Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > Cep Telefonları (Mobil Dünya)
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 11-04-2007   #1 (mesaj-linki)
CommWarrior ve Cabir Virüsü için Program CommWarrior ve Cabir Virüsü için Program

arkadaşlar telefonuzdaki Commvarrior (yeşil virüs) ve Cabir virüslerine son.
ben kendim denedim kesin sonuç veriyorr.

MPulze. Mobile solutions for your life. adresinden alıntıdır.
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 25-03-2008   #2 (mesaj-linki)
Cvp: CommWarrior ve Cabir Virüsü için Program Cvp: CommWarrior ve Cabir Virüsü için Program

saol dostum bu virüs beni deli etti umarım işe yarar...
Eski 10-04-2008   #3 (mesaj-linki)
Cvp: CommWarrior ve Cabir Virüsü için Program Cvp: CommWarrior ve Cabir Virüsü için Program

teşekürler
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
cabir virusu, cabir virüs, cabir virüs programı, cabir virüs programı indir, cabir virüsü, cep commvarrior virüs programı, cep için commwarrior virüsü, commwarrior, commwarrior programi, commwarrior programı, commwarrior virus, commwarrior virus programı, commwarrior virüsü, virüs commwarrior, yeşil virüs,
Konu Araçları

CommWarrior ve Cabir Virüsü için Program Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
İyi Bir Bilgisayar Operatörü Nasıl Olur? NoRanynn PC/Internet Teknik Destek 38 19-07-2008 11:11
Truva Savaşı ThinkerBeLL Tarih 8 10-05-2008 01:49
Osmanlılar'da Teknoloji Mystic@L Osmanlı İmparatorluğu 43 21-07-2007 15:53
Ertuğrul Oğuz Fırat (Ertuğrul Oğuz Fırat Hakkında) BARIŞ Müzik tr 0 24-11-2006 23:53
Windows Live Messenger - Live Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular RasqutiN MSN Teknik Destek/Bilgiler 3 03-08-2006 19:40
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 00:33Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.30171800 saniyede (39.44% PHP - 60.56% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR