Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > Cep Telefonları (Mobil Dünya)
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 08-03-2007   #1 (mesaj-linki)
Cep Telefonu için Oyun, Tema ve Program İstekleri Cep Telefonu için Oyun, Tema ve Program İstekleri

Cep Telefonu için Oyun, Tema ve Program İstekleri

*

Son Düzenleyen kompetankedi; 27-07-2007 @ 18:49.
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 08-03-2007   #2 (mesaj-linki)
Cvp: Cep Telefonu için Oyun, Tema ve Program İstekleri Cvp: Cep Telefonu için Oyun, Tema ve Program İstekleri

Alıntı:
The_CuRSe adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Cep Telefonu için Oyun, Tema ve Program İstekleri

Konuyu ben de bir oyun isteğinde bulunmak için açtım:
Underground Asphhalt 2 diye bir araba oyunu arıyorum, hiç bir yerde yok.
Bulabilecek bir arkadaşım varsa şimdiden teşekkür ederim.
Saygılarımla
istekler belirtilirken hangi telefon modeli için oldugunuda belirtilirse yardımcı olmak kolaylaşır diye düşünüyorum .. Gerçekten güzel bir konu tebrikler...
Eski 08-03-2007   #3 (mesaj-linki)
Cvp: Cep Telefonu için Oyun, Tema ve Program İstekleri Cvp: Cep Telefonu için Oyun, Tema ve Program İstekleri

Alıntı:
BlueNighT adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
istekler belirtilirken hangi telefon modeli için oldugunuda belirtilirse yardımcı olmak kolaylaşır diye düşünüyorum .. Gerçekten güzel bir konu tebrikler...
İstiyen kendi telefon modelini yazar ve ne istediğini yazar larsa gereken yardım lar yapılacaktır ..
Eski 08-03-2007   #4 (mesaj-linki)

Sanırım istediğin Oyun bu İndir
Eski 10-03-2007   #5 (mesaj-linki)

6230i thema yapma programı varmı ?
link verirseniz sevinirim
şimdiden tşekkür ederim saygılar.
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
cep oyun, cep oyun download, cep oyunları download, cep telefonu oyunları download, cep telefonu temaları, cep tema, cep tema download, cep temaları download, telefon için oyun, telefon için oyunlar, telefon oyunları download, telefon tema, telefon temaları download, telefon teması, tema telefon,
Konu Araçları

Cep Telefonu için Oyun, Tema ve Program İstekleri Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Medya Haber NoRanynn Güncel Konular 896 2 Gün Önce 12:03
SCADA - İzleme, Kontrol ve Veri Toplama Sistemi ThinkerBeLL Internet/Bilgisayar Dünyası 1 25-03-2007 22:17
İngiliz Casusunun İtirafları (Özet) NoRaBeLL Müslümanlık/İslamiyet 1 21-01-2007 20:05
Ertuğrul Oğuz Fırat (Ertuğrul Oğuz Fırat Hakkında) BARIŞ Müzik tr 0 24-11-2006 23:53
MSN Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 1 15-02-2006 14:27
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 04:02Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.12131310 saniyede (68.90% PHP - 31.10% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR