Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > Cep Telefonları (Mobil Dünya)
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 18-03-2007   #11 (mesaj-linki)
ways
Cvp: Symbian Program Arşivi

çok çok saol kardeş herşey çok guzel olmuş ellerine emegine sağlık
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 25-03-2007   #12 (mesaj-linki)

ya benım telefonuma commwarrıor dıye bır vırus gırmıstı onu sıldım sonra antı commwarrior dıye bır programla taradım bise cıkmadı sımworks dıye bı programla tarıyorum ve ekrana" Z:\SYSTEM\APPS\APPMNGR\APPMNGR.APP infected with Locknut.f, Directory deleted" dıye yazı gelıyor evet dıyorum ama sılmıyor sonra telefonu tekrar acıp kapatınca tekrar gelıyor bu yazı.Ne yapım bı yardım etsenız.
bu arada telefonun markası nokia 7610.
Eski 25-03-2007   #13 (mesaj-linki)

paylaşım için tşk ler...
Eski 20-05-2007   #14 (mesaj-linki)

KARDEŞ ELLERİNE SAĞLİK TEŞEKKÜRLER
Eski 03-06-2007   #15 (mesaj-linki)
sewo71

TEŞEKKÜRLERRRR
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
appmngr için program,
Symbian Program Arşivi Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
GeTTo'nun Program Arşivi CrasHofCinneT Ücretsiz-Beta Yazılımlar 234 1 Hafta Önce 13:45
Türkçe Symbian Programlar mcexalans Cep Telefonları (Mobil Dünya) 51 3 Hafta Önce 19:19
Program Arşivi - Tüm Programlar D.a.w.N Ücretsiz-Beta Yazılımlar 65 21-08-2008 09:59
Full ve Çok Kullanışlı Programlar medievil_55 Ücretsiz-Beta Yazılımlar 6 12-03-2008 20:33
Osmanlı Devletinde Arşivcilik, Osmanlı Arşivi ve Bugünkü Durumu ThinkerBeLL Osmanlı İmparatorluğu 0 28-04-2007 18:19
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 12:15Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.13580799 saniyede (54.00% PHP - 46.00% MySQL) 9 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR