Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > Cep Telefonları (Mobil Dünya)
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 15-08-2007   #11 (mesaj-linki)
dty61
Cvp: Türkçe Symbian Programlar

ben sitede yeniym pek bişe bilmiyorum da bu programlar N73 de çalışıyormu? ben indirdiklerimi yükleyemedim de desteklemediğini söylüyor devamlı
symbian bir java programı demi? bende de o var sanırım kullanım klavuzunda öyle yazıyor ama neden desteklemiyor anlamıyorum
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 24-08-2007   #12 (mesaj-linki)
flax684

tum emegigecenlerin elerine saglık ve iyi calışmrlar yeni telefon programları beklıyorum saygılar tum dostlara..........................................................
Eski 26-08-2007   #13 (mesaj-linki)

saol dene yelim fakat telefon modellerini biraz daha acarsan sevinirim
Eski 01-09-2007   #14 (mesaj-linki)

arkadaşlar bunların çoğunu ,indiremedim upload olmamış.
Eski 01-09-2007   #15 (mesaj-linki)
diren_5531

KARDEŞ ALLAH SENDEN RAZI OLSUN EMEGİN ÇOOKKKK HARIKA AMA SENDEN BİR RİCAM VAR BU PROGRAMLARI HEPSİNİ TEK LİNK EDİP MAİL ADRESİME YOLLARMISIN XXXX@XXX.COM allah senden razı olsun

Son Düzenleyen Hi-LaL; 15-10-2007 @ 14:49. Sebep: Forumumuzda açıktan MSN adresi vermek kural dışıdır.
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
n73 için türkçe programlar, n73 symbian programlar, n73 türkce programlar, n73 türkçe programlar, n73 türkçe yazılım, n73 ücresiz symbian program, nokia n73 türkçe program, simbian programlar, symbian n73, türkçe symbian programlar,
Türkçe Symbian Programlar Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Program Arşivi - Tüm Programlar D.a.w.N Ücretsiz-Beta Yazılımlar 65 21-08-2008 09:59
Güncel Programlar ceceydeniz Ücretsiz-Beta Yazılımlar 6 29-06-2007 02:30
MyProcMan/Ctrl+Alt+Del Kombinasyonu ile Gördüğümüz Programlar Hakkında Ne Biliyoruz? ozti Ücretsiz-Beta Yazılımlar 3 11-05-2007 23:23
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 06:22Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.16360593 saniyede (64.23% PHP - 35.77% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR