Mobiola Webcam v1.04 OS9.1 (Usb - Bluetooth) Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > Cep Telefonları (Mobil Dünya)
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 05-09-2007   #1 (mesaj-linki)
virtuecat - avatarı
Mobiola Webcam v1.04 OS9.1 (Usb - Bluetooth)

Büyük Resim İçin

Mobiola Webcam v1.04 OS9.1 / usb

Bu Program İle Cep Telefonunuz İle Usb Kablo Aracılığı İle Bilgisayarınız ile Telefonunuz arasında Baglantı Kurup Telefonunuzu Webcam Olarak Kullanabilirsiniz Dosyanın İçinden Çıkacak Olan .exe Dosyasını Bilgisayarınıza Kurun .sis Dosyasını ise Telefonunuza Kurun

Desteklenen Modeller : Nokia 3250, 5500, E50, E60, E61, E62, E70 N71, N73, N75, N80, N83, N91, N92, N93, N95

Mobiola Webcam v1.04 OS9.1 / bluetooth

Bu Program İle Cep Telefonunuz İle bluetooth Aracılığı İle Bilgisayarınız ile Telefonunuz arasında Baglantı Kurup Telefonunuzu Webcam Olarak Kullanabilirsiniz Dosyanın İçinden Çıkacak Olan .exe Dosyasını Bilgisayarınıza Kurun .sis Dosyasını ise Telefonunuza Kurun

Desteklenen Modeller : Nokia 3250, 5500, E50, E60, E61, E62, E70 N71, N73, N75, N80, N83, N91, N92, N93, N95

Sertifika Sorunu Yaşıyan Arkadaşlar webcam ekini indirip kullanabilirler
Eklenmiş Dosyalar | Download-İndir-Yükle
Dosya Türü: zip warelex.mobiola.webcam.usb.v104.OS9.1.unsigned.cracked.binpda.zip (3.35 MB, 2431 gösterim)
Dosya Türü: zip warelex.mobiola.webcam.bluetooth.v10.os9.1.cracked.binpda.zip (3.02 MB, 1532 gösterim)
Dosya Türü: rar Mobiolawebcam_v2.2.rar (3.55 MB, 1740 gösterim)
Dosya Türü: zip webcam.zip (3.55 MB, 1626 gösterim)

Son Düzenleyen virtuecat; 01-10-2007 @ 20:49. Sebep: yeni dosya eklendi
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 01-10-2007   #2 (mesaj-linki)
virtuecat - avatarı
Cvp: Mobiola Webcam v1.04 OS9.1 (Usb - Bluetooth)

yeni surümü eklendi sistem hatası alanlar webcam ekını kullanabılırler
Eski 22-06-2008   #3 (mesaj-linki)
r100

arkadaslar direk webcam zir dosyasını indirin n73 ü olanlar pc ye kurun telefona kurun usb ile baglayın pc den programı calıstırn port olarak com3 ü secin yoksa olmuo bn ole yaptım msn bile cam actım..snra msn e girin araclar görüntü ve ses ten ileri ileri diin sen sonunda mobiola webcam source dein ve son a tıklayın oldu sana webcam teşk kardes program için..
Eski 13-10-2008   #4 (mesaj-linki)
CrasHofCinneT - avatarı
Warelex Mobiola Webcam v2.5.8 for S60 3rd Edition - Telefonu Webcam Olarak Kullanın

fenerli1907 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
sağol kardeş emegine sağlık ama senin yükledin webcam gene bozuk çıktı ilgilenirsen seviniriz sağol
last_champion adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
telefona kurulumda dosya bozuk diyo
DUsunen_CEset adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
tel yukluyoda ben bı turlu acacadım yaa timeout yazıyo onu nasılk ayarlıcam yardım edebılırmısınız...
ilkkkan adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
dostum BU WEB CAMPROGRAMINI LÜTFEN DÜZLET DOSYA CAISMIYOR TELEFONA YUKLERKEN BOZUK DİYOR.
ercansifreci adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
beenim telefon n70 fakat bu dosyayı telefona kuramıyorum
spearvolt adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
bi de buna bakalım

bu dosyada bozukkk
huzur_yagmuru adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
yaa arkaaşlar yardımcı olun serial no flan istoy bilgisayara yükleyince oraya ne yazcaz ki anlamadım
sadik81 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ARKADAŞLAR ALLAH İÇİN BU PROGRAMI ÇALIŞTIRAN VARMI VARSA AÇIKLASIN LÜTFEN MESELA BEN KURDUM TAMAM AMA TİME OUT DİYOR ZAMAN AŞIMI FALAN HERŞEY TAMAM COM LARIN HEPSİNİ DENEDİM AMA NAFİLE LÜTFEN BİRİ BU KONUYU AÇIKLASIN ...... Anaxielia... ordamısın inşallah okursun şimdiden teşekkürler
cuneyt_44 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
malesef buda bozuk diyo
esma sultan adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
hem pc ye hem cep. telefonuna programları kurdum,telefonun tarihini 1 yıl geriye aldım,ama ona rağmen çalışmıyo işte çalışmıyo yaa

usb kablosu takılı olduğu halde usb kablosu takılı değil diyo nedir bunun derdi arkadaşlar,fikri olan yardımcı olabilirmi lütfen

Alternatif olarak...

Warelex Mobiola Webcam v2.5.8 for S60 3rd Edition - Telefonu Webcam Olarak Kullanın

Cep Telefonu:

Bilgisayar Programının Görünüşü:

Main Functionality :

Transforms your mobile phone into high-quality PC webcam.
Works through USB or Bluetooth.
NEW!!! Screen Capture functionality, when device screen can be demonstrated on PC real-time.
Works with Skype, Yahoo, YouTube, MSN, AOL IM, ICQ and many others.
Compatible with Nokia S60, UIQ, Windows Mobile 5 and 6, J2ME devices
Very simple to install and configure.

Özellikleri:
Skype, Yahoo, YouTube, MSN, AOL IM, ICQ da webcam olarak kullanabilirsiniz.Ayrıca ekran resmi çekmenizde mümkün.USB veya Bluetooth üzerinden telefonunuza bağlanır.

Kurulumu:
1. Dosyadaki mobiola_webcam_2_5_8_wl_s60.exe yi kurun.
2.Daha sonra kurulan programın dosya klasörüne girin.(C:\Program Files\Mobiola Web Camera 2 for S60 3rd Edition)
3.Yama.exe dosyasını bu klasör içine atın.
4.Yama.exe yi çalıştırın ve en alt soldaki P yazan butona basın..Bunu yaparken kurduğunuz program kesinlikle kapalı kalmalı..
5.webcam_s60_v_2_5.sisx dosyasını telefonunuza kurun.
6.Bilgisayara programınızı açın ve cep telefonunuzun uygulamalar menüsüne girerek programı çalıştırın..
7.Bilgisayar programı üzerinden nerden bağlantı yapacağınızı seçerek görüntüyü o yönde alabilirsiniz..

> > İ n d i r < <
Zip şifresi: crashofcinnet
Eski 16-12-2008   #5 (mesaj-linki)

Abiii aynen bendede Timeout dior yaaa sebebini Bilen yoq mu ya
Eski 31-01-2009   #6 (mesaj-linki)
viranelleri

dogru durust calısan bı program bulamayacakmıyız ellı tane forum sayfasına uye oldum bı tane adam gıbı lınk yok hepsı kırık yada dosya demo
Eski 01-02-2009   #7 (mesaj-linki)
CrasHofCinneT - avatarı

viranelleri adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
dogru durust calısan bı program bulamayacakmıyız ellı tane forum sayfasına uye oldum bı tane adam gıbı lınk yok hepsı kırık yada dosya demo
İlk mesajda indirme adresi mevcut. Aktif çalışıyor. Sitemizde crackli yada serialli program paylaşımı yasaktır.
Eski 05-02-2009   #8 (mesaj-linki)
deepcaris

ben bu mobiolayi indirdim yanliz msnimi bozdu.. daha acamiorum msni.. task manager da msn calisiyor gönüyor yanliz displayde msn acilmiyor.. bide bi kac kez acabildim msn'i orda mobiolayi silmis oldugum halde webcam sembolü gözüküyor.. yardimci olabilirmisiniz lütfen?
Eski 22-04-2009   #9 (mesaj-linki)
Cvp: Warelex Mobiola Webcam v2.5.8 for S60 3rd Edition - Telefonu Webcam Olarak Kulla

denedim bu arkadaşın verdiği program full ve gerçekten çalışıyor (N73 ile sadece bluetooth üzerinden bağlanabildim, usb kablo ile bağlanamadım)

programın usb connection kısmından COM7(bluetooth) olanı seçin, daha sonra telefondaki programın connect bölümünden Bluetooth ı seçin birkaç saniye içinde bağlanıyor, daha sonra bilgisayardaki programdan görüntü parlaklığını filan düzeltince daha iyi bir görüntü elde ediliyor

ayrıca program hem ön kamerayı hem arka kamerayı lullanabiliyor, joysticki sağa sola ittikçe kameralar arasından geçiş oluyor, ayrıca birde diek olarak telefonun ekran görüntüsünü aktarabileceğiniz Screen modu var

CrasHofCinneT adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle

Alternatif olarak...

Cep Telefonu:

Bilgisayar Programının Görünüşü:

Main Functionality :

Transforms your mobile phone into high-quality PC webcam.
Works through USB or Bluetooth.
NEW!!! Screen Capture functionality, when device screen can be demonstrated on PC real-time.
Works with Skype, Yahoo, YouTube, MSN, AOL IM, ICQ and many others.
Compatible with Nokia S60, UIQ, Windows Mobile 5 and 6, J2ME devices
Very simple to install and configure.

Özellikleri:
Skype, Yahoo, YouTube, MSN, AOL IM, ICQ da webcam olarak kullanabilirsiniz.Ayrıca ekran resmi çekmenizde mümkün.USB veya Bluetooth üzerinden telefonunuza bağlanır.

Kurulumu:
1. Dosyadaki mobiola_webcam_2_5_8_wl_s60.exe yi kurun.
2.Daha sonra kurulan programın dosya klasörüne girin.(C:\Program Files\Mobiola Web Camera 2 for S60 3rd Edition)
3.Yama.exe dosyasını bu klasör içine atın.
4.Yama.exe yi çalıştırın ve en alt soldaki P yazan butona basın..Bunu yaparken kurduğunuz program kesinlikle kapalı kalmalı..
5.webcam_s60_v_2_5.sisx dosyasını telefonunuza kurun.
6.Bilgisayara programınızı açın ve cep telefonunuzun uygulamalar menüsüne girerek programı çalıştırın..
7.Bilgisayar programı üzerinden nerden bağlantı yapacağınızı seçerek görüntüyü o yönde alabilirsiniz..

> > İ n d i r < <
Zip şifresi: crashofcinnet
Eski 4 Hafta Önce   #10 (mesaj-linki)

Paylaşım için teşekkürler
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
bluetooth, mobiola, os91, usb, v104, webcam
mobiola web camera download, mobiola webcam, n73 icin mobiola webcam, n95 web camera,
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Mobiola Webcam v1.04 OS9.1 (Usb - Bluetooth) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Bluetooth Blue Blood Bilgisayar Bileşenleri (Hardware) 6 1 Hafta Önce 11:20
Telefonla Bluetooth Üzerinden Bilgisayarınızı Kontrol Edin BlueNighT Cep Telefonları (Mobil Dünya) 22 17-10-2009 01:40
Bluetooth Remote Control virtuecat Ücretsiz-Beta Yazılımlar 0 04-10-2008 17:39
Mobiola WebCam v1.04.S60 - Cep Telefonunuzu WebCam Yapın GSliyek Cep Telefonları (Mobil Dünya) 7 12-04-2008 13:42
Wi-Fi ve Bluetooth Karşılaştırmaları yunkie Cep Telefonları (Mobil Dünya) 0 25-11-2007 18:39