Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > Cep Telefonları (Mobil Dünya)
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 14-10-2007   #21 (mesaj-linki)
Buzmavisi
Cvp: Türkçe Symbian Programlar Cvp: Türkçe Symbian Programlar

ellerinize emeğinize sağlık çok teşekkürler
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 16-10-2007   #22 (mesaj-linki)

bunlar bi işe yaramıo
Eski 18-10-2007   #23 (mesaj-linki)
Buzmavisi

hayırdır arkadaşım neden yaramıyor aklına takılan bişey varsa yardımcı olabilirim bu programlar s60 destekleyen 6600, yada 7610 gibi telefonlarda geçerlidir saygılar
Eski 31-10-2007   #24 (mesaj-linki)

BU PROGRAMLAR N95 DE ÇALIŞMIYORLAR ARKADAŞIM
Eski 20-11-2007   #25 (mesaj-linki)

ARKADALAR FLASH LTE YKLEDM ALLAH RAZI OLSUN AMA YALNIZ RESMLER EKRAN KORUYUCU YAPAMIYORUM SADECE FLASH LTE DA GREBLYORUM BUNUN N BANA YARDIMCI OLUN..FLASH RESMLER EKRAN KORUYUCU YAPMAK STYORUM..
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
ekran koruyucusu yapma 7610, n95 ekran koruyucu, n95 ekran koruyucu programlari, n95 icin programlar, n95 için program, n95 için programlar, n95 programlar, n95 programlari, n95 programları, n95 symbian program, n95 symbian programlar, n95 symbian programları, n95+symbian program, symbian n95 programlar, symbian programları n95,
Konu Araçları

Türkçe Symbian Programlar Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Program Arşivi - Tüm Programlar D.a.w.N Ücretsiz-Beta Yazılımlar 65 2 Hafta Önce 09:59
Güncel Programlar ceceydeniz Ücretsiz-Beta Yazılımlar 6 29-06-2007 02:30
MyProcMan/Ctrl+Alt+Del Kombinasyonu ile Gördüğümüz Programlar Hakkında Ne Biliyoruz? ozti Ücretsiz-Beta Yazılımlar 3 11-05-2007 23:23
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 00:17Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.09259391 saniyede (63.35% PHP - 36.65% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR