| | #1 (mesaj-linki) | |
| 11 Dilde Sesli Tatil SözlüğüYanınızdan ayırmadıgınız cep telefonunuza yukleyecegınız bu programla... 1000 lerce hazır cumlenin 11 dilde yazılışını gorebılır okunuşunu dinleyebilirsiniz... English, Spanish, German, French, Italian, Russian, Chinese, Korean, Portuguese, Turkish ve Japanese. register kodu 00000 Kullanımı oldukça basit menu ye gırıp ayarlardan Başlangıc Dili Turkce Tercume dılı Ingılızce yi secerseniz turkce cumlelerin ingilizce okunuslarını ve yazılıslarını gorursunuz.. 11 dil arasında birbirlerine cevırıyo Japonca ve çince çok karışık lazım olmaz zaten size Resime tıklayın açılan sayfadan türkçe'yi ve telefonunuzun işletim sistemini seçin enter'a basın çıkan sayfadan denemek istiyorum linki'ne tıklayın ve indirebilirsiniz bu şekilde.. kurulum için telefon hafızasında 1,7 mb boş hafıza olmalıdır .. Program 7.69 mb mecburen hafıza kartını kullanmalısınız ... not: Kelime Çevirmez hafızasında bulunan binlerce mastar cumleyi sesli ve yazılı çevirim yapar.. İngilizce Siteden ındırdım kurdum anlayabıldıgım bukadar .. hafıza kartınızda minimum 16 mb boş yer olmalıdır.. telefonunuzda minimum 1.7 mb boş alan olmalıdır... S60 SERİSİ İÇİN >İNDİR< Başka işletim sistemleri seçmek için Orta'daki resim'e tıklayabilirsiniz.. Son Düzenleyen ozti; 11-08-2009 @ 15:30. Sebep: Resim değişti,Link ve bilgiler güncellendi... | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: 11 Dilde Sesli Tatil Sözlüğü
SOL KARDEŞ PAYLAŞIMIN İÇİN İNDİRDİĞİMİZ İNGİLİZCE SİTENİN SAĞ ÜST KÖŞESİNDE TÜRK BAYRAĞI VAR HABERİNİZ OLSUN ONU TIKALAYARAK TÜRKÇE OLRAK SAYFAYA GİREBİLİRSİİNZ
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
Arkadaş sağolda bu 6600 da çalışmadı,siz nedenini biliyormusunuz, 6600 telefon yazılı orda ama benim 6600 da çalışmadı.Teşekkürler 80 MB yer olasına karşın yükleme bile başlar başlamaz ,kendi kendine iptal olup duruyor.Sağol Son Düzenleyen feys59; 10-02-2008 @ 14:59. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: 11 Dilde Sesli Tatil Sözlüğütelefon hafızasının da en az 1.7 mb olması gerekiyor...ben 6600 de denedim çalışıyor | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: 11 Dilde Sesli Tatil Sözlüğü telefonu çok kasıyor tavsiye etmem.. | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |||||
Telefon hafızası şu an 4Mb ,hafıza kartım 50Mb ama yinede yükleme yapmıyor.Yükleniyor ekranı çıkıyor ama mavi yükleme biraz gözükür gözükmez yükleme ekranı kapanıyor.Yardımın için teşekkürler.Arkadaşımdaki N70 te çalıştı,gerçekten güzel bir paylaşımda bulunmuşsunuz.
| |||||
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| Cvp: 11 Dilde Sesli Tatil Sözlüğü | |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
11 Dilde Sesli Tatil Sözlüğü Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| 7 Dilde Konuşan Sözlük - LingvoSoft Talking Dictionary 2007 | virtuecat | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 15 | 19-04-2009 15:15 |
| Tatil - Tatil Nedir - Tatil Hakkında | asla_asla_deme | X-Sözlük | 1 | 02-07-2008 12:21 |
| Hangi Dilde Kaç Türkçe Sözcük Var? | YaKaMoZcuk | Türkçe Dil Bilgisi | 1 | 23-04-2007 00:17 |
| 81 Dilde Sözlük | xthyn | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 03-11-2006 17:38 |
| 17 dilde konuşan Sözlük | virtuecat | Arşive Kaldırılan Konular | 0 | 17-01-2006 18:26 |