| | #11 (mesaj-linki) |
Cvp: Symbian Program Arşivi
çok çok saol kardeş herşey çok guzel olmuş ellerine emegine sağlık
| |
|
| | #12 (mesaj-linki) |
ya benım telefonuma commwarrıor dıye bır vırus gırmıstı onu sıldım sonra antı commwarrior dıye bır programla taradım bise cıkmadı sımworks dıye bı programla tarıyorum ve ekrana" Z:\SYSTEM\APPS\APPMNGR\APPMNGR.APP infected with Locknut.f, Directory deleted" dıye yazı gelıyor evet dıyorum ama sılmıyor sonra telefonu tekrar acıp kapatınca tekrar gelıyor bu yazı.Ne yapım bı yardım etsenız. bu arada telefonun markası nokia 7610. | |
|
| | #13 (mesaj-linki) |
Cvp: Symbian Program Arşivi paylaşım için tşk ler... | |
|
| | #14 (mesaj-linki) |
KARDEŞ ELLERİNE SAĞLİK TEŞEKKÜRLER
| |
|
| | #15 (mesaj-linki) |
TEŞEKKÜRLERRRR
| |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
|
| appmngr için program, |
Symbian Program Arşivi Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| GeTTo'nun Program Arşivi | CrasHofCinneT | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 234 | 1 Hafta Önce 13:45 |
| Türkçe Symbian Programlar | mcexalans | Cep Telefonları (Mobil Dünya) | 51 | 3 Hafta Önce 19:19 |
| Program Arşivi - Tüm Programlar | D.a.w.N | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 65 | 21-08-2008 09:59 |
| Full ve Çok Kullanışlı Programlar | medievil_55 | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 6 | 12-03-2008 20:33 |
| Osmanlı Devletinde Arşivcilik, Osmanlı Arşivi ve Bugünkü Durumu | ThinkerBeLL | Osmanlı İmparatorluğu | 0 | 28-04-2007 18:19 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||