| | #1 (mesaj-linki) |
Samsung D900i
Samsung D900i Cep Telefonu * Ağırlık: 93gr * Boyutlar: 103.5x51x13mm * 3 Megapiksel LED flaşlı Auto-Focus kamera * FM Radio * MP3 Çalar (MP3/ACC/ACC+/e-ACC+) * Stereo Bluetooth * 60 Mb dahili + microSD arttırılabilir hafıza * Video kaydedici/oynatıcı (MPEG4, H.263) * 2.1 inç QVGA 262Bin renk TFT LCD Ekran * Quad Band (850/900/1800/1900 Mhz) * EDGE/GPRS Class 10/WAP 2.0/Bluetooth/USB * 64 kanal Polifonik ve MP3 melodi desteği * Doküman izleme (MS Word, Excel, PP Xip 0 T, PDF) * Bluetooth ile yazıcıdan direkt baskı alabilme ![]() | |
|
| | #2 (mesaj-linki) |
Cvp: Samsung D900i
Bu telefon iyimi bilen var mı ya Samsung pek güven evrici değil önceden bir iki cihazını kullandım eğer kullanan varsa bilgilerini beklerim
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) |
ii tel'de şarjı dandik... batarya zayıf demeye basladıktan sonra telefon kısıtlamaya gidiyor bir cok özelliği kulllanamayorsun.. bu arada d900i için msn yüklemek istiyoRum yardımcı olacak varmı ? aradım taradım bulamadım bişey hersey nokia icin masallah yardım lütfenn Son Düzenleyen cavalier; 26-09-2007 @ 11:58. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #4 (mesaj-linki) |
d900i için msn yüklemek istiyoRum yardımcı olacak varmı ?
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) |
Çok güzel bir telefon ... ben kullanıyorum ![]() Olumsuz yönleri sadece : Batarya zayıf olunca kameraya falan giremiyorsun . Ama mükemmel bir telefon .. Bir de msn i yapabilsek züper olacak | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
|
| d900i, d900i için msn, d900i msn, d900i msn yükleme, samsung d900i, samsung d900i için msn, samsung d900i messenger, samsung d900i msn, samsung d900i msn yükle, samsung d900i msn yükleme, |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||