| |||||||
![]() |
| | #26 (mesaj-linki) |
| | Cvp: Cep Telefonları (Mobil Dünya) Teknik Destek
arkadaşlar n91 e sis uzantılı bir dosya gönderdiğimde "desteklemiyor" şeklinde uyarı veriyor ve programı yükleyemiyorum. konu hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum.....
|
|
| | #27 (mesaj-linki) |
yardım
selam site sorumlusuna sesleniyorum telefonuma anti_virüs programı atyacağım nasıl yapabilirim
| |
|
| | #28 (mesaj-linki) | ||
Cvp: yardım Alıntı:
Alıntı:
yeni nesil symbian programlar sisx uzantılı ve senin telefonunda sisx uzantılı doyaları calıstırmak üzere tasarlanmıs bir telefon. java dosyalarda herhangi bi sorun ile karsılasmazsın ancak symbian prgram yükleyecek isen artık sis degil sisx uzantılı dosyaları kullanman gerekecek. hadi kolay gelsin... | |||
|
| | #29 (mesaj-linki) |
yardım 6280 web cam olrak kullanma
arkadaşlar nokıa 6280'nı web cam olarak nasıl kullana bilirim uyumlu bir proğram varmı acaba ilgilenen ve bilgisi otfenlan kişilerden yardım lü
| |
|
| | #30 (mesaj-linki) |
selam arkadaşlar
Ben telefonuma Fscaller kurdum şu an çalışıyor ama 15 günlük, sürekli olması için kod istiyor bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirm.
| |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| .sis çalıştıran program, 6280 webcam, sis çalıştıran telefonlar, sisx program, sisx programlar, sisx uzantılı cep tel proğramlar, sisx uzantılı dosya, sisx uzantılı programlar, webcam sis, webcam çalıştıran proğram, |
Cep Telefonları (Mobil Dünya) Teknik Destek Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| ADSL Teknik Destek | karamgozlu | PC/Internet Teknik Destek | 74 | 1 Gün Önce 23:46 |
| Cep Telefonları için Duvar Kağıdı Galerisi - Mobil Wallpapers | iraLoS | Cep Telefonları (Mobil Dünya) | 8 | 5 Gün Önce 16:49 |
| MSN İfadeleri Teknik Destek | ThinkerBeLL | Arşive Kaldırılan Konular | 27 | 09-09-2008 22:15 |
| Messenger Plus! - Teknik Destek | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 495 | 09-09-2008 21:45 |
| Msn Teknik Destek İstiyorum | yquai | Arşive Kaldırılan Konular | 2 | 11-04-2008 09:53 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||