| | #11 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Full Screen Caller (Nokia Cep Telefonu İçin) n70 de sorunsuz calısması lazım programın kurulum sırasında bır hata yapıyorsun ama bende anlamadım kurulum esnasında herseye oumlu cevap wer telefon ıcın guwenlı deıl yazısını falan herseye ewet deyıp kur eger boylede yapıyorsan benım bılgım buraya kadar 3 ytl ye telefoncuya yuklet ) | |
|
| | #12 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Full Screen Caller (Nokia Cep Telefonu İçin) Konu Düzenlendi linkler ve rar şifrelerinde sorunlar düzeltildi | |
|
| | #13 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Full Screen Caller (Nokia Cep Telefonu İçin)
kardeş benim tel 3230 ben bunu indirdim ama çalıştıramıyorum acil yardımına ihtiyacım var
| |
|
| | #14 (mesaj-linki) | |
merhabalar uzun süredir bu programı arıyordum ancak benim telefon nokia 6230i bu program bu telefonda çalışmıyor ( dosya desteklenmiyor diyor) çalışan bi program var mı | |
|
| | #15 (mesaj-linki) | |
6230 i içinde lütfen link verirmissiniz teşekkürler
| |
|
| | #16 (mesaj-linki) | |
N95 de uyumlumudur ![]() | |
|
| | #17 (mesaj-linki) | |
teşekkürler paylaşımın için
| |
|
| | #18 (mesaj-linki) | |
selam, full screen caller3.01 proramı yüklemesi desteklenmiyor diye uyarı veriyor. telefonum N73 acaba sorun nedir.
| |
|
| | #19 (mesaj-linki) | |
YA DST VERMİŞ OL POR?ŞİFRE İSTİYORRRR NEDEN AÇABA DOĞRU POR?YOOOK MU N73 NEDEN BU POR?ÇALIŞMIYOOOR DST YARDIM LÜTFEN Son Düzenleyen XHAKKI; 20-09-2008 @ 02:38. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #20 (mesaj-linki) | |
nerde bu program
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| caller, cep, full, nokia, screen, telefonu, İçin |
Full Screen Caller (Nokia Cep Telefonu İçin) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Nokia Telefonlar için Tema (Önizlemeli) | virtuecat | Cep Telefonları (Mobil Dünya) | 62 | 16-10-2009 23:46 |
| Nokia PC Suite | CrasHofCinneT | Cep Telefonları (Mobil Dünya) | 0 | 31-10-2008 23:28 |
| Power Screen Capture | virtuecat | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 0 | 13-10-2008 00:11 |
| Screen Swish v2.0 | ozti | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 2 | 05-08-2007 15:27 |
| Screen VidShot 2.1 | virtuecat | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 0 | 18-11-2006 00:01 |