Geri Dön   MsXLabs Hi-Tech Forum > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > Cep Telefonları (Mobil Dünya)
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 06-03-2007   #1 (mesaj-linki)
Cep Telefonları (Mobil Dünya) Teknik Destek Cep Telefonları (Mobil Dünya) Teknik Destek
merhaba.kızımın cep telefonu motorola razr v3.fakat bu telefonun içindeki resimleri ve videoları pc ye aktaramıyorum.aldığımızda sadece usb kablosu vardı.tanıtım cd si yoktu.sadece bluuetooth ile aktarabiliyorum.benim sormak istediğim bu usb kablosu ne işe yarıyor.ve bu telefonu kullanan arkadaşlar varmı?bu konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum.
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 08-03-2007   #2 (mesaj-linki)
Cvp: Cep Telefonları (Mobil Dünya) Teknik Destek Cvp: Cep Telefonları (Mobil Dünya) Teknik Destek
Alıntı:
kızlarım adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
merhaba.kızımın cep telefonu motorola razr v3.fakat bu telefonun içindeki resimleri ve videoları pc ye aktaramıyorum.aldığımızda sadece usb kablosu vardı.tanıtım cd si yoktu.sadece bluuetooth ile aktarabiliyorum.benim sormak istediğim bu usb kablosu ne işe yarıyor.ve bu telefonu kullanan arkadaşlar varmı?bu konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum.
Telefonla birlikte gelen USB DRIVER CD'si Moto_3.23

programi yükledigin zaman internet baglantin olmali ki bir takim update ler yapiyor yaklasik 10mb kadar. sonra onuda kuruyor.
kurma işlemi bittikten sonra programi açıyorsunuz çıkan ekrande default profille kısmına ok leyip gelen menude usb cable i seçip devam diyorsunuz. bu kısımda telefonunuzu tanıyacaktır.
telefonunuz takılı degilse telefonunuzu takmadıkça çubukta ilerleme göremezsiniz.
eğer telefonunuz takılıysa usb den çıkarıp tekrar takın.
işlemlere devam devam diyerek her zamanki teferruatları yaparak kurulumu tamamlıyoruz...
Eski 08-03-2007   #3 (mesaj-linki)
Cvp: Cep Telefonları (Mobil Dünya) Teknik Destek Cvp: Cep Telefonları (Mobil Dünya) Teknik Destek
konuya cevap verdiğiniz için teşekkürler ama biz telefonu alırken cd vermediler ve sorduğumuzdada cd yok denildi.sadece usb kablosu var onunla yükleme yapcanız dediler fakat o usb kablosu hiç bir işe yaramıyor.
Eski 08-03-2007   #4 (mesaj-linki)
Alıntı:
kızlarım adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
konuya cevap verdiğiniz için teşekkürler ama biz telefonu alırken cd vermediler ve sorduğumuzdada cd yok denildi.sadece usb kablosu var onunla yükleme yapcanız dediler fakat o usb kablosu hiç bir işe yaramıyor.
yukardaki mesajdaki programı bilgisayarınıza indirip kurarsanız usb kablosunun işe yaraması gerekiyor..

Not: Telefonunuzu usb den baglamadan önce programı kurun daha sonra usb baglantısını yapın..
Eski 16-03-2007   #5 (mesaj-linki)
ceramos48
selamlar. 6230i telefon kullanıcısıyım telefonumda videoları mp4 formatında nasıl izleyebilirim. ya da bu mümkün mü? bunu nasıl yapabilirim. bu konuda bana yardımcı olursanız cok sevinirim. yardımlarınızı bekliyorum...
HodobaX
Cevap Yeni Konu Aç
En fazla yapılan 15 arama
Bu Sayfa İçin Yapılan Aramalar
cep telefonu teknik destek cep telefonu usb motorola cep telefonu teknik motorola teknik motorola v3 driver motorola v3 driver cdsi motorola v3 pc driver motorola v3 resim yükleme motorola v3 usb driver motorola v3 yazılım destek motorolla teknik motorolla v3 driver cd motorolo v3 telefon resimleri razr v3 usb driver telefonların usb kablosu ne işe yarıyor
Konu Araçları

Cep Telefonları (Mobil Dünya) Teknik Destek Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Dünya Miras Listesinde Türkiye virtuecat Satırlarla Türkiye 1 15-03-2008 12:43
Dünya Futbolundan Son Haberler MaKaLeLe Spor Sayfası 178 22-01-2008 17:05
Dini Sözlük ThinkerBeLL Müslümanlık/İslamiyet 73 09-12-2007 21:37
Tarihte Akıl GusinapsE Tarih 1 12-02-2007 19:50
KOSGEB (Küçük ve Orta Ölçekli Sanayi Geliştirme Başkanlığı) sehrazat2415 Ekonomi 0 25-01-2007 01:18
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 06:45
Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2007, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.10096002 saniyede (57.91% PHP - 42.09% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR