Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > Cep Telefonları (Mobil Dünya)
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 03-05-2008   #41 (mesaj-linki)

Cvp: Türkçe Symbian Programlar

saol emeğe saygı sonsuz dur paylasım için tskler
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 03-05-2008   #42 (mesaj-linki)

Alıntı:
xphoenixx adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ya bu dosyaları rapidshare den alırken bana 6-7 tane karakter gösteriyo ne yapmam gerek bir yardım lütfen!!!!
Üstünde kedi resmi olan 4 harfi sırayla yaz
Eski 20-05-2008   #43 (mesaj-linki)

eline sağlık
Eski 27-05-2008   #44 (mesaj-linki)

ne kadar alcaksiniz ya hic bir program kurulmadigi gibi sadece baska bir sitenin reklami dolu senin siten basina calinsin sahtekar adam
Eski 01-06-2008   #45 (mesaj-linki)

Alıntı:
akrod adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
arkadaşım eline yüreğine sağlıkta bu programlar hangi telefon da çalışıyor.benimkinde sony ericcson k750 i de çalışmadı yada ben çalıştıramadım
kardeş senin teli desteklemez.bu programlar symbian..
Cevap Yeni Konu Aç
Türkçe Symbian Programlar Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Symbian Program Arşivi virtuecat Cep Telefonları (Mobil Dünya) 37 1 Gün Önce 20:53
MSN Icon Programları kompetankedi MSN İfadeleri (Emoticons) 12 03-06-2008 17:41
Hareketli Temalar Symbian 9.1 (S60 3rd) ttarumar Cep Telefonları (Mobil Dünya) 4 31-05-2008 04:13
Symbian Programları Sözlüğü duygu41 Cep Telefonları (Mobil Dünya) 1 24-11-2007 00:09
Symbian 60 Series Applications blueasky Cep Telefonları (Mobil Dünya) 4 28-06-2007 11:50
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 00:06Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.11393499 saniyede (69.29% PHP - 30.71% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR
Üye olmadan yeni konu açıp soru sorabilirsiniz