Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > Cep Telefonları (Mobil Dünya)
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 21-02-2007   #1 (mesaj-linki)
Telefonla Bluetooth Üzerinden Bilgisayarınızı Kontrol Edin

Bu program sayesınde yattıgınız yerden bılgısayarınızı kontrol edebılırsınız .. Ses acıp kapatın winamp ı acın bılgısayarı kapatın yenıden baslatın yanı bılgısayardakı butun işlemlerı bu programla yapabılırsınız yanlız yazı yazamassınız aslında onuda yapabılıyorsunuz ama butun harflerı nıtelendırmenız lazım..

Program nasıl çalışır anlatımına geçelim...

Öncelikle aşagıdakı uygulamayı Buradan İndirin

Programı Kurun Ve Aşağıdaki İşlamlari Yapın...

1- C:\Program Files\PuppetMaster dizinindeki Symbian Series 60 Client Klasorunun ıcındekı PuppetMaster.SIS Dosyasını telefonunuza gonderin ve kurun..

2- Klasorun içindeki Mavi nokta sımgeli PuppetMaster isimli programı çalıştırın..

3- Ufak bir sayfa açılacak ordan Preferences i Tıklayın...

Aşagıdakı resmı sırası ile uygulayın..

Bundan sonra yapmanız gereken telefonunuzdakı programı calıstırıp search ı tıklayıp telefonla bılgısayarı eşleştirmek..

Takıldıgınız yerde yardımcı olmaya çalışırım

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 01-03-2007   #2 (mesaj-linki)
hhhhhaaaakkkaan
Cvp: Telefonla Bluetooth Üzerinden Bilgisayarınızı Kontrol Edin

slmm.ben programı yukledım herseyı yaptımm.telefonda calıstırmaya calısıyorum programı ancak su anda negotiating... dıyerek baglanmaya calısyo zannedersem ama baya bı uzun surdu sebebı nedır acaba yada bu normal olan mı??yardımcı olursanız sewınırımm
Eski 01-03-2007   #3 (mesaj-linki)

Baglantı noktasını dogru ayarlamanız gerekli.. Com1 de olabılır com 15 te onu dogru ayarlarsanız çalışır ...
Eski 02-03-2007   #4 (mesaj-linki)
TeNNiSeR

daha önce denemiştim ama çalışmamıştı bu...
bakalım bi tekrar deneyim müsait zamanda çalışacakmı..!
Eski 04-03-2007   #5 (mesaj-linki)
recep1989

slm arkadasım bu 6131 de kullanılabılıyormu dosyayı ındırıyorum ama kullanılıp kullanılmadını bılmıyorum bedavaya urasmayım yardımcı olursan sevınırım [busadan RECEP] sımdıden tesekkurler
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
bilgisayar ile telefon bluetooth, bilgisayar için bluetooth programı, bilgisayar telefon bluetooth, bilgisayara bluetooth programı, bilgisayarda bluetooth nasıl çalışır, bilgisayardan telefona bluetooth programı, bluetooth nasıl çalışır, pc bluetooth programı, telefon bluetooth, telefonda bluetooth,
Telefonla Bluetooth Üzerinden Bilgisayarınızı Kontrol Edin Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
PC Oyunları, Tam Çözümleri NoRanynn Bilgisayar (PC) Oyunları 31 2 Hafta Önce 19:40
Far Cry Silent Bilgisayar (PC) Oyunları 4 15-01-2008 23:56
Kabus 22 CrasHofCinneT Bilgisayar (PC) Oyunları 11 23-05-2007 16:55
SCADA - İzleme, Kontrol ve Veri Toplama Sistemi ThinkerBeLL Internet/Bilgisayar Dünyası 1 25-03-2007 22:17
Bilgisayar Söküp Takma ile İlgili Bazı Öneriler virtuecat Internet/Bilgisayar Dünyası 0 18-03-2007 21:35
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 06:22Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.18677092 saniyede (71.43% PHP - 28.57% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR