Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > Cep Telefonları (Mobil Dünya)
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 08-08-2008   #11 (mesaj-linki)
Cvp: Reset Nokia Security Code (Güvenlik Kodu Resetleme)

Ben Nokia 6610 da denedim oldu. Teşekkürler
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 08-08-2008   #12 (mesaj-linki)

paylaşım için saol arkadşım
Eski 22-08-2008   #13 (mesaj-linki)

yav bende öle yapıyam olmi
bir cvp verin master code yazi yapiyam olmi allah rızası için yardım
Eski 22-08-2008   #14 (mesaj-linki)

Alıntı:
veysel63 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
yav bende öle yapıyam olmi
bir cvp verin master code yazi yapiyam olmi allah rızası için yardım

ben yapamadım daha doğru yaptım ama 'hatalı kod' diyor.. bence master code tel. kendi kodu oluyor tabi bunu daha önce değiştirip unutulursa veya tel. 2. el olursa faydası olmuyor.. farkı düşüncesi olan varsa buyursun

gene de teşekkürler
Eski 25-08-2008   #15 (mesaj-linki)

YA ARKADAŞLAR BENDE DE 6280 VAR NE YAPTIYSAM ÇALIŞMADI GHÜVENLİK KODUMU BİR TÜRLÜ SIFIRLIYAMADIM LÜTFEN YARDIM EDİN
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
7610 reset kodu, 7610 resetleme, generate code, nokia 1100 güvenlik kodu nasıl kırılır, nokia 7610 reset, nokia reset, nokia reset şifresi, nokia resetleme, nokıa reset kodu, nokıa resetleme,
Reset Nokia Security Code (Güvenlik Kodu Resetleme) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Nokia Oyun virtuecat Cep Telefonları (Mobil Dünya) 41 1 Hafta Önce 13:22
Cep Telefonunuz için Tema/Melodi/Video Klip/MP3/Wav BlueNighT Cep Telefonları (Mobil Dünya) 20 1 Hafta Önce 12:40
11 Dilde Sesli Tatil Sözlüğü BlueNighT Cep Telefonları (Mobil Dünya) 8 2 Hafta Önce 16:39
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 06:23Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.15577888 saniyede (50.83% PHP - 49.17% MySQL) 9 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR