| | #56 (mesaj-linki) |
LG KG 290 yardım
LG KG290 için oyunlar lazım ve nasıl yükleye bilecemi bilen var mı ?
| |
|
| | #57 (mesaj-linki) |
Cvp: Cep Telefonları (Mobil Dünya) Teknik Destek merhaba benim telefonum 6280 bu telefona resim hariç hiçbirşey yükleyemiyorum yardım edenden allah razı olsun ![]() | |
|
| | #58 (mesaj-linki) | |
Cvp: Cep Telefonları (Mobil Dünya) Teknik Destek Alıntı:
ilk önce Nokia PC-Suit lasim sana yoksa Nokia.tr.com dan indir Nokia Türkiye - Ana Sayfa bu stikle oyunlarini yückleye bilisin Bluetooth 2.0 USB bu sadece örnek- Lookup and compare product and other product info for all digital products, and com yada bu USB kablo la Sana lasim resim ekliyom ![]() cepletelefon ve Bilgisayar arasinda baglanti kuruyor | ||
|
| | #59 (mesaj-linki) |
Cvp: Cep Telefonları (Mobil Dünya) Teknik Destek
arkadaşlar mrb forumda yeniyim 3 aylık g500 kullanıcısıyım şuanda büyük bi sorunum var program yüklerken tel dondu pili çıkarıp taktım "In Touch With Tomorrow TOSHIBA" yazan ekranda takılı kalıyo sanırım işletim sistemi çöktü bu wm5 türkçeyi nerden bulur nasıl yüklerim biri yardım ederse çok sevinirim şimdiden teşekkürler... Yoksa Çıldıracam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
|
| | #60 (mesaj-linki) |
Cvp: Cep Telefonları (Mobil Dünya) Teknik Destek
Benim t 808 anycool telefonum var resmi anlamda şebekeler wap ve internet ayarlarını vermiyor bende bi siteden buldum ve manuel olarak yaptım internete girdim ama bu seferde yazı yazmıyor neyse ben ikinci şebekenin ayarlarınıda yaptım bu sefer hiç girmiyor ve silemiyorumda net ayarlarını garantiside yok tabiki serviste bakmaz bu konuda site teknik servis yetkililerinden ve bilgisi olan diğer arkadaşlardan yardım bekliyorum i. ayrlarını nasıl silerim ve nasıl yeniden yukleyebilirim t.808 telefonuma saygılarımla azerilerle.
| |
|
![]() |
| Konu Araçları | |
Cep Telefonları (Mobil Dünya) Teknik Destek Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Dünya Futbolundan Son Haberler | MaKaLeLe | Spor Sayfası | 179 | 2 Gün Önce 23:12 |
| Dünya Miras Listesinde Türkiye | virtuecat | Satırlarla Türkiye | 1 | 15-03-2008 12:43 |
| Dini Sözlük | ThinkerBeLL | Müslümanlık/İslamiyet | 73 | 09-12-2007 21:37 |
| Tarihte Akıl | GusinapsE | Tarih | 1 | 12-02-2007 19:50 |
| KOSGEB (Küçük ve Orta Ölçekli Sanayi Geliştirme Başkanlığı) | sehrazat2415 | Ekonomi | 0 | 25-01-2007 01:18 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||