Samsung D900i Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > Cep Telefonları (Mobil Dünya)
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 17-09-2009   #11 (mesaj-linki)
Misafir
Cvp: Samsung D900i

ya bu msni indirirken kaç kontur gidiyor bilgilendirirseniz sevinirimm))
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 3 Hafta Önce   #12 (mesaj-linki)
Misafir

ben bu telefondan hiç memnun değilim. kesinlikle alma. batarya 1 gün bile gitmiyor seb birini arıyorsub ama başkası çıkıyor karşına telefon kendi kendine kapanıyor. farkına varmadan servvis dışı oluyor. benservise gönderdim 30 iş gününü doldurduğı için yeni telefon verecekler umarım aynısı olmaz telefon alırken nokıadan şaşma by bir de üretilip üretilmediğini bilen var mı
Eski 6 Gün Önce   #13 (mesaj-linki)
Misafir

arkadasım kardesım samsung dan sasma ben 2 yıldır kullanıorum hıc bı r sorun ıle karsılasmadım sadece arka cebıme koyuyordum telı ustune oturuordum 2 kere ekranı kırıldı baska bozulması yok
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
d900i, samsung
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Samsung D900i Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Samsung E250 Ses Yükseltme KENCISii Cep Telefonları (Mobil Dünya) 48 2 Gün Önce 22:35
Samsung E-200 model telefonun hafıza kartı sorunu nasıl çözümlenir? Ziyaretçi Soru-Cevap 6 4 Gün Önce 16:02
Samsung E-250 Resetleme serkaut Cep Telefonları (Mobil Dünya) 5 11-09-2009 21:11
Samsung E 250 nasıl bekleme moduna alınır? Ziyaretçi Soru-Cevap 1 16-11-2008 00:12
Renault Samsung Motors BARIŞ Otomobiller - Arabalar 0 07-04-2007 10:47