| | #1 (mesaj-linki) |
Cep Telefonları (Mobil Dünya) Teknik Destek
merhaba.kızımın cep telefonu motorola razr v3.fakat bu telefonun içindeki resimleri ve videoları pc ye aktaramıyorum.aldığımızda sadece usb kablosu vardı.tanıtım cd si yoktu.sadece bluuetooth ile aktarabiliyorum.benim sormak istediğim bu usb kablosu ne işe yarıyor.ve bu telefonu kullanan arkadaşlar varmı?bu konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
Cvp: Cep Telefonları (Mobil Dünya) Teknik DestekAlıntı:
programi yükledigin zaman internet baglantin olmali ki bir takim update ler yapiyor yaklasik 10mb kadar. sonra onuda kuruyor. kurma işlemi bittikten sonra programi açıyorsunuz çıkan ekrande default profille kısmına ok leyip gelen menude usb cable i seçip devam diyorsunuz. bu kısımda telefonunuzu tanıyacaktır. telefonunuz takılı degilse telefonunuzu takmadıkça çubukta ilerleme göremezsiniz. eğer telefonunuz takılıysa usb den çıkarıp tekrar takın. işlemlere devam devam diyerek her zamanki teferruatları yaparak kurulumu tamamlıyoruz... | ||
|
| | #3 (mesaj-linki) |
Cvp: Cep Telefonları (Mobil Dünya) Teknik Destek
konuya cevap verdiğiniz için teşekkürler ama biz telefonu alırken cd vermediler ve sorduğumuzdada cd yok denildi.sadece usb kablosu var onunla yükleme yapcanız dediler fakat o usb kablosu hiç bir işe yaramıyor.
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
Cvp: Cep Telefonları (Mobil Dünya) Teknik DestekAlıntı:
Not: Telefonunuzu usb den baglamadan önce programı kurun daha sonra usb baglantısını yapın.. | ||
|
| | #5 (mesaj-linki) |
Cvp: Cep Telefonları (Mobil Dünya) Teknik Destek
selamlar. 6230i telefon kullanıcısıyım telefonumda videoları mp4 formatında nasıl izleyebilirim. ya da bu mümkün mü? bunu nasıl yapabilirim. bu konuda bana yardımcı olursanız cok sevinirim. yardımlarınızı bekliyorum...
| |
|
![]() |
| Konu Araçları | |
Cep Telefonları (Mobil Dünya) Teknik Destek Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Dünya Miras Listesinde Türkiye | virtuecat | Satırlarla Türkiye | 1 | 15-03-2008 12:43 |
| Dünya Futbolundan Son Haberler | MaKaLeLe | Spor Sayfası | 178 | 22-01-2008 17:05 |
| Dini Sözlük | ThinkerBeLL | Müslümanlık/İslamiyet | 73 | 09-12-2007 21:37 |
| Tarihte Akıl | GusinapsE | Tarih | 1 | 12-02-2007 19:50 |
| KOSGEB (Küçük ve Orta Ölçekli Sanayi Geliştirme Başkanlığı) | sehrazat2415 | Ekonomi | 0 | 25-01-2007 01:18 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2007, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||