| | #1 (mesaj-linki) | |
| Mobiola Webcam v1.04 OS9.1 (Usb - Bluetooth)![]() Büyük Resim İçin Mobiola Webcam v1.04 OS9.1 / usb Bu Program İle Cep Telefonunuz İle Usb Kablo Aracılığı İle Bilgisayarınız ile Telefonunuz arasında Baglantı Kurup Telefonunuzu Webcam Olarak Kullanabilirsiniz Dosyanın İçinden Çıkacak Olan .exe Dosyasını Bilgisayarınıza Kurun .sis Dosyasını ise Telefonunuza Kurun Desteklenen Modeller : Nokia 3250, 5500, E50, E60, E61, E62, E70 N71, N73, N75, N80, N83, N91, N92, N93, N95 Mobiola Webcam v1.04 OS9.1 / bluetooth Bu Program İle Cep Telefonunuz İle bluetooth Aracılığı İle Bilgisayarınız ile Telefonunuz arasında Baglantı Kurup Telefonunuzu Webcam Olarak Kullanabilirsiniz Dosyanın İçinden Çıkacak Olan .exe Dosyasını Bilgisayarınıza Kurun .sis Dosyasını ise Telefonunuza Kurun Desteklenen Modeller : Nokia 3250, 5500, E50, E60, E61, E62, E70 N71, N73, N75, N80, N83, N91, N92, N93, N95 Sertifika Sorunu Yaşıyan Arkadaşlar webcam ekini indirip kullanabilirler Son Düzenleyen virtuecat; 01-10-2007 @ 20:49. Sebep: yeni dosya eklendi | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Mobiola Webcam v1.04 OS9.1 (Usb - Bluetooth)
yeni surümü eklendi sistem hatası alanlar webcam ekını kullanabılırler
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
arkadaslar direk webcam zir dosyasını indirin n73 ü olanlar pc ye kurun telefona kurun usb ile baglayın pc den programı calıstırn port olarak com3 ü secin yoksa olmuo bn ole yaptım msn bile cam actım..snra msn e girin araclar görüntü ve ses ten ileri ileri diin sen sonunda mobiola webcam source dein ve son a tıklayın oldu sana webcam ![]() teşk kardes program için..
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |||||||||||||||||||||||||||||||||
| Warelex Mobiola Webcam v2.5.8 for S60 3rd Edition - Telefonu Webcam Olarak Kullanın
Alternatif olarak... Warelex Mobiola Webcam v2.5.8 for S60 3rd Edition - Telefonu Webcam Olarak Kullanın Cep Telefonu: ![]() Bilgisayar Programının Görünüşü: Main Functionality : Transforms your mobile phone into high-quality PC webcam. Works through USB or Bluetooth. NEW!!! Screen Capture functionality, when device screen can be demonstrated on PC real-time. Works with Skype, Yahoo, YouTube, MSN, AOL IM, ICQ and many others. Compatible with Nokia S60, UIQ, Windows Mobile 5 and 6, J2ME devices Very simple to install and configure. Özellikleri: Skype, Yahoo, YouTube, MSN, AOL IM, ICQ da webcam olarak kullanabilirsiniz.Ayrıca ekran resmi çekmenizde mümkün.USB veya Bluetooth üzerinden telefonunuza bağlanır. Kurulumu: 1. Dosyadaki mobiola_webcam_2_5_8_wl_s60.exe yi kurun. 2.Daha sonra kurulan programın dosya klasörüne girin.(C:\Program Files\Mobiola Web Camera 2 for S60 3rd Edition) 3.Yama.exe dosyasını bu klasör içine atın. 4.Yama.exe yi çalıştırın ve en alt soldaki P yazan butona basın..Bunu yaparken kurduğunuz program kesinlikle kapalı kalmalı.. 5.webcam_s60_v_2_5.sisx dosyasını telefonunuza kurun. 6.Bilgisayara programınızı açın ve cep telefonunuzun uygulamalar menüsüne girerek programı çalıştırın.. 7.Bilgisayar programı üzerinden nerden bağlantı yapacağınızı seçerek görüntüyü o yönde alabilirsiniz.. | |||||||||||||||||||||||||||||||||
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
Abiii aynen bendede Timeout dior yaaa sebebini Bilen yoq mu ya | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
dogru durust calısan bı program bulamayacakmıyız ellı tane forum sayfasına uye oldum bı tane adam gıbı lınk yok hepsı kırık yada dosya demo
| |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Mobiola Webcam v1.04 OS9.1 (Usb - Bluetooth) | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
ben bu mobiolayi indirdim yanliz msnimi bozdu.. daha acamiorum msni.. task manager da msn calisiyor gönüyor yanliz displayde msn acilmiyor.. bide bi kac kez acabildim msn'i orda mobiolayi silmis oldugum halde webcam sembolü gözüküyor.. yardimci olabilirmisiniz lütfen?
| |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: Warelex Mobiola Webcam v2.5.8 for S60 3rd Edition - Telefonu Webcam Olarak Kulla denedim bu arkadaşın verdiği program full ve gerçekten çalışıyor (N73 ile sadece bluetooth üzerinden bağlanabildim, usb kablo ile bağlanamadım) programın usb connection kısmından COM7(bluetooth) olanı seçin, daha sonra telefondaki programın connect bölümünden Bluetooth ı seçin birkaç saniye içinde bağlanıyor, daha sonra bilgisayardaki programdan görüntü parlaklığını filan düzeltince daha iyi bir görüntü elde ediliyor ayrıca program hem ön kamerayı hem arka kamerayı lullanabiliyor, joysticki sağa sola ittikçe kameralar arasından geçiş oluyor, ayrıca birde diek olarak telefonun ekran görüntüsünü aktarabileceğiniz Screen modu var
| |||||
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
Paylaşım için teşekkürler
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| bluetooth, mobiola, os91, usb, v104, webcam |
| mobiola web camera download, mobiola webcam, n73 icin mobiola webcam, n95 web camera, |
Mobiola Webcam v1.04 OS9.1 (Usb - Bluetooth) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Bluetooth | Blue Blood | Bilgisayar Bileşenleri (Hardware) | 6 | 1 Hafta Önce 11:20 |
| Telefonla Bluetooth Üzerinden Bilgisayarınızı Kontrol Edin | BlueNighT | Cep Telefonları (Mobil Dünya) | 22 | 17-10-2009 01:40 |
| Bluetooth Remote Control | virtuecat | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 0 | 04-10-2008 17:39 |
| Mobiola WebCam v1.04.S60 - Cep Telefonunuzu WebCam Yapın | GSliyek | Cep Telefonları (Mobil Dünya) | 7 | 12-04-2008 13:42 |
| Wi-Fi ve Bluetooth Karşılaştırmaları | yunkie | Cep Telefonları (Mobil Dünya) | 0 | 25-11-2007 18:39 |