Full Screen Caller (Nokia Cep Telefonu İçin) Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > Cep Telefonları (Mobil Dünya)
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 26-11-2005   #1 (mesaj-linki)
I3uz_KaLpLi - avatarı
Full Screen Caller (Nokia Cep Telefonu İçin)

Ne işe yaradığını bilmeyenler için. Sizi arayanların ekranda resimlerini tam boy olarak gösteriyor.(Dosyayı kontrol ettim sorunsuz çalışıyor.)

Rar Şifresi : msxlabs.com
Eklenmiş Dosyalar | Download-İndir-Yükle
Dosya Türü: rar Fscaller3.01.rar (75.5 KB, 1800 gösterim)

Son Düzenleyen BrookLyn; 21-05-2008 @ 22:34.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 22-08-2006   #2 (mesaj-linki)
virtuecat - avatarı
Cvp: Full Screen Caller (Nokia Cep Telefonu İçin)

son surumu buyurun
rar pass : msxlabs
Eklenmiş Dosyalar | Download-İndir-Yükle
Dosya Türü: rar fsc.rar (278.2 KB, 1904 gösterim)

Son Düzenleyen virtuecat; 22-10-2006 @ 00:13.
Eski 27-08-2006   #3 (mesaj-linki)
virtuecat - avatarı

leaderpasha adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
KArdeşim eline sağlık çok güzel şeyleri bizleri sunmuşsun tşk ederim. Ancak benim telefonum 6230 i bunda bu yukarda saydıklarının hespini kullanabiliyormuyum.
Birde ben bir özellik istiyorum ama size komik gelebilir. Ama yinede sizinle paylaşmak istiyorum.
Şimdi cep telefonumu birsisi aradığında bana çalıyor şu kişi arıyor desin ancak karşımdaki insana ulaşılamıyor desin. Ama ben bakmak istersem cevap verebileyim. böyle bişey varmı

dostum 6230i java tabanlı bır telefon buradakı programlam syımbıan işletım sıstemıne uygundur yanı sis uzantılı programları senın telefonun calıstırmaz syımbıan ışletim sıstemlı bır tel alırsan bu programlar calısır + ıstedıgın turde bır program zaten mevcut blacklist isimli
Eski 31-08-2006   #4 (mesaj-linki)
virtuecat - avatarı

darkpurple adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Slm. bu full screen caller progaramını bils. a indirdim ve cep telefonuna gönderdim ancak tel da açamıyorum bilinmeyen dosya biçimi diyo. ltf. yardım 6630 için

cep telefonuna nokia pc suite ıle gonderme bluetoht aracılıgı ıle .sis uzantısını gonder otomatık olarak onu mesajlara alır we kurulumu yaparsın pc suite sadece nokı yazılımlarını yukluyor gerı kanal ıcın hata werıyor
Eski 19-09-2006   #5 (mesaj-linki)
virtuecat - avatarı

necati1 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
nasıl teşekkür etsem azdır onlarca defa butür programları indirmiş fakat telofonuma kuramamıştım sürekli pcsuite ile yüklemeye çalışmıştım sayende yükledim gerçi daha denemedim ama daha önce arayanları küçük resimlerle görebiliyordum sanırım başkabir ayaryapmama gerek olmadan artık tüm arayanları tama ekran görebileceğim ben programı telefonda hafızakartına kurdum doğrumu yaptım bilmiyorum tekrar teşekkürler kolay gelsin

bu telefonlarda hafıza kartına yuklelmek en ıyısı cunku telfon hafızası kısıtlı oldugundan dolayı bosune yer ısgal etmıs olabılır benı tavsıyem elınızden geldıgınce telefon hafızasını kullanmamanızdır sonuc olrak hafıza kartını kullanmanız telefonun işlemı hızlandırır
Eski 20-09-2006   #6 (mesaj-linki)
virtuecat - avatarı

programı telefonumda aktif hale getiremedim yükleme tamam fakat arayanlar hala küçük resimlerde görünüyor menüden programa girdiğimde acticete - pictures - setting şeklinde seçenekler çıkıyor bunlardan hangisine girmek istersem misc be exit seçenekleri çıkıyor misc ye giriyorum register info - abaut -giteekle çıkıyor register infoya giriyorum bir seral var bir email orara hiç birşey yazmıyor bir de code var oradada 0 yazıyor code yazan yere bir kaç şey salladım ama hiçbir şey değişmedi programı nasıl çalışır duruma getirebilirm yardım edebilirseniz sevinirim diğer yazımadea hemen cevap yazdığınız için tekrar teşekkürler kolay gelsin

bir şey daha sormak istiyorum nokia nın bir türkçe reader programı sayesinde tümekranı saat mesaj menu yani telefonun tüm özelliklerini okumaya gerek olmadan kullanmayı sağlayan bir programı varmış bu programı full bir şeklilde bulma şansımız varmı eğer bulabilirsenz çok memnun olurum gerçekten bu programa ihtiyacımvar tekrar teşekkürederşm esenkalın

aktif etmen lazım programı sıfre olarak ıse kafana gore rakamlar yaz eger yıne sorun werıyorsa fs caller ın eskı surumunu kullan

fazla oldum ama birsorum daha var hafıza kartına yada telefona kayıt ettiğim bir programı orneğin full screen caller gibi nasıl silebiirim menüde seçenekler arasında sil gibi bir seçenek yok içerigünü beyenmediğm bir uygulama yada telfonda hiç kullanmadığım bir ozellik i kaldırmak istersem bunu nasıl yapacağım sorular biraz üstüste oldu kusura bakmayın

telefpn menüsünden yoneticiye girmen yeterli orada istedigin uygulamayı kaldırabılırsın
Eski 17-10-2006   #7 (mesaj-linki)
virtuecat - avatarı

murat_filoglu adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
YA BİRADER BEN BUNU KURAMADIM TELEFONA ZİPLİ ATTIM YİNE BİLİNMEYEN DOSYA BİÇİMİ DİYO NE YAPABİLİRİM

zip in icinden çıkar içinde .sis uzantılı dosya war onu telefona gonder
Eski 11-11-2006   #8 (mesaj-linki)
virtuecat - avatarı

umit23 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ben yükledim programi calistirirken yükleme hatasi cikiyor...
ne yapmam lazim yardimci olabilir misiniz???

programı kaldırıp tekrar yukle
Eski 11-11-2006   #9 (mesaj-linki)
umit23

virtuecat adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
programı kaldırıp tekrar yukle
dedigin gibi yaptim ama birsey degismedi...Yükleme güvenlik hatasi yaziyor...Yükleme yapilamiyor....
Simcik napcaz???
Eski 11-11-2006   #10 (mesaj-linki)
virtuecat - avatarı

umit23 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
dedigin gibi yaptim ama birsey degismedi...Yükleme güvenlik hatasi yaziyor...Yükleme yapilamiyor....
Simcik napcaz???

kurulumu nokia pc suite ile yapıyorsan hata werır bluetoht ıle sis dosyasını telefona gonder el ıle kurulum yap
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
Yok
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Full Screen Caller (Nokia Cep Telefonu İçin) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Nokia Telefonlar için Tema (Önizlemeli) virtuecat Cep Telefonları (Mobil Dünya) 62 16-10-2009 23:46
Nokia PC Suite CrasHofCinneT Cep Telefonları (Mobil Dünya) 0 31-10-2008 23:28
Power Screen Capture virtuecat Ücretsiz-Beta Yazılımlar 0 13-10-2008 00:11
Screen Swish v2.0 ozti Ücretsiz-Beta Yazılımlar 2 05-08-2007 15:27
Screen VidShot 2.1 virtuecat Ücretsiz-Beta Yazılımlar 0 18-11-2006 00:01