygulama Link SMS İle Gönderiliyor.Link Tıklayıp Cep telf Yüklüyorsunuz.Bunu Yaparken Gprs/Wap Ayarlarını Yapmayı Unutmayınız.

samsung e 250 telefonumdaa avea messenger yüklü telefondan iş arkadaşlarımın tüm adresleri benim telefonumda oturum acıyor ama yalnızca kendi adresim acılmıyor kullanıcı ismi şifre hata diyor en az 100 kez denedik aynı adresimi diğer telefonlarda acıyorum sadece kendi telefonumda acamıyorum microsoft türkiyeyi aradım avea yı aradım ama destek alamadım hiç lütfen yardımınızı bekliyorum
Eski 25-03-2009   #7 (mesaj-linki)
asla_asla_deme - avatarı

zührem adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
samsung e 250 telefonumdaa avea messenger yüklü telefondan iş arkadaşlarımın tüm adresleri benim telefonumda oturum acıyor ama yalnızca kendi adresim acılmıyor kullanıcı ismi şifre hata diyor en az 100 kez denedik aynı adresimi diğer telefonlarda acıyorum sadece kendi telefonumda acamıyorum microsoft türkiyeyi aradım avea yı aradım ama destek alamadım hiç lütfen yardımınızı bekliyorum
Şifrenizi Degiştirin Özel Krakterlerden Dolayı OlaBilir
Eski 19-09-2009   #8 (mesaj-linki)
Misafir

Sa 5130 xpress musc var bende.. Msn İçinde YÜklü Telefonun. MSN Yazip 5500 göndermem yeterli mi ? Msn acmak İÇin ?
Eski 2 Hafta Önce   #9 (mesaj-linki)
Misafir

arkadaşşlarrr telefonuma msn yüklemek istiyormm ama bulamıyoruum çok acill yardım ediinn lütfenn?? tel model:L700 avea lütfen ltfn ltfnnnnnnn!!!!!!!
Eski 1 Hafta Önce   #10 (mesaj-linki)
Misafir

arkadaşlar avea messenger yapmak istiom benim telim en95 nokia ama wap ayarlarını nasıl yapıcam ücret 40 kntoröus dogrumu?
Cevap Yeni Konu Aç
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
avea msn, avea msn messenger, avea msn yükle, avea msn ücreti, msn avea,
Avea MSN Windows Live Messenger Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
As Monaco Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 5 18-09-2009 22:19
Rasta Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 10 26-08-2009 16:12
Perso Skin Windows Live Messenger 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 10 28-05-2009 14:25
St Etienne Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 6 05-02-2009 20:19
Windows Live Messenger - Live Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular RasqutiN MSN Teknik Destek/Bilgiler 3 03-08-2006 20:40