Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > Cep Telefonları (Mobil Dünya)
Sponsor Bağlantılar
Albert The Dog
5 kez oynandı
High School Mus...
36 kez oynandı
4 Elements
5 kez oynandı
Cute Kittens Ji...
32 kez oynandı
Peon
15 kez oynandı
3d Racing Craze
17 kez oynandı
Peter Pan Jigsa...
9 kez oynandı
The Ace Of Spad...
23 kez oynandı
Aladdin Jigsaw
4 kez oynandı
Michael Scofiel...
7 kez oynandı
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 26-11-2005   #1 (mesaj-linki)

Full Screen Caller (Nokia Cep Telefonu İçin)

Ne işe yaradığını bilmeyenler için. Sizi arayanların ekranda resimlerini tam boy olarak gösteriyor.(Dosyayı kontrol ettim sorunsuz çalışıyor.)

Rar Şifresi : msxlabs.com
Eklenmiş Dosyalar | Download, indir, yükle
Dosya Türü: rar Fscaller3.01.rar (75.5 KB, 735 gösterim)

Son Düzenleyen BrookLyn; 21-05-2008 @ 22:34.
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 22-08-2006   #2 (mesaj-linki)
Cvp: Full Screen Caller (Nokia Cep Telefonu İçin)

son surumu buyurun
rar pass : msxlabs
Eklenmiş Dosyalar | Download, indir, yükle
Dosya Türü: rar fsc.rar (278.2 KB, 1459 gösterim)

Son Düzenleyen virtuecat; 22-10-2006 @ 00:13.
Eski 27-08-2006   #3 (mesaj-linki)

Alıntı:
leaderpasha adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
KArdeşim eline sağlık çok güzel şeyleri bizleri sunmuşsun tşk ederim. Ancak benim telefonum 6230 i bunda bu yukarda saydıklarının hespini kullanabiliyormuyum.
Birde ben bir özellik istiyorum ama size komik gelebilir. Ama yinede sizinle paylaşmak istiyorum.
Şimdi cep telefonumu birsisi aradığında bana çalıyor şu kişi arıyor desin ancak karşımdaki insana ulaşılamıyor desin. Ama ben bakmak istersem cevap verebileyim. böyle bişey varmı

dostum 6230i java tabanlı bır telefon buradakı programlam syımbıan işletım sıstemıne uygundur yanı sis uzantılı programları senın telefonun calıstırmaz syımbıan ışletim sıstemlı bır tel alırsan bu programlar calısır + ıstedıgın turde bır program zaten mevcut blacklist isimli
Eski 31-08-2006   #4 (mesaj-linki)

Alıntı:
darkpurple adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Slm. bu full screen caller progaramını bils. a indirdim ve cep telefonuna gönderdim ancak tel da açamıyorum bilinmeyen dosya biçimi diyo. ltf. yardım 6630 için

cep telefonuna nokia pc suite ıle gonderme bluetoht aracılıgı ıle .sis uzantısını gonder otomatık olarak onu mesajlara alır we kurulumu yaparsın pc suite sadece nokı yazılımlarını yukluyor gerı kanal ıcın hata werıyor
Eski 19-09-2006   #5 (mesaj-linki)

Alıntı:
necati1 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
nasıl teşekkür etsem azdır onlarca defa butür programları indirmiş fakat telofonuma kuramamıştım sürekli pcsuite ile yüklemeye çalışmıştım sayende yükledim gerçi daha denemedim ama daha önce arayanları küçük resimlerle görebiliyordum sanırım başkabir ayaryapmama gerek olmadan artık tüm arayanları tama ekran görebileceğim ben programı telefonda hafızakartına kurdum doğrumu yaptım bilmiyorum tekrar teşekkürler kolay gelsin

bu telefonlarda hafıza kartına yuklelmek en ıyısı cunku telfon hafızası kısıtlı oldugundan dolayı bosune yer ısgal etmıs olabılır benı tavsıyem elınızden geldıgınce telefon hafızasını kullanmamanızdır sonuc olrak hafıza kartını kullanmanız telefonun işlemı hızlandırır
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
fc caller, fs caller, fscaller, fscaller download, fscaller full, fscaller son sürüm, full screen, full screen caller, fullscreen caller, screen caller,
Full Screen Caller (Nokia Cep Telefonu İçin) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Nokia Telefonlar İçin Tema (Önizlemeli) virtuecat Cep Telefonları (Mobil Dünya) 93 6 Gün Önce 17:33
Nokia PC Suite CrasHofCinneT Cep Telefonları (Mobil Dünya) 0 2 Hafta Önce 23:28
Power Screen Capture virtuecat Ücretsiz-Beta Yazılımlar 0 13-10-2008 00:11
Screen Swish v2.0 ozti Ücretsiz-Beta Yazılımlar 2 05-08-2007 15:27
Screen VidShot 2.1 virtuecat Ücretsiz-Beta Yazılımlar 0 18-11-2006 00:01
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 01:05Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.11517310 saniyede (66.26% PHP - 33.74% MySQL) 9 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR
Üye olmadan yeni konu açıp soru sorabilirsiniz