| | #1 (mesaj-linki) | |
| Cep Telefonları için Katakana & Hiragana![]() ![]() Arkadaşlar Cep Telefonları için Katakana ve Hiragana Alfabe öğrenme programlarıdır Bu dosyalar cep telefonu içindir ve Java formatındadır S60 V2 cep telefonlarında çalışır. Rar dosyasında şifre yoktur dosyada iki ayrı program vardır, yani hiragana ayrı bir java dosyası Katakana ayrı bir dosyadır, ben sadece katakana öğrenmek istiyorum diyenler için sadece gerekli olan bir dosyayı yüklemeleri yeterlidir, diğeride aynı şekilde. Programlar bedavadır Crack Key Serial gibi şeyler yoktur. Download Link: RapidShare: Easy Filehosting Bu da hiragana ve Katakana bilginizi sınayabileceğiniz flash tabanlı bir site oyun şeklinde yapmışlar. internet sitesi : http://www.jekipedia.com/upload/nihongo/nihongo.swf | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Cep Telefonları için Katakana & Hiragana Kendi telefon modelinize uygun olan versiyonu bulup indirmek için bu siteye girin http://www.getjar.com/products/5023/KatakanaRecall ve download - select device yazan bölümden telefon modelinizi seçin, dosya pc ye iner ve telefonunuza bluetooth, usb ya da kart okuyucu ile hafıza kartına atıp kurabilirsiniz. benim bu konuyu açma nedenim japonca öğrenmek isteyen arkadaşlara yardımcı olmaktı ben 1 saattir uğraşoyorum ben bilmiyormuyum cep telefonu bölümü olduğunu da konuyu farklı yere açtım konunun eski yerine taşınmasını istiyorum. Son Düzenleyen rockhan; 14-03-2009 @ 03:36. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
Cep Telefonları için Katakana & Hiragana Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Ownskin - Cep Telefonları için Ücretsiz Temalar | HeliX | Cep Telefonları (Mobil Dünya) | 5 | 1 Gün Önce 21:55 |
| Hiragana & Katakana | NeutralizeR | Japon Dili ve Edebiyatı | 35 | 01-09-2009 18:01 |
| Cep Telefonları için Linkler | lionhead | Cep Telefonları (Mobil Dünya) | 12 | 26-08-2009 17:56 |
| Bilgisayarınız için Japonca Yazı Tipleri (Hiragana, Katakana, Kanji) | bluetooth212 | Japon Dili ve Edebiyatı | 15 | 04-04-2009 15:53 |
| Cep Telefonları için Mavi Karanlık Temalar | MMDMR | Cep Telefonları (Mobil Dünya) | 1 | 06-02-2009 13:04 |