| | #21 (mesaj-linki) | |
Cvp: 6270 için Yardım Alıntı:
arkadaşlar turkcell GPRS ayarları nasıl yapıldıgını bilen varsa lütfen yazsın link olarak degilde bu konuya nasıl yapıldıgını yazı olarak cevaplarsanız sevinirim | ||
|
| | #22 (mesaj-linki) |
Cvp: Cep Telefonları (Mobil Dünya) Teknik Destek
6230i tellerde müzik çalar programında blt.la çal diye bir seçenek var bu ne işe yarar.Herhangi blt.lu pcdeki parçaları mı çalabilriz | |
|
| | #23 (mesaj-linki) |
w800i yardım
arkadaşlar w800i telefonu için msn programı lazım.Mobilmsn diye bir program buldum indirdim fakat telefona bilgisayardan atınca olmuyor bir türlü.Nasıl cep telefonuma msn programı kurabilirim yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler...
| |
|
| | #24 (mesaj-linki) |
Cvp: w800i yardım | |
|
| | #25 (mesaj-linki) |
BlackBerry 7130 G hakkında bilgisi olan varmı?
arkadaşalar. merhba.. ben geçenlerde turkcell den blackberry telefon aldım.. 18 ay aylık 35 ytl (kdv ötv dahil) ödemeli ve her ay sınırsız internet kullanımı veriyorlar... blackberry sizin oluyor. neyse ben bundan faydalandım.. ve telefonu aldım. ama çok karmaşık bi tel... ben diyorumki.. telde ki bağlantıyı laptopta nasıl aktarırız.. bi bilen varmı.. ve bide bişey sorcam telde bluetooth var ama ben laptoptan resim dahi gonderemiyorum telefona .. bluetooth açık olmasına rağmen.. cihazlarıda ekledim.. ama olmuyor.. çözemedim bi türlü... kullanan arkadaşlar vara bilgi versinler lütfen.. teşekürler.. | |
|
![]() |
| Konu Araçları | |
Cep Telefonları (Mobil Dünya) Teknik Destek Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Dünya Miras Listesinde Türkiye | virtuecat | Satırlarla Türkiye | 1 | 15-03-2008 12:43 |
| Dünya Futbolundan Son Haberler | MaKaLeLe | Spor Sayfası | 178 | 22-01-2008 17:05 |
| Dini Sözlük | ThinkerBeLL | Müslümanlık/İslamiyet | 73 | 09-12-2007 21:37 |
| Tarihte Akıl | GusinapsE | Tarih | 1 | 12-02-2007 19:50 |
| KOSGEB (Küçük ve Orta Ölçekli Sanayi Geliştirme Başkanlığı) | sehrazat2415 | Ekonomi | 0 | 25-01-2007 01:18 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||