Cep Telefonları için Katakana & Hiragana Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > Cep Telefonları (Mobil Dünya)
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 14-03-2009   #1 (mesaj-linki)
rockhan - avatarı
Cep Telefonları için Katakana & Hiragana

Arkadaşlar Cep Telefonları için Katakana ve Hiragana Alfabe öğrenme programlarıdır
Bu dosyalar cep telefonu içindir ve Java formatındadır S60 V2 cep telefonlarında çalışır.

Rar dosyasında şifre yoktur dosyada iki ayrı program vardır,
yani hiragana ayrı bir java dosyası Katakana ayrı bir dosyadır,
ben sadece katakana öğrenmek istiyorum diyenler için sadece gerekli olan bir dosyayı yüklemeleri yeterlidir, diğeride aynı şekilde.

Programlar bedavadır Crack Key Serial gibi şeyler yoktur.

Download Link: RapidShare: Easy Filehosting

Bu da hiragana ve Katakana bilginizi sınayabileceğiniz flash tabanlı bir site
oyun şeklinde yapmışlar.
internet sitesi : http://www.jekipedia.com/upload/nihongo/nihongo.swf
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 14-03-2009   #2 (mesaj-linki)
rockhan - avatarı
Cvp: Cep Telefonları için Katakana & Hiragana

Kendi telefon modelinize uygun olan versiyonu bulup indirmek için bu siteye girin

http://www.getjar.com/products/5023/KatakanaRecall

ve download - select device yazan bölümden telefon modelinizi seçin, dosya pc ye iner
ve telefonunuza bluetooth, usb ya da kart okuyucu ile hafıza kartına atıp kurabilirsiniz.

benim bu konuyu açma nedenim japonca öğrenmek isteyen arkadaşlara yardımcı olmaktı ben 1 saattir uğraşoyorum ben bilmiyormuyum cep telefonu bölümü olduğunu da konuyu farklı yere açtım konunun eski yerine taşınmasını istiyorum.

Son Düzenleyen rockhan; 14-03-2009 @ 03:36. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
Yok
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Cep Telefonları için Katakana & Hiragana Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Ownskin - Cep Telefonları için Ücretsiz Temalar HeliX Cep Telefonları (Mobil Dünya) 5 1 Gün Önce 21:55
Hiragana & Katakana NeutralizeR Japon Dili ve Edebiyatı 35 01-09-2009 18:01
Cep Telefonları için Linkler lionhead Cep Telefonları (Mobil Dünya) 12 26-08-2009 17:56
Bilgisayarınız için Japonca Yazı Tipleri (Hiragana, Katakana, Kanji) bluetooth212 Japon Dili ve Edebiyatı 15 04-04-2009 15:53
Cep Telefonları için Mavi Karanlık Temalar MMDMR Cep Telefonları (Mobil Dünya) 1 06-02-2009 13:04