Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > Cep Telefonları (Mobil Dünya)
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 13-07-2007   #21 (mesaj-linki)
Cvp: Cep Telefonunda MSN Programları (Cepte Msn) Cvp: Cep Telefonunda MSN Programları (Cepte Msn)

Sorrow arkadaşım verdiğin SonyEricsson p800 msn yükledim internet ayarlarını yapamadım kaç haftadır . birazz yardımcı olurmusun yada başka bilen arkadaş warsa bişeler yazarsa sevinirim .. telefoncularla uğraştırmayın beni plss !!!!!

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 23-07-2007   #22 (mesaj-linki)
tushcirap
Cvp: Cep Telefonunda MSN Programları (Cepte Msn) Cvp: Cep Telefonunda MSN Programları (Cepte Msn)

ben windows live messenger kullanıyorum hattım avea dedıgınız ayarları yaptım fakat connecting to server failed,please try later diye bi uyarı veriyo ve bağlantıyı kesiyo neden olabılır????? yardım edersenız cok guzel olur sımdıden tesekkurler
Eski 02-08-2007   #23 (mesaj-linki)
cursed_pesimist

Alıntı:
moron adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
n72 ye yüklüyorum ama telefonumda bulamıyorum msn i eğer bi bilgi verirseniz sevini
rim:d

mrb kardeşm bende n 72 kuLLanıoum kısace sna bi anlatiimm

proqramı yükLe bilqisayrıma qir
nokia phone browser oLucak ona tıkLa
ardından snn teLiN adı qeLicek onu Aç
kendine ait hafıza kartına qir oraya yapıştır

telden de araçLara qir dosya yöneticisi ordan da teLine yükLe =)

====biLqisi oLmayanLar içindir...! ====
Eski 16-08-2007   #24 (mesaj-linki)
dty61

ben bunları yaptım ama yine de bağlantı kesiliyor bende N 73 var yeni aldım vede biyerleri eksik yapıyorum sanırım

Son Düzenleyen NeutralizeR; 07-09-2007 @ 02:07.
Eski 15-09-2007   #25 (mesaj-linki)
esss

6280e uyan bi cep msn yokmu
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
cebe msn yukle, cebe msn yükle, cebe msn yükleme, cep telefona msn yükle, cep telefona msn yükleme, cep telefonuna msn yukleme, cep telefonuna msn yükle, cep telefonuna msn yüklemek, cepte msn yukle, cepte msn yükleme, msn yükle cep telefonuna, telefona msn yukleme, telefona msn yükle, telefona msn yükleme, telefonuna msn yükle,
Konu Araçları

Cep Telefonunda MSN Programları (Cepte Msn) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Blue Blood MSN Teknik Destek/Bilgiler 3865 1 Saat Önce 23:22
MSN Messenger Hata Kodları ve Çözümleri BrookLyn MSN Teknik Destek/Bilgiler 145 3 Gün Önce 12:33
Nick ve Nick Çeşitleri ekaraot Diğer MSN Messenger İçerikleri 162 1 Hafta Önce 22:15
MSN Smiley-Emoticon Süslemeli Yazılar aorgun MSN İfadeleri (Emoticons) 49 09-07-2008 21:46
MSN Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 1 15-02-2006 14:27
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 00:30Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.16146708 saniyede (71.96% PHP - 28.04% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR