Telefonla Bluetooth Üzerinden Bilgisayarınızı Kontrol Edin Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > Cep Telefonları (Mobil Dünya)
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 21-02-2007   #1 (mesaj-linki)
BlueNighT - avatarı
Telefonla Bluetooth Üzerinden Bilgisayarınızı Kontrol Edin

Bu program sayesınde yattıgınız yerden bılgısayarınızı kontrol edebılırsınız .. Ses acıp kapatın winamp ı acın bılgısayarı kapatın yenıden baslatın yanı bılgısayardakı butun işlemlerı bu programla yapabılırsınız yanlız yazı yazamassınız aslında onuda yapabılıyorsunuz ama butun harflerı nıtelendırmenız lazım..

Program nasıl çalışır anlatımına geçelim...

Öncelikle aşagıdakı uygulamayı Buradan İndirin

Programı Kurun Ve Aşağıdaki İşlamlari Yapın...

1- C:\Program Files\PuppetMaster dizinindeki Symbian Series 60 Client Klasorunun ıcındekı PuppetMaster.SIS Dosyasını telefonunuza gonderin ve kurun..

2- Klasorun içindeki Mavi nokta sımgeli PuppetMaster isimli programı çalıştırın..

3- Ufak bir sayfa açılacak ordan Preferences i Tıklayın...

Aşagıdakı resmı sırası ile uygulayın..

Bundan sonra yapmanız gereken telefonunuzdakı programı calıstırıp search ı tıklayıp telefonla bılgısayarı eşleştirmek..

Takıldıgınız yerde yardımcı olmaya çalışırım

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 01-03-2007   #2 (mesaj-linki)
hhhhhaaaakkkaan
Cvp: Telefonla Bluetooth Üzerinden Bilgisayarınızı Kontrol Edin

slmm.ben programı yukledım herseyı yaptımm.telefonda calıstırmaya calısıyorum programı ancak su anda negotiating... dıyerek baglanmaya calısyo zannedersem ama baya bı uzun surdu sebebı nedır acaba yada bu normal olan mı??yardımcı olursanız sewınırımm
Eski 01-03-2007   #3 (mesaj-linki)
BlueNighT - avatarı

Baglantı noktasını dogru ayarlamanız gerekli.. Com1 de olabılır com 15 te onu dogru ayarlarsanız çalışır ...
Eski 02-03-2007   #4 (mesaj-linki)
TeNNiSeR

daha önce denemiştim ama çalışmamıştı bu...
bakalım bi tekrar deneyim müsait zamanda çalışacakmı..!
Eski 04-03-2007   #5 (mesaj-linki)
recep1989

slm arkadasım bu 6131 de kullanılabılıyormu dosyayı ındırıyorum ama kullanılıp kullanılmadını bılmıyorum bedavaya urasmayım yardımcı olursan sevınırım [busadan RECEP] sımdıden tesekkurler
Eski 04-03-2007   #6 (mesaj-linki)
BlueNighT - avatarı

recep1989 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
slm arkadasım bu 6131 de kullanılabılıyormu dosyayı ındırıyorum ama kullanılıp kullanılmadını bılmıyorum bedavaya urasmayım yardımcı olursan sevınırım [busadan RECEP] sımdıden tesekkurler
1- C:\Program Files\PuppetMaster dizinindeki Symbian Series 60 Client Klasorunun ıcındekı PuppetMaster.SIS Dosyasını telefonunuza gonderin ve kurun..

Burda yazilanların yerıne aşagıdaki yazanları yaparsanız çalışma olasılıgı olabılır ..6131 de Çalıştıgına dair bir bilgimyok maalesef...

C:\Program Files\PuppetMaster dizinindeki Java Client Klasorunun ıcındekı PuppetMaster.Jar Dosyasını telefonunuza gonderin ve kurun.. ve deneyin...
Eski 04-03-2007   #7 (mesaj-linki)
LiBeRTi

slm arkadaşlar bu programların 6230i de çalışanları yok mu bilginiz var mı?
Eski 04-03-2007   #8 (mesaj-linki)
BlueNighT - avatarı

LiBeRTi adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
slm arkadaşlar bu programların 6230i de çalışanları yok mu bilginiz var mı?
Aşagıda ki şekılde yukleme yapın çalışacaktır...

C:\Program Files\PuppetMaster dizinindeki Java Client Klasorunun ıcındekı PuppetMaster.Jar Dosyasını telefonunuza gonderin ve kurun.. ve deneyin...

Eski 08-03-2007   #9 (mesaj-linki)
dj_hayaletci

benim telefonum 6600 acaba nasıl gonderecegımm benn bu programıı telefonuma
Eski 08-03-2007   #10 (mesaj-linki)
BlueNighT - avatarı

dj_hayaletci adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
benim telefonum 6600 acaba nasıl gonderecegımm benn bu programıı telefonuma
Öncelikle aşagıdakı uygulamayı Buradan İndirin

Programı Kurun Ve Aşağıdaki İşlemlari Yapın...

*************************************************************************** **********
Telefonuma Nasıl Dosya Gönderebilirim..

Telefonunuza değişik metodlarla program,oyun,melodi,tema vs. gönderebilirsiniz. Bunlar;

1-Data kablosu vasıtasıyla..
2-Bluetooth cihazı ile.. ( Eski Modellerde Bulunmaz)
3-Kızılötesi cihazı ile.. ( Yeni Modellerde Bulunmaz )

Bunlardan en hızlı olanı Data kablosu ile dosya transferidir.. Bunda yapmanız gereken telefon ile bilgisayara usb den bağlanmak ve gerekiyorsa gerekli yazılımı yüklemek.. Bluetooth ile transfer de oldukça kolaydır fakat Data kablosu ile bağlanmaya göre çok daha yavaştır..Bağlanmak için bluetooth yazılımını bilgisayarınıza yuklemek cihazı bağlamak ve Bilgisayar ile telefonu eşleştirmek yeterlidir...Dosya gondermek için sağ tuş gönder bluetooth ile gonderi tıklatıp eşleşmeyi sağlamak yeterlidir... Kızılötesi ile dosya transferi de oldukça basittir.. Önce cihazın yazılımını yüklemek gereklidir... diğer işlemler bluetooth ile aynıdır.. Dosya gonderme işlemi bittikten sonra program,oyun ve temaların kurulumunu yapmalısınız.

Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
Yok
bluetooth programi nasil calisir,
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Telefonla Bluetooth Üzerinden Bilgisayarınızı Kontrol Edin Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Kontrol Kalemi - Kontrol Kalemi Nedir - Kontrol Kalemi Hakkında VerSchL@GeN X-Sözlük 1 15-10-2009 21:08
Telefonla Uzaktan Cihaz Kontrolü Gabriella Elektrik - Elektronik 0 11-10-2008 16:24
Bilgisayar Nedir? Bilgisayar Hakkında Blue Blood Bilgisayar Bileşenleri (Hardware) 3 19-09-2008 17:01
Web Üzerinden Online Virüs veya Spy Taraması ozti Internet/Bilgisayar Dünyası 5 16-08-2007 12:46
Messenger Plus!'la POP3 E-Posta Hesaplarınızı Kontrol Edin ahmetgns Messenger Plus! 2 17-06-2007 11:20