| | #1 (mesaj-linki) | |
| Nokia Telefonlarda Hafıza Kartı Şifresi BulmaNokia S60 serisi telefonlarda hafıza kartı şifresini bulmanız artık çok kolay... ![]() Aşagıdaki yazılanları uygulayın... 1-Telefonunuza 1 dosya yöneticisi yükleyin... Fexplorer Türkçe programını kullanabilirsiniz.. 2-Dosya yöneticisi açın .. 3-C: dizinine tıklayın ve system klasörüne girin... 4- System klasörü içerisinde mmcstore isimli dosyaya tıklayın şifrenizi göreceksiniz... 5- Eğer mmcstore isimli dosyaya tıkladıgınızda tanımlanamayan dosya biçimi uyarısı alırsanız. Dosya uzerınde seçeneklere tıklayıp dosya ismini sonuna txt yazıp uzantısını belırleyın tekrar tıkladıgınızda şifrenizi görmeniz mumkun olacaktır... Not:6600,7610 ve N70 modellerinde kendim denedim sonuç olumlu.. Son Düzenleyen Blue Blood; 05-03-2007 @ 21:19. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Nokia Telefonlarda Hafıza Kartı Şifresi Bulma
paylaşım için çok saol
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
Ama Arkadaşlar Telefona Format Atmadıysanız...Bu İşe Yarar....Sakın Unutmayın........
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
nokia 6680 telefonda karta şifre koyma seçeneği yok. yukardaki gibi Fexplorer ile C/system giriyorum mmcstore diye bir dosyada görünmüyor.
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Nokia Telefonlarda Hafıza Kartı Şifresi Bulma | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
saol
| |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
Selam. Ben bilmek istiyorum 6233 bi shey yapmak olurmu.Bana yardim edin. Teshekkurler
| |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
telefonum samsung SGH-j700 şifremi bulmak istiyorum
| |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
s.a kardesım benım sorunum bı hafıza kartı var ama sıfresını bulamıorum hafıza kartı kucuk bot modeli nokıa bu hafıza kartı bana cok lazım ama format ta atamıyorum belgeler lazım ne olur yardımcı olun 53_erhan_34qwindowslive.com msnem cevabı bulan arkadas bu msnye yollarsa cok sevinirim simdiden cok sagolun
| |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
hafıza kartının şifresini unuttum yardım edin 6300
| |
|
![]() |
| En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| hafıza kartı şifre, hafıza kartı şifre bulma, hafıza kartı şifreleri, hafıza kartı şifresi bulma, hafıza kartına şifre koyma, |
Nokia Telefonlarda Hafıza Kartı Şifresi Bulma Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Sims 2'nin şifresi nedir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 6 | 6 Gün Önce 15:41 |
| Samsung E-200 model telefonun hafıza kartı sorunu nasıl çözümlenir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 5 | 01-10-2009 22:30 |
| Kredi Kartı - Kredi Kartı Nedir - Kredi Kartı Hakkında | asla_asla_deme | X-Sözlük | 3 | 28-04-2009 14:40 |
| MSN şifresi yeniden isteniyor, neden olabilir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 1 | 10-11-2008 17:27 |
| Ekran Kartı Teknolojisi (Grafik Kartı Teknolojisi) | AngelFRANTIX | Bilgisayar Bileşenleri (Hardware) | 0 | 04-11-2008 02:45 |