| | #1 (mesaj-linki) | |
| Cepten Bedava TV Seyredin (Telsim için)
evet arkadaşlar cepten bedavaya TV izlemek ister misiniz? Öncelikle hattınızın telsim olması gerekiyor!!! Sonra şu adımları takip edin: http://217.31.233.18:8080/index.wml bu adresi telefonunuzun servisler kısmına yazıp kaydedin bu adresten tv baglanabilirsiniz şimdi bedava ama yapmanız gereken bi ayar var mesala önce 7070 MMS yazp gönderin gelen ayarı kaydedin sonrada real one playere girip ayarlar menusunden baglantı ayarlarından yakın kopyaya hayır deyin şebeke bölümüne gelip varsayılan erişim noktası Telsim_MMS onaylayın çevirimiçi süreyi sınırsız baglatı zaman aşımı 60 sn. sunucu zaman aşımı 40sn. en düşük UDP bagl. nk.6970 en yüksek UDP bağl.nk. 32000 bu ayarlar olduktan sonra telefonunuzun servisler kısmına girin az önce yazdığınız http://217.31.233.18:8080/index.wml linke tıklayın oradan takılın iyi seyirler... | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Cepten bedava TV seyredin (Telsim için)
tıkladıkta ona ne ile bağlancaz telsim mms ile kardeş bana sölermisin
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
kardeş o işlemleri yapıp linke tıklayınca şöyle bir uyarı geliyor:paket veri: paket veri yok şebeke.şebeke hizmetlerini kontrol edin .acaba eksik olan nokta nedir.yazarsan sevinirim
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
slm abi bu verdiğin linki bulamıyor...! cevabını bekliyorum tesekkürler | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
sanırım link bozuk
| |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
virus olabilir | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Cepten bedava TV seyredin (Telsim için) Ben normalini cep telefonu bölümüne vericem bakabilirsiniz | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
ÜSTAT LİNG BOZUK Bİ BAKSAN TŞK
| |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
saolll kardeş işe yaradıı süper bişey bu ayrıca hava durumunu falanda gösteriyor... teşekkürler...
| |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
hey dostum bunları yaptım ama olmuyor sence neden acaba
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
| cepten bedava internet, cepten bedava tv izleme, telsimden bedava televizyon izlemek, |
Cepten Bedava TV Seyredin (Telsim için) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Günün Bedava Yazılımı | c0lin | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 53 | 1 Hafta Önce 11:46 |
| Turbo MSN v1.92 - Cepten Messenger (Türkçe) | virtuecat | Cep Telefonları (Mobil Dünya) | 47 | 3 Hafta Önce 22:14 |
| Günün Bedava Oyunu | c0lin | Bilgisayar (PC) Oyunları | 12 | 12-11-2008 11:40 |
| Vatan için Bayrak için | BARIŞ | Resimlerle/Fotoğraflarla Türkiye | 2 | 01-02-2008 15:24 |
| Eiffel / Eiffel Kulesi'nden Bütün Paris'i Seyredin | ozti | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 0 | 25-05-2006 13:43 |