Geri Dön   MsXLabs Hi-Tech Forum > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > Cep Telefonları (Mobil Dünya)
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 07-09-2007   #21 (mesaj-linki)
Cvp: 6270 için Yardım Cvp: 6270 için Yardım

Alıntı:
NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
GPRS ayarları için servis sağlayıcınızın sitesine gidiniz (Vodafone/Avea/Turkcell).
yardım için teşekkürler ama turkcell'in sitesi o kadar berbat ki sitede hiçbir şey bulamıyorum

arkadaşlar turkcell GPRS ayarları nasıl yapıldıgını bilen varsa lütfen yazsın link olarak degilde bu konuya nasıl yapıldıgını yazı olarak cevaplarsanız sevinirim
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 09-09-2007   #22 (mesaj-linki)
Cvp: Cep Telefonları (Mobil Dünya) Teknik Destek Cvp: Cep Telefonları (Mobil Dünya) Teknik Destek

6230i tellerde müzik çalar programında blt.la çal diye bir seçenek var bu ne işe yarar.Herhangi blt.lu pcdeki parçaları mı çalabilriz
Eski 10-09-2007   #23 (mesaj-linki)
w800i yardım w800i yardım

arkadaşlar w800i telefonu için msn programı lazım.Mobilmsn diye bir program buldum indirdim fakat telefona bilgisayardan atınca olmuyor bir türlü.Nasıl cep telefonuma msn programı kurabilirim yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler...
Eski 10-09-2007   #24 (mesaj-linki)
Cvp: w800i yardım Cvp: w800i yardım

Cep Telefonunda MSN Programları (Cepte Msn)

bu linke bir göz atın
Eski 19-09-2007   #25 (mesaj-linki)
BlackBerry 7130 G hakkında bilgisi olan varmı? BlackBerry 7130 G hakkında bilgisi olan varmı?

arkadaşalar. merhba.. ben geçenlerde turkcell den blackberry telefon aldım.. 18 ay aylık 35 ytl (kdv ötv dahil) ödemeli ve her ay sınırsız internet kullanımı veriyorlar... blackberry sizin oluyor. neyse ben bundan faydalandım.. ve telefonu aldım. ama çok karmaşık bi tel... ben diyorumki.. telde ki bağlantıyı laptopta nasıl aktarırız.. bi bilen varmı.. ve bide bişey sorcam telde bluetooth var ama ben laptoptan resim dahi gonderemiyorum telefona .. bluetooth açık olmasına rağmen.. cihazlarıda ekledim.. ama olmuyor.. çözemedim bi türlü...
kullanan arkadaşlar vara bilgi versinler lütfen.. teşekürler..
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
6230i vodafone msn download, blackberry gprs, blackberry 7130 g, blackberry 7130 msn, blackberry cep telefonu teknik servis, blackberry gprs ayarlari, blackberry msn turkcell, blackberry teknik destek, blackberry teknik konular, blooth olan telefondan resimleri pc ye nasıl aktarırız, cep telefonu teknik yardım, mobilmsn gprs ayarları, telefon teknik ayarları, turkcell blackberry msn, turkcell bluetooh modem ayarları,
Konu Araçları

Cep Telefonları (Mobil Dünya) Teknik Destek Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Dünya Miras Listesinde Türkiye virtuecat Satırlarla Türkiye 1 15-03-2008 12:43
Dünya Futbolundan Son Haberler MaKaLeLe Spor Sayfası 178 22-01-2008 17:05
Dini Sözlük ThinkerBeLL Müslümanlık/İslamiyet 73 09-12-2007 21:37
Tarihte Akıl GusinapsE Tarih 1 12-02-2007 19:50
KOSGEB (Küçük ve Orta Ölçekli Sanayi Geliştirme Başkanlığı) sehrazat2415 Ekonomi 0 25-01-2007 01:18
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 04:52Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.12416506 saniyede (62.91% PHP - 37.09% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR