| | #6 (mesaj-linki) |
Cvp: Reset Nokia Security Code (Güvenlik Kodu Resetleme)
ben çoğu telefonda denedim aynı sonuç bütün güvenlik kodu kıran program yada siteler aynı sifreyi veriyo giriyorum ama olmuyor denediğim telefonlar 1110i 6230i 3100 ve 7373 bence daha güncel bi program lazım...
| |
|
| | #7 (mesaj-linki) |
arkadaşlar 6230i de denedim ancak güvenlik kodu değilde pin kodu olarak girdim..pin kodunda olumlu sonuc verdi ancak bizim istediğimiz program güvenlik kodu için gerekli.İlgililere duyurulur ...
| |
|
| | #8 (mesaj-linki) |
n-gage klasikte denedim oldu, Allah razı olsun kardeş çok yaşa...
| |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
Cvp: Reset Nokia Security Code (Guvenlik Kodu Resetleme) Alıntı:
ewet yani.... | ||
|
| | #10 (mesaj-linki) |
S.a abi benimde nokia 6101 telefon var.bende imei(seri) numaramı buldum yazıyorum.altta bir kod verior onu giriorum.ama Kodlama hatası diyor. Napmam lazım.. EMEĞE SAYGI | |
|
![]() |
Reset Nokia Security Code (Güvenlik Kodu Resetleme) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Nokia Oyun | virtuecat | Cep Telefonları (Mobil Dünya) | 41 | 2 Hafta Önce 13:22 |
| Cep Telefonunuz için Tema/Melodi/Video Klip/MP3/Wav | BlueNighT | Cep Telefonları (Mobil Dünya) | 20 | 2 Hafta Önce 12:40 |
| 11 Dilde Sesli Tatil Sözlüğü | BlueNighT | Cep Telefonları (Mobil Dünya) | 8 | 2 Hafta Önce 16:39 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||