| | #6 (mesaj-linki) |
Cvp: Türkçe Symbian Programlar
bu sayfayı hazırlayan arkadaşa cok tşk.ler ellerine saglık | |
|
| | #7 (mesaj-linki) |
Çok teşekkürler
| |
|
| | #8 (mesaj-linki) |
Bir sey sormak istiyorum Sayfayı hazırlayan arkadasa N90'ım var silinmiş video rörüntülerini geri alabilirmiyim yanlız hafıza kartında değil hafıza kartında olanları aldım cihaz içersindeki verileri kurtarabilirmiyim olabildiği söyleniyor ama yeterli bir açıklama bulamadım aydınlatırsan sevinirim
| |
|
| | #9 (mesaj-linki) |
NE YAPTIN SEN ARKADASIM YAW.koparmısın kendini eline saglık
| |
|
| | #10 (mesaj-linki) |
hazırlayan arkadasa tesekkür ediyorum gercekten programlar telefonda olması gereken programlar...eline emegine saglık dewamını bekliyoruz...
| |
|
![]() |
| Konu Araçları | |
Türkçe Symbian Programlar Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Program Arşivi - Tüm Programlar | D.a.w.N | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 65 | 2 Hafta Önce 09:59 |
| Güncel Programlar | ceceydeniz | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 6 | 29-06-2007 02:30 |
| MyProcMan/Ctrl+Alt+Del Kombinasyonu ile Gördüğümüz Programlar Hakkında Ne Biliyoruz? | ozti | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 3 | 11-05-2007 23:23 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||