Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Sponsor Bağlantılar
Martial Tricks
63 kez oynandı
Mario Racing To...
78 kez oynandı
Riothub Klondik...
7 kez oynandı
Ice Racer
23 kez oynandı
Miss World 2009
5 kez oynandı
Card Blitz 21
4 kez oynandı
3 Minutes On Th...
26 kez oynandı
Michael Scofiel...
15 kez oynandı
Cute Kittens Ji...
39 kez oynandı
3d Racing Craze
28 kez oynandı
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 21-09-2007   #26 (mesaj-linki)

Cvp: Cep Telefonları (Mobil Dünya) Teknik Destek

arkadaşlar n91 e sis uzantılı bir dosya gönderdiğimde "desteklemiyor" şeklinde uyarı veriyor ve programı yükleyemiyorum. konu hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum.....
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 23-09-2007   #27 (mesaj-linki)
selahattin_2007
yardım

selam site sorumlusuna sesleniyorum telefonuma anti_virüs programı atyacağım nasıl yapabilirim
Eski 25-09-2007   #28 (mesaj-linki)
Cvp: yardım

Alıntı:
selahattin_2007 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
selam site sorumlusuna sesleniyorum telefonuma anti_virüs programı atyacağım nasıl yapabilirim
komsum site sorumlusu ben degilim o yüzden sana cevap veremiycem kusura bakma....

Alıntı:
caos2000 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
arkadaşlar n91 e sis uzantılı bir dosya gönderdiğimde "desteklemiyor" şeklinde uyarı veriyor ve programı yükleyemiyorum. konu hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum.....
komsum sen artık yeni nesil teknolojiye gectiginin farkında degilsin

yeni nesil symbian programlar sisx uzantılı ve senin telefonunda sisx uzantılı doyaları calıstırmak üzere tasarlanmıs bir telefon.
java dosyalarda herhangi bi sorun ile karsılasmazsın ancak symbian prgram yükleyecek isen artık sis degil sisx uzantılı dosyaları kullanman gerekecek.

hadi kolay gelsin...
Eski 13-10-2007   #29 (mesaj-linki)
yardım 6280 web cam olrak kullanma

arkadaşlar nokıa 6280'nı web cam olarak nasıl kullana bilirim uyumlu bir proğram varmı acaba ilgilenen ve bilgisi otfenlan kişilerden yardım lü
Eski 08-11-2007   #30 (mesaj-linki)
zafertopal
selam arkadaşlar

Ben telefonuma Fscaller kurdum şu an çalışıyor ama 15 günlük, sürekli olması için kod istiyor bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirm.
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
.sis çalıştıran program, 6280 webcam, sis çalıştıran telefonlar, sisx program, sisx programlar, sisx uzantılı cep tel proğramlar, sisx uzantılı dosya, sisx uzantılı programlar, webcam sis, webcam çalıştıran proğram,
Cep Telefonları (Mobil Dünya) Teknik Destek Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
ADSL Teknik Destek karamgozlu PC/Internet Teknik Destek 74 1 Gün Önce 23:46
Cep Telefonları için Duvar Kağıdı Galerisi - Mobil Wallpapers iraLoS Cep Telefonları (Mobil Dünya) 8 5 Gün Önce 16:49
MSN İfadeleri Teknik Destek ThinkerBeLL Arşive Kaldırılan Konular 27 09-09-2008 22:15
Messenger Plus! - Teknik Destek Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 495 09-09-2008 21:45
Msn Teknik Destek İstiyorum yquai Arşive Kaldırılan Konular 2 11-04-2008 09:53
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 02:02Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.12247610 saniyede (67.37% PHP - 32.63% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR
Üye olmadan yeni konu açıp soru sorabilirsiniz