| | #1 (mesaj-linki) |
Pocket Pc Programlar Vito Sound Explorer FULL ![]() Bu program sayesinde ses kaydini cok kolay yapabilir, kayıt ettiğiniz sesler üzerinde oynayabilir çeşitli efektler katabilirsiniz. aynı anda telefonunuzda kayıtlı sesleri de düzenleyebilirsiniz. DowLoad | |
|
| | #2 (mesaj-linki) |
Cvp: Pocket Pc Programlar Resco Explorer ![]() Resco Explorer 2005, Pocket PC iniz için güçlü bir dosya yönetim aracıdır. O, bütünüyle standart özellikler meselâ [ file/folder ] manipulasyonu tamamlar. Etkin bir dosya yönetim programı olup birç ok seçenekle istediğiniz şekilde dosyalarınızı yönetebilirsiz. Buletooth veya başka gönderim seçeneklerini kullanarak paylaşabilirsiniz. İndir | |
|
| | #3 (mesaj-linki) |
Cvp: Pocket Pc Programlar ![]() Bilgisayarlarınızda kullandığınız Nero nun mobil formu. Güzel bir tasıma sahip 3d iki farklı seçenekli ana menü Avi mp3 oynatma Slayt gösterisi hazırlama seçenekleriyle tanıdık bir isim Türkçe desteği mevcut. Ayarlar sekmesinden Türkçeleştirebilirsiniz indir | |
|
| | #4 (mesaj-linki) |
Cvp: Pocket Pc Programlar ![]() ![]() Gruplar oluşturabilirsiniz indir | |
|
| | #5 (mesaj-linki) |
Cvp: Pocket Pc Programlar ![]() Winndows CE işletim sistemi için tasarlanan uygulamaların geliştiricileri için tasarlanmış bir araçtır. windows cab formatındaki dosyaları okuyup yazabilir düzenlemenize olanak tanır. İndir | |
|
![]() |
| En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
|
| pc için programlar, pc programlar, pc programlari, pc programları, pc programı, pc proğramlar, pocket pc için programlar, pocket pc program, pocket pc programlar, pocket pc programlari, pocket pc programları, pocket programlar, ppc program, ppc programlari, ppc programları, |
| Konu Araçları | |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||