Türkçe Symbian Programlar Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > Cep Telefonları (Mobil Dünya)
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 14-03-2009   #11 (mesaj-linki)
Cvp: Türkçe Symbian Programlar

elınıze saglıkta bide mp3 u zil sesi yapma programı lazım bana
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 11-04-2009   #12 (mesaj-linki)
mendenn - avatarı

1.sayfadaki:
arsiv9 ait link:
http%3A%2F%2Frapidshare.com%2Ffiles%2F38685071%2Farsiv9.rar

PhotoSpin.v1.0.S60.Full.Turkish.SymbianOS
PhotoBase.v2.0.S60.Full.Turkish.SymbianOS
PhotoRite.5.18.S60.Full.Turkish.SymbianOS

2. sayfadaki:
SimWatcher.v1.0.S60.Full.Turkish.SymbianOS

UltraMP3.v1.52.s60.Full.Turkish.SymbianOS

konulara ait linkler ölü güncellenir ise süper olacak.... kolay gelsin...
Eski 01-05-2009   #13 (mesaj-linki)

guzel bir site
Eski 12-06-2009   #14 (mesaj-linki)
FisTiK - avatarı

Arkadaşlar buraya ekleyen paylaşan tüm arkadaşlara çok teşekküler fakat ben bunu nasıl kurabilirim bana baştan anlatmanız mümkünmü n95 var elimde fakat dosyayı yükleme kabul etmiyor desteklenmeyen dosya sis uyarısı veriyor yüklendiğini biliyorum fakat gittiğim yol yanlış büyük ihtimalle eksik bişey var kuramıyorum lütfen yardımcı olurmusunuz
Eski 12-06-2009   #15 (mesaj-linki)
Rower - avatarı

FisTiK adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Arkadaşlar buraya ekleyen paylaşan tüm arkadaşlara çok teşekküler fakat ben bunu nasıl kurabilirim bana baştan anlatmanız mümkünmü n95 var elimde fakat dosyayı yükleme kabul etmiyor desteklenmeyen dosya sis uyarısı veriyor yüklendiğini biliyorum fakat gittiğim yol yanlış büyük ihtimalle eksik bişey var kuramıyorum lütfen yardımcı olurmusunuz

N95 3rd sisx ve jarları çalıştırabilir bu programların çoğu symbian v2 versyonu yani 6600 7610 N70 N72 gibi telefonlarla uyumludur.
Telefonunuzla uyumlu olan symbian v3 versiyon sisx ve jar uzantılı programları deneyin.
Eski 12-06-2009   #16 (mesaj-linki)
FisTiK - avatarı

Ama ben bulamıyorum farkındayım versiyonundan oldugunun hangı program oldugu onemlı degıl bana numara engelleme programı lazım ama bulamadım
Eski 12-06-2009   #17 (mesaj-linki)
Rower - avatarı

FisTiK adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Ama ben bulamıyorum farkındayım versiyonundan oldugunun hangı program oldugu onemlı degıl bana numara engelleme programı lazım ama bulamadım
N95 İle uyumlu bir kaç program ekliyorum belki işinize yarayabilir.

Media safe v 2.0.8. unsigned türkçe

Galerideki size özel Sesleri , Resimleri , Notlar ve Videoları şifreleyip gizleyebileceğiniz bir program!!

İndirmek İçin Tıklayın

Skin color Temaların adını ve yazı renklerini değiştirebileceğiniz harika ötesi bir program

İndir

X-PLore TeLefon İçin TasarLanmış en iyi dosya yöneticisidir... Sadece dosya seçmek kopLaLamak için değiL Müzik dinLeme, Video İzLeme, SıkıştırıLmış Dosya açma, ExceL dOsyası açma, Pdf Dosyası açma vs. vs.. SaymakLa bitmez...

İndir

POWER MP3 EN SON VERSİYONU..

PowerMP3 yüksek kalite olarak en popüler ses formatlarını destekleyen müzik çalar ve tamamen özelleştirilebilir

Özellikler:

- En popüler ses formatları (MP3, OGG, AAC, MP4) Mood, derecelendirme ile - Zengin müzik kütüphanesi, çalma listeleri ve klasörleri
- Albüm Internete arama
- Görselleştirme etkileri - grafik spektrum analiser
- Dar entegrasyon: telefon tuşu kısayolları Durum simge ile erişim
- Tam olarak özelleştirilebilir Skins
- Ekolayzer desteği
- Ahizesiz çalma kontrolü
- Uyku zamanlayıcı

İndir

Mojos Studios PhotoInbox

Alınan mesajlara tam ekran Fotoğraf atayabileceğiniz bir uygulamadır.

İndir

Smart Settings v2.10 Unsigned Türkçe
Cihazınızın bekleme ekranında sağ veya sol seçim tuşuna menü oluşturabilmek ve uygulamalara kolayca erişimi sağlamak için tasarlanmış bir program.

Kayıt Kodu: 00000
İndir

Epocware Handy Blacklist v3.02 S60v3 SymbianOS9.1( Arama Engelleme programi )

Gerçek zamanlı arama engelleme uygulamasıdır...

Gelen bir çağrıyı kara listede ise daha telefonunuza düşmeden engelleyebilecek kadar hızlandırılmış bu sürümde sanki mikrosaniyeler ile yarışılıyor...

Bir arama aldığınızda (kara listeye aldığınız numaralar tarafından) karşı taraf sürekli meşgul tonu duyacaktır...

İsterseniz sizin belirlediğiniz numaralar haricinde kim ararsa arasın meşgul olduğunuzu da gösterebilirsiniz (White Lİst)

Engellemek istediğiniz numaraları tek tek seçmek yerine telefonunuzda iş arkadaşları-Aile vs vs gibi gruplar oluşturduysanız bu gruplardan istediğinizi seçerek direk o grup üyelerini kolayca engellersiniz...

Uygulama küçük boyutu telefon ile hafızanızı asla yormuyor bi o kadar da profesyonel bir uygulamadır...
Kullanım :

Bir grup seçin ve işaretleyin daha sonra Activate/Deactivate deyin ...
Eğer Activate demeyi unutursanız çağrılarınız süzgeçten geçmeden gelmeye devam edecektir...

2 çeşit engelleme yapabilirsiniz;

1- White List : Rehberinizden size ulaşmasında sakınca görmediğiniz numaraları seçin buraya ekleyin ve Activate deyin artık sizi bu numaralar dışında kimse rahatsız edemez..

2- Black List : İstemediğiniz herkesin numarasını buraya girin Activate deyin sadecece buraya girdiğiniz numaralar sizi arayamaz diğer tüm çağrılar kabul edilir...

Uygulama ile istediğiniz bir saatten sonra çağrı almayı engelleyebilirsiniz örneğin 23:00 den sonra aile grubu dışındaki kişilerden çağrı almak istemeyebilirsiniz...

Ya da saat 09:00 dan itibaren sadece iş çağrılarını kabul edip diğerlerini engelleyebilirsiniz...

Uygulama ile isterseniz Çağrı Yönlendirme yaparak kara listeye aldığınız kişiler tarafından arandığınızda istediğiniz bir numaraya otomatik yönlendirme yapabilirsiniz örneğin telesekreterinize yönlendirin kişi sizi aradığında mesajını bıraksın ve siz müsait olduğunuzda ona geri dönün...

İstediğiniz zaman da Menü den sizi kimlerin aradığını ve kimlerin geri çevrildiğini görebilirsiniz...

İndirmek İçin Tıklayın

Killer mobile Total Recall S60 3rd v 3.0
Arama Ses-Kayıt Uygulamasının Tamamen Yenilenmiş Ve Geliştirilmiş Yeni Sürümüdür. Görüşmelerinizi Kayıt Eder

İndir

Türkçe Dili İndir

Eski 27-09-2009   #18 (mesaj-linki)

usta senden bi isteğim var arayanı tam ekran gösterme olarak eklediklerin benim n70 de çalışmadı yada senden şunu isteyim ncaller ı nasıl kullanıcaz bende beyaz ekran çıkıyo sonra bişi olmuyo ben bi tuşa basınca açılsın mı diyo evet yada hayır ikinide dedimmi pro dan çıkıyo
Eski 29-09-2009   #19 (mesaj-linki)

bu link çalışmıyor yardımcı olabilirmisin
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
programlar, symbian, türkçe
powermp3 v1 02 turkce download,
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Türkçe Symbian Programlar Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Hareketli Temalar Symbian 9.1 (S60 3rd) ttarumar Cep Telefonları (Mobil Dünya) 10 1 Hafta Önce 03:21
Symbian Programları Sözlüğü duygu41 Cep Telefonları (Mobil Dünya) 5 29-07-2009 19:54
Symbian Program Arşivi virtuecat Cep Telefonları (Mobil Dünya) 46 29-04-2009 19:59
MSN Icon Programları kompetankedi MSN İfadeleri (Emoticons) 11 28-04-2008 18:05
Symbian 60 Series Applications blueasky Cep Telefonları (Mobil Dünya) 4 28-06-2007 11:50