Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Sponsor Bağlantılar
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 06-05-2008   #51 (mesaj-linki)
Cvp: Göz Kırpmaları - Teknik Destek

Alıntı:
kafkafxxx adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
arkadaslar ne olursunuz yardımcı olun bana..samsung e250 telefonuma oyun ve tema indirmak istiyorum ne olur biseyler yazın bana..tesekkurler...

oldu bende arıyorum ne olur yardımcı olun
samsung e250 oyun - Google'da Ara
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 13-05-2008   #52 (mesaj-linki)
Samsung E740 Kullanıyorum

Başlıkta da gördüğünüz gibi bu telefonu kullanıyorum ve internet üstünden hangi programları indirip çalıştırabileceğimi bilmek istiyorum.bi yardımcı olursanız çok sevinirim
Eski 08-06-2008   #53 (mesaj-linki)
nes uzantılı oyun nasıl yüklenir

arkadaşlar elimde çin malı bir telefon var .nes uzantılı oyun destekliyor diye duydum fakat nasıl yükleme yapacağım bilmiyorum yardımcı olan olursa çok sevinirim...
Eski 09-06-2008   #54 (mesaj-linki)
Lütfen yardım edermisiniz.?

Buradan ismime müzik yükledim emeği geçen arkadaşa çok teşekkürler ama pc de yüklü türkce bluetooth programı olduğu halde mp3 ü cebe yüklemeyi başaramadım.
Yani bluetooth kullanmasını bilmiyorum.
Online olan biri yardım edebilirse sevinirim.....
Eski 19-06-2008   #55 (mesaj-linki)
Cvp: Cep Telefonları (Mobil Dünya) Teknik Destek

tmm da bana o Lazım D: deqiL könter nasııl aktarcam birisi msn den maiL atsın cok Lazım
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
çin malı cep programları, çin malı telefonlar için oyun, çin malı telefonlar için programlar, çin malı telefonlar için tema, çin malı telefonlara oyun nasıl yüklenir, çin malı telefonlara oyun yükleme, çin telefonlarına oyun, çin telefonlarına oyun nasıl yüklenir, çin telefonlarına oyun yükleme, çin telefonlarına tema,
Cep Telefonları (Mobil Dünya) Teknik Destek Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Dünya Futbolundan Son Haberler MaKaLeLe Dünya Futbolu 179 03-09-2008 23:12
Dünya Miras Listesinde Türkiye virtuecat Satırlarla Türkiye 1 15-03-2008 12:43
Dini Sözlük ThinkerBeLL Müslümanlık/İslamiyet 73 09-12-2007 21:37
Tarihte Akıl GusinapsE Tarih 1 12-02-2007 19:50
KOSGEB (Küçük ve Orta Ölçekli Sanayi Geliştirme Başkanlığı) sehrazat2415 Ekonomi 0 25-01-2007 01:18
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 06:19Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.11621594 saniyede (65.23% PHP - 34.77% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR