| | #1 (mesaj-linki) | |
| Nokia Güvenlik Kodunu Kendiniz BulunNokia marka telefonunuzun güvenlık kodunu unuttuysanız burayı tıklayın.. Açılan sayfada İmei numaranızı girin ve Genarate tuşuna basın.. Telefonunuza ait Master Kodu öğrenın....Daha sonra master kodu telefonunuzun guvenlık kodu kısmına yazın ve yeni guvenlık kodunuzu belirleyin... | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Nokia Güvenlik Kodunu Kendiniz BulunAyrıca aşağıdaki programı Symbian sistemlı telefonunuza yukleyerek birçok nokia telefonun master kodunu cep telefonunuzdan ogrenebılırsınız... İndir Reg Kod.12345 Telefoncular bu işlemler için 10 ytl Alıyorlar ![]() | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Nokia Güvenlik Kodunu Kendiniz Bulun *#7370825538# (*#res_wallet) ____ M-Cüzdan kodunu ve içeriğini sıfırlar .... | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Nokia Güvenlik Kodunu Kendiniz Bulun
olmuyor acaba neden?
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
vala ben denedim olmadı
| |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
olmuyor arkadaşlar lütfen çözüm bilen varsa paylaşsın .tşk
| |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| nokia 3120 guvenlık kodu sıfresı
nokıa 3120 guvenlık kodu sıfresını bulamadım lutfen yardımcı olun..... | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
| NOKİA 3120 GUVENLIK KODU SIFRESİ
TELEFONU TUS KILIDI YAPDIKDAN SONRA KITLEMEK ISTIORUM BENDEN BASKASI ACAMAMASI ICIN BUNUN ICINDE GUVENLIK KODU SIFRESI ISTIYO BILIYOSANIZ YARDIMCI OLURMUSUNUZ TESSEKUR EDERIM...... | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Nokia Güvenlik Kodunu Kendiniz Bulun Bu hic kimsede olmuyor... konu koymussaniz konuyla ilgilenin lutfen.... | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
nokia E60'da güvenlik kodunu çözemiyorum
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
| 3120 guvenlik kodunu unuttum, guvenlik kodu acma, n70 guvenlik kodu, nokia guvenlik kodu acma, nokia guvenlik kodunu unuttum, |
Nokia Güvenlik Kodunu Kendiniz Bulun Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Üstteki Üyeye Meslek Bulun | asla_asla_deme | Forum Oyunları/Online Oyunlar | 3655 | 19 Saat Önce 12:05 |
| Reset Nokia Security Code (Güvenlik Kodu Resetleme) | virtuecat | Cep Telefonları (Mobil Dünya) | 35 | 1 Gün Önce 17:04 |
| Güvenlik ve Güvenlik Duvarı Yazılımları - Firewall (Free) | kompetankedi | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 1 | 25-06-2008 22:58 |
| 10 Saniye Huzur Bulun | MeLL | Karışık Flash'lar/Video'lar | 0 | 16-06-2008 22:52 |
| Farkı Bulun | Blue Blood | Flash Oyunlar | 2 | 15-01-2007 12:59 |