| | #1 (mesaj-linki) | |
| Samsung E-250 Resetleme
öncelikle telefondaki herşeyi hafıza kartına kopyalayın sonrada *2767*38553# tuşladıktan sonra karşımıza bir yazı gelecek buyazıda yanlış hatırlamıyorsam 1're basınca resetliyordu # (kare) tuşladımızda işlemi iptal yapıyorduk. %100 RESİM,MÜZİK,VİDEO,NOTLAR,HATIRLA- TMALAR V.B. ŞEYLER %100 SİLİNİR FORMAT GİBİ BİR ŞEY BUDA. ![]() EN BAŞTA SÖYLEDİKLERİMİ YAPMADINIZ TAKTİRDE BEN SORUMLU KABUL ETMEM. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Samsung E-250 Resetleme
arkadaşlar samsung e 205 i ye format attım verileri tekrar getirmek mümkünmü | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
abi orda ne yazıyor okudunmu.Bunu bir çaresini bilmiyorum . | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
hafıza kartına format atma yok mu salt okunur dosya var bi türlü silinmedi özelliklerden degiştiriyorum gene eski haline geliyor..
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
düzelttim sorunumu | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
ya tel kapalıyken nasıl fotmat atıcaz yardım pls
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
| e250 reset sifresi, samsung e 250 sifreleri, samsung e250 format, samsung e250 format sifresi, |
Samsung E-250 Resetleme Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Samsung E250 Ses Yükseltme | KENCISii | Cep Telefonları (Mobil Dünya) | 48 | 9 Saat Önce 22:35 |
| Reset Nokia Security Code (Güvenlik Kodu Resetleme) | virtuecat | Cep Telefonları (Mobil Dünya) | 35 | 1 Gün Önce 17:04 |
| Samsung E-200 model telefonun hafıza kartı sorunu nasıl çözümlenir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 6 | 1 Gün Önce 16:02 |
| Samsung D900i | kan105 | Cep Telefonları (Mobil Dünya) | 12 | 4 Gün Önce 18:44 |
| Renault Samsung Motors | BARIŞ | Otomobiller - Arabalar | 0 | 07-04-2007 10:47 |