| | #1 (mesaj-linki) | |
| Full Screen Caller (Nokia Cep Telefonu İçin)
Ne işe yaradığını bilmeyenler için. Sizi arayanların ekranda resimlerini tam boy olarak gösteriyor.(Dosyayı kontrol ettim sorunsuz çalışıyor.) Rar Şifresi : msxlabs.com Son Düzenleyen BrookLyn; 21-05-2008 @ 22:34. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Full Screen Caller (Nokia Cep Telefonu İçin)![]() son surumu buyurun rar pass : msxlabs Son Düzenleyen virtuecat; 22-10-2006 @ 00:13. | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Full Screen Caller (Nokia Cep Telefonu İçin)dostum 6230i java tabanlı bır telefon buradakı programlam syımbıan işletım sıstemıne uygundur yanı sis uzantılı programları senın telefonun calıstırmaz syımbıan ışletim sıstemlı bır tel alırsan bu programlar calısır + ıstedıgın turde bır program zaten mevcut blacklist isimli | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: Full Screen Caller (Nokia Cep Telefonu İçin)
cep telefonuna nokia pc suite ıle gonderme bluetoht aracılıgı ıle .sis uzantısını gonder otomatık olarak onu mesajlara alır we kurulumu yaparsın pc suite sadece nokı yazılımlarını yukluyor gerı kanal ıcın hata werıyor | |||||
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Full Screen Caller (Nokia Cep Telefonu İçin)bu telefonlarda hafıza kartına yuklelmek en ıyısı cunku telfon hafızası kısıtlı oldugundan dolayı bosune yer ısgal etmıs olabılır benı tavsıyem elınızden geldıgınce telefon hafızasını kullanmamanızdır sonuc olrak hafıza kartını kullanmanız telefonun işlemı hızlandırır | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Full Screen Caller (Nokia Cep Telefonu İçin)aktif etmen lazım programı sıfre olarak ıse kafana gore rakamlar yaz eger yıne sorun werıyorsa fs caller ın eskı surumunu kullan telefpn menüsünden yoneticiye girmen yeterli orada istedigin uygulamayı kaldırabılırsın | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Full Screen Caller (Nokia Cep Telefonu İçin) | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
|
![]() |
| En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| fc caller, fs caller, fscaller, fscaller download, full screen caller, |
Full Screen Caller (Nokia Cep Telefonu İçin) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Nokia Telefonlar için Tema (Önizlemeli) | virtuecat | Cep Telefonları (Mobil Dünya) | 62 | 3 Hafta Önce 23:46 |
| Nokia PC Suite | CrasHofCinneT | Cep Telefonları (Mobil Dünya) | 0 | 31-10-2008 23:28 |
| Power Screen Capture | virtuecat | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 0 | 13-10-2008 00:11 |
| Screen Swish v2.0 | ozti | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 2 | 05-08-2007 15:27 |
| Screen VidShot 2.1 | virtuecat | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 0 | 18-11-2006 00:01 |